Bucuresti | 102,8FM DAVID GUETTA - I DONT WANNA WAIT

Connect-R a fost 'descusut' intr-un super interviu la ProFM Mall!

connect-r-a-fost-descusut-intr-un-super-interviu-la-profm-mall

Dupa cum bine stiti, ieri seara, 7 octombrie, la studioul ProFM Mall din AFI MegaFun Cotroceni, a avut loc "deschiderea oficiala a sezonului toamna iarna"! Un sezon ce vrea sa aduca un ciclu de emisiuni pline de viata, umor, voie buna, distractie si muzica de nota zece tuturor ascultatorilor!

Gheata a fost sparta de seful statiei ProFM Mall din AFI Mall, Dj Stefan Nita, care a gazduit doi invitati de calibru. Unul dintre ei a fost colegul sau "mai mare", George Vintila si cel de-al doilea invitat cunoscutul rapper Connect-R, care nu s-a sfiit sa declare lumii intregi ca "este tigan".

Intr-o atmosfera relaxata, tonica si plina de umor, George, alaturi de Stefan, nici nu a realizat cand au trecut cele doua ore de interviu.

Temele abordate au fost dintre cele mai variate iar George a facut ca aceasta discutie sa se desfasoare in ordine cronologica, drept pentru care a inceput sa-l "descoasa" pe Connect-R inca de la inceputurile sale scolare si profesionale.

In plus, s-au discutat si lucruri legate de... rasa artistului ca mai apoi sa se discute de fotbal si mai precis de meciul Franta - Romania. Connect-R a marturisit ca spera ca romanii sa-i bata pe francezi cu 3 la 0 iar la final sa-si scoata tricourile de joc iar pe dedesubt sa se vada tricouri cu mesajul "sunt tigan".

Intrebarile pe care George i le-a adresat la foc automat lui Connect-R au fost atat din "bagajul personal" cat si din partea ascultatorilor aflati in mall.

Vuvuzelele Alarma ProFM, Alexandra si Larisa, au impartit doua teancuri de post-it-uri clientilor AFI MegaFun Cotroceni care le-au completat cu mai multe intrebari. De altfel, cele mai bune si haioase intrebari au fost si premiate cu cate un voucher in valoare de 100 RON (pus la dispozitie de catre AFI Mall), un CD cu o complilatie marca Roton pe care apare si Connect-R si incaltaminte sport de la Puma.

Vezi in galeria foto mai multe poze cu celebrul Connect-R @ ProFM Mall!

Top citite
01 misha si connect-r
Motivul pentru care Misha nu i-ar ierta infidelitatea lui Connect-R, la șase ani de la divorț: „Mă vede că m-am schimbat, sunt alt om”
02 connect-r si misha
Connect-R își asumă vina pentru divorțul de Misha. A înșelat-o și nu i-a apreciat sacrificiile: La mine a fost mai greu să fiu familist
03 connect-r-maluma-de-romania-facebook-header
Cum și-a schimbat Connect-R percepția despre femeia adevărată: „Obișnuiam să cred că trebuie să știe să facă mâncare”
04 Maya si Connect-r
Ce a răspuns fiica lui Connect-R când a pus-o să aleagă între el și Misha, fosta soție. Artistul a rămas fără cuvinte
05 connect-r si misha
Connect-R, vacanță în Paris alături de Misha, fosta lui soție, și de fiica lor. S-au pozat la Disneyland și la Turneul Eiffel
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Akim si Dominic/ Foto: Instagram
Copiii Antoniei și ai lui Alex Velea, primul interviu. Răspunsurile savuroase date de puști: „Noi suntem originali”

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de mai bine de 10 ani, iar de când au apărut Akim și Dominic sunt cu adevărat o familie împlinită. Dacă cei doi cântăreți au oferit interviuri în nenumărate rânduri, acum a venit și rândul puștilor să fie intervievați. 

misha si connect-r
Connect-R și Misha, împreună după divorț de dragul fiicei lor. Maya, în vârstă de doar nouă ani, și-a făcut debutul în actorie

Chiar dacă s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani, Connect-R și Misha au o relație frumoasă de dragul fiicei lor, dovedind acest lucru chiar de curând, când au mers împreună să o susțină pe fiica lor, Maya, care și-a făcut debutul în actorie.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ E oprit mereu pe stradă pentru că e sosia lui Jason Momoa. Ce o deranjează pe soția lui și cum a reacționat actorul când l-a văzut
E oprit mereu pe stradă pentru că e sosia lui Jason Momoa. Ce o deranjează pe soția lui și cum a reacționat actorul când l-a văzut

E oprit mereu pe stradă pentru că e sosia lui Jason Momoa. Ce o deranjează pe soția lui și cum a reacționat actorul când l-a văzut

FILM NOW Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”

Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”

DIGI WORLD A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
DIGI SPORT FOTO A
FOTO A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"
DIGI FM Cât de grea este proba fizică de la recrutarea MApN. Ce trebuie să știi dacă ai tatuaje
Cât de grea este proba fizică de la recrutarea MApN. Ce trebuie să știi dacă ai tatuaje
UTV Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita
Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita