Bucuresti | 102,8FM 3 SUD EST - JUMATATEA MEA MAI BUNA

Corina Bud cucerește cu pozele în costum de baie și la 44 de ani. Imaginile cu artista pe plajă au făcut furori

corina bud2
Corina Bud, Foto: Instagram

Corina Bud este una dintre cele mai cunoscute artistei din România și, deși în ultima perioadă nu a mai fost activă în industria muzicală, cântăreața nu a uitat de fanii săi, postând deseori imagini pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent cu tot ce face. 

Recent, artista a stârnit admirația urmăritorilor săi de pe Instagram după ce a postat mai multe fotografii de la plajă, în costum de baie, demonstrând că frumusețea nu are vârstă. La 44 de ani, Corina Bud impresionează cu silueta sa tonifiată și cu aspectul mereu tânăr și radiant.

Citește și: Ce a făcut Corina Bud de când a dispărut din showbiz. Artista a rupt tăcerea: „Am avut alte priorități”

În fotografiile postate pe rețeaua de socializare, ea s-a bucurat de soare și de peisajul exotic, etalându-și abdomenul plat într-o ținută îndrăzneață. Cântăreața a purtat un costum de baie format din două piese, pe care l-a accesorizat cu un lanț argintiu și a prins o eșarfă în zona coapselor. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Ești cea mai superbă femeie”/ „Wow, arăți incredibil! Te invidiez pentru cum arăți la 44 de ani”/ „Corina, ești o adevărată inspirație pentru noi toate!”/ „Nu-mi vine să cred că ai 44 de ani! Arăți mai bine decât multe femei la jumătatea vârstei tale.”, sunt doar câteva din comentariile pe care artista le-a primit la cea mai recentă postare a sa. 

Citește și: Corina Bud, dezvăluiri despre viața sentimentală la șase ani de la divorțul de Nelu Bud. Artista a recunoscut că are o nouă relație

Chiar dacă a împlinit 44 de ani luna trecută, Corina arată la fel ca atunci când a devenit celebră și puțini ar ghici că are un copil de 14 ani. Se mândrește cu același trup tonifiat pe care îl afișa în anul 2004, atunci când a atins succesul cu piesa „Nimeni nu ne poate despărți”. Secretul frumuseţii sale sunt exerciţiile fizice şi o alimentație echilibrată. În plus, și perioada frumoasă pe care o trăiește își pune amprenta asupra stării ei de bine și chiar și a felului în care arată.

Galerie foto

Top citite
01 roxana nemes (2)
Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare
02 selena gomez si benny blanco
Selena Gomez, nemachiată, într-un costum de baie galben, tolănită lângă iubitul ei, pe puntea unui iaht. Strălucește de când iubește
03 Ellie Goulding/ Profimedia
Ellie Goulding, seducătoare într-un costum de baie întreg. Artista a fost surprinsă la bordul unui iaht de lux
04 Alexandra Stan/ Foto: Instagram
Alexandra Stan, într-o salopetă din dantelă care a lăsat puțin loc imaginației: „Superbă femeie mai ești”
05 Bebe Rexha/ Profimedia
Bebe Rexha, surprinsă în timpul unei escapade în Mykonos. Artista și-a etalat formele voluptoase fără rețineri
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
misha
Misha și-a arătat tatuajul colorat de pe coapsă, pe o plajă din Thailanda. A făcut o adevărată ședință foto în costum de baie 

Deși nu a mai scos piese de ceva vreme, Misha rămâne activă pe rețelele sociale, iar fanii o răsplătesc cu like-uri și comentarii la fiecare postare. De când a devenit mamă, fosta soție a lui Connect-R s-a concentrat mai puțin pe carieră și mai mult pe creșterea fiicei ei. Cu toate acestea, de pe Instagramul ei nu lipsesc pozele pline de senzualitate, făcute în zone frumoase ale lumii, cum ar fi Bali sau Thailanda.

mira
Mira, vacanță de vis cu iubitul, în Grecia. S-a relaxat și și-a bucurat fanii cu poze îndrăznețe în costum de baie

Mira a ales o destinație superbă pentru o scurtă vacanță la mijlocul verii. Solista și iubitul ei, Levi, au mers în Santorini. Frumoși, tineri și îndrăgostiți, cei doi se distrează oriunde sunt împreună.

Cristina Ștefania
Cristina Ștefania, într-o rochie care i-a accentuat trupul sculptat: „Speak nu zice nimic când te îmbraci așa?”

Cristina Ștefania a bifat încă o apariție plină de senzualitate pe rețelele de socializare. Îmbrăcată într-o rochie mini, albă, care i-a pus în evidență formele voluptoase, tânăra artistă a făcut furori pe Instagram. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere