Bucuresti | 102,8FM THE WEEKND - IN YOUR EYES

Copiii lui Sinead O'Connor, declarație sfâșietoare la o lună de la moartea artistei. Ce le-au transmis fanilor

Sinead O'Connor
Sinead O'Connor / Getty Images

A trecut mai bine de o lună de când Sinead O'Connor s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, iar acum copiii ei au transmis o declarație în cadrul căreia vorbesc despre moartea mamei lor.

Potrivit Mirror, cei trei copii ai cântăreței le-au mulțumit fanilor pentru mesajele de susținere transmise în această perioadă dificilă.

„Copiii și familia lui Sinead O'Connor își doresc să le mulțumească oamenilor blânzi care au îndrăgit-o pe artistă și care și-au exprimat mesajele de condoleanțe. Suportul lor pentru familie în această perioadă a fost extrem de apreciat”, se mai arată în declarația transmisă, potrivit ziarului The Irish Times.

Citește și: Scrisoarea pe care Sinead O'Connor i-a trimis-o lui Miley Cyrus face vâlvă din nou: „Nu vei fi bine dacă te lași exploatată”

„Mulțumirile noastre se îndreaptă și către jurnaliști și către oamenii care au celebrat-o pe Sinead O'Connor prin muzica și poveștile ei, arătând în același timp respect pentru intimitatea pe care și-a dorit-o familia. Vă solicităm în continuare să ne respectați acest drept”, mai notează familia în declarația făcută publică.

De asemenea, copiii artistei și-au dorit să le mulțumească fanilor și admiratorilor care au fost prezenți la funerarii, arătându-și astfel dragostea și aprecierea nemărginite pentru aceasta.

Citește și: Ultimele zile din viața cântăreței Sinead O'Connor. Aceasta tocmai se mutase la Londra și avea planuri mari pentru o revenire în muzică

Sinéad O'Connor a avut patru copii

Sinéad O’Connor a fost mama a patru copii, unul dintre ei alegând să-și pună capăt vieții anul trecut, în luna ianuarie.

Jake Reynolds, primul copil al cântăreței irlandeze

O’Connor a devenit mamă în iunie 1987, când a adus pe lume primul ei copil, un băiat căruia i-a pus numele Jake Reynolds.

Cântăreața era atunci căsătorită cu producătorul John Reynolds, însă cei doi au decis să pună capăt căsniciei în 1991.

Citește și: Sinead O’Connor a murit. Povestea artistei care în anii ’90 cucerea o lume întreagă cu piesa „Nothing Compares 2 U” 

Ca și mama lui, Jake a încercat să rămână în lumina reflectoarelor în ultimii ani, fiind cunoscut pentru faptul că a încercat să urmeze o carieră în arta culinară.

O’Connor a avut o relație tumultuoasă cu Jake, însă în 2015 ea dezvăluia că fiul ei a ajutat-o să-și îndeplinească dorința de a deveni bunică.

„Doamne. Sunt la câteva ore distanță de a-mi îndeplini cel mai mare vis. Voi fi bunică”, scria atunci artista pe rețelele sociale.

Roisin Waters

Cântăreața irlandeză a avut al doilea copil, o fetiță pe nume Roisin, în martie 1996, aceasta fiind fructul iubirii cu jurnalistul irlandez John Waters.

Ea și jurnalistul nu s-au căsătorit niciodată și s-au despărțit cu puțin timp înainte de nașterea fiicei lor. Totodată, timp de trei ani s-a luptat în instanță pe custodia ei. În cele din urmă, O’Connor a fost de acord ca Roisin să locuiască sub același acoperiș cu Waters, pentru că ea era deja copleșită de problemele pshice. 

Deși se cunosc foarte puține lucruri despre singura fiică a cântăreței, se pare că aceasta moștenește talentul muzical al mamei ei, potrivit sursei citate. Iar o dovadă în acest sens este momentul din 2014, când cele două au apărut la o televiziune irlandeză și au cântat împreună.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În același timp, tânăra a urmat și pasiunea fratelui ei cel mare, fiind celebră pentru deserturile delicioase pe care le pregătește.

Shane Lunny

O’Connor a adus pe lume cel de-al treilea copil în 2004, când ea și Donal Lunny, cântărețul irlandez de muzică folk,  au devenit părinții unui băiat pe nume Shane.

Într-un interviu pentru People, cântăreața recunoștea că Shane era „băiatul mamei”, „că o iubește din ziua în care a venit pe lume”.

„Este cel care spune că își dorește să devină muzician”, dezvăluia artista mândră.

Citește și: Sinéad O’Connor, o nouă dezvăluire neașteptată pe Twitter: ”Mi-am anulat turneul. Voi intra într-un program de reabilitare!”

Din păcate, însă, acesta s-a sinucis anul trecut, în ianuarie, motiv pentru care artista a fost devastată de durere.

În ultimul ei tweet, transmis la 17 iulie, O'Connor a postat o fotografie cu Shane şi a spus: "De atunci trăiesc ca un strigoi. El a fost dragostea vieţii mele, lumina sufletului meu. Eram un singur suflet în două jumătăţi. A fost singura persoană care m-a iubit necondiţionat. Sunt pierdută fără el".

Yeshua Bonadio

Doi ani mai târziu după nașterea lui Shane, O'Connor a avut un alt copil, Yeshua, din relația cu Bonadio.

În 2019, cântăreața a făcut publică o fotografie rară cu fiul ei, care îi seamănă perfect, lăudându-i talentul de a pregăti prăjituri.

În fotografia respectivă, puștiul apare într-o mașină, fiind îmbrăcat elegant și ținând pe picioare un tort decorat cu tema Halloween. În plus, doi ani mai târziu, în 2021, artista dezvăluia că și el i-a moștenit talentul muzical și spunea că este convinsă că va fi un muzician incredibil.

„Cântă deja la pian și are o voce incredibilă”, spunea ea.

Galerie foto

Top citite
01 sinead-oconnor-portret
Fost iubit al lui Sinead O'Connor, declarații după ce s-a aflat cauza morții ei: „S-a stins de inimă frântă!”
02 Sinéad O’Connor, condusă pe ultimul drum de mii de oameni
Sinéad O’Connor, condusă pe ultimul drum de mii de oameni. Bono ar fi cântat la funeraliile artistei
03 Sinead O’Connor
De ce s-a mutat Sinéad O'Connor în Londra. Cântăreața și-a părăsit țara natală la 18 luni de când fiul ei s-a sinucis
04 Flowers Left Outside Sinead O'Connor's London Residence
Sinead O’Connor le-a spus copiilor ei ce să facă dacă este găsită moartă
05 Sinead O'Connor
Sinead O'Connor lucra la un nou album înainte de moartea sa. Dezvăluirile agenților artistei
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Sinead O'Connor și Miley Cyrus/ Captură video
Scrisoarea pe care Sinead O'Connor i-a trimis-o lui Miley Cyrus face vâlvă din nou: „Nu vei fi bine dacă te lași exploatată”

Scrisoarea deschisă pe care Sinead O'Connor i-a trimis-o lui Miley Cyrus în 2013 a devenit din nou virală după anunțul șocant al morții legendei irlandeze. Artista, care a devenit celebră cu piesa „Nothing Compares 2 U”, a avut o carieră ilustră, fără îndoială, însă aceasta a inclus și o serie de controverse, inclusiv cearta cu artista în vârstă de 30 de ani. 

Sinead O'Connor
Ce spun vecinii lui Sinead O'Connor despre ultimele zile din viața ei. Nimic nu prevestea tragedia: „Părea fericită”

Sinead O'Connor era „fericită și zâmbea” cu câteva zile înainte de moartea ei, au dezvăluit vecini de-ai ei pentru Daily Mail.

sinead-oconnor-concert
Val de reacții după moartea cântăreței Sinéad O’Connor. Irlandezul McGregor: „Ești acasă cu fiul tău, sunt sigur!”

Sinéad O’Connor, cântăreața care a cucerit inimile oamenilor din toate colțurile lumii cu piesa „Nothing Compares 2 U”, s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, iar numeroase vedete de la Hollywood, sportivi și lideri politici din Irlanda au transmis mesaje de condoleanțe.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o
DIGI SPORT FOTO Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
FOTO Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...