Bucuresti | 102,8FM BEYONCE - CRAZY IN LOVE

Connect-R și Misha, împreună la petrecerea de ziua fiicei lor, la ani buni de la divorț. În aceeași formulă au fost și la Disneyland

Connect-R, Misha și fiica lor
Connect-R și Misha au sărbătorit-o pe fiica lor de opt ani. / Foto: Instagram

La aproape cinci ani de când divorțau, iată că Misha și Connect-R continuă să fie o familie pentru fiica lor. Cu ocazia zilei de naștere a micuței, care a împlinit opt ani, cei doi i-au organizat o petrecere superbă cu prietenii, într-un loc de joacă din Capitală. Fericită, Maya s-a pozat alături de părinții ei, bucuroasă să-i aibă lângă ea.

Maya, fiica lui Connect-R și a Mishei

Maya, fiica lui Connect-R și a Mishei, a împlinit 8 ani. / Foto: Instagram

Recent, pentru a-i îndeplini o dorință arzătoare și pentru a-i oferi un cadou neuitat de ziua ei, Connect-R și-a dus fiica la Disneyland Paris, unde i-a însoțit și Misha. Deși despărțiți de atât de mult timp, aceștia sunt întotdeauna un duo redutabil când vine vorba de bunăstarea și de fericirea fetiței lor. Tocmai de aceea au mers în echipă completă în Franța, pentru câteva zile pline de distracție și de zâmbete, în care au creat amintiri superbe pentru Maya.

Misha, Connect-R și fiica lor

Misha, Connect-R și fiica lor au mers la Disneyland. / Foto: Instagram

"La mulți ani, Mayu meu! Copilul meu bun! Te iubim mult de tot!!! Sa ai o viață plină de fericire", a scris Misha pe Instagram în dreptul câtorva imagini de la petrecerea aniversară.

Citește și: Connect-R, despre decizia de a se despărți de iubită, cu puțin timp înainte de nuntă: “Pur și simplu am părăsit-o”

Connect-R și Misha au divorțat în secret

Connect-R și Misha selfie Instagram

Connect-R și Misha înainte de a divorța / Foto: Instagram

Connect-R şi Misha s-au căsătorit religios la 21 septembrie 2014, fiind cununaţi de Pepe. Căsnicia nu a durat mult. Aceștia au decis să nu mai fie un cuplu și în acte, așa că au divorțat în mare secret. În prezent au o relație foarte bună și se ocupă amândoi de creșterea fiicei lor, Maya.

Citește și: Misha, în cele mai îndrăznețe ipostaze și cel mai ciudat tricou. Fosta soție a lui Connect-R a primit o mulțime de laude

"Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an și souă săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat", a transmis Connect-R în vara lui 2018. 

Galerie foto

Foto: Instagram

 
Top citite
01 misha si connect-r
Motivul pentru care Misha nu i-ar ierta infidelitatea lui Connect-R, la șase ani de la divorț: „Mă vede că m-am schimbat, sunt alt om”
02 misha
Misha, într-un costum de baie cu decupaje, într-o piscină din Thailanda. Ea adoră vacanțele exotice, fanii sunt generoși cu like-urile
03 connect-r si misha
Connect-R își asumă vina pentru divorțul de Misha. A înșelat-o și nu i-a apreciat sacrificiile: La mine a fost mai greu să fiu familist
04 connect-r-maluma-de-romania-facebook-header
Cum și-a schimbat Connect-R percepția despre femeia adevărată: „Obișnuiam să cred că trebuie să știe să facă mâncare”
05 Maya si Connect-r
Ce a răspuns fiica lui Connect-R când a pus-o să aleagă între el și Misha, fosta soție. Artistul a rămas fără cuvinte
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
misha
Misha, senzualitate și mister, în costum de baie roșu, în Bali. "Nu mă înjurați, nu sunt în vacanță"

Cu gândul la vacanțele exotice, departe de casă, în locuri călduroase, Misha a încins atmosfera pe Instagram, după ce a postat câteva instantanee dintr-o vacanță trecută. 

connect-r si misha
Connect-R, vacanță în Paris alături de Misha, fosta lui soție, și de fiica lor. S-au pozat la Disneyland și la Turneul Eiffel

Deși au divorțat de ani buni, Connect-R și Misha au rămas o familie de dragul fiicei lor, Maya. Niciunul nu și-a refăcut viața sentimentală, iar Maya nu simte că i-ar lipsi afecțiunea vreunuia dintre ei. Zilele trecute, cei trei, în formulă completă, au plecat la Paris, una dintre destinațiile lor preferate.

misha si connect-r
Connect-R și Misha, împreună după divorț de dragul fiicei lor. Maya, în vârstă de doar nouă ani, și-a făcut debutul în actorie

Chiar dacă s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani, Connect-R și Misha au o relație frumoasă de dragul fiicei lor, dovedind acest lucru chiar de curând, când au mers împreună să o susțină pe fiica lor, Maya, care și-a făcut debutul în actorie.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”