Bucuresti | 102,8FM ALINA EREMIA - NU TE MAI ASTEPT (V2)

Concert JOSE GONZALES in Romania la The ARK!

concert-jose-gonzales-in-romania-la-the-ark

Pe data de 5 decembrie 2009 Jose Gonzalez va sustine primul sau concert in Romania la The ARK, la o zi distanta de concertul lui Jay-Jay Johanson, un alt artist suedez de exceptie.

Concertul face parte dintr-o serie de evenimente ce-si propune sa aduca in fata publicului bucurestean artisti suedezi contemporani, care se bucura de o apreciere unanima in Europa si nu numai.

Nascut in Gothenburg, Suedia, in 1978, Jose a crescut intr-o familie in care a avut ocazia sa intre in contact cu muzica inca din copilarie, tatal sau de origine argentiniana reusind sa-i imprime gustul pentru sonoritati latino-americare; gust care mai tarziu va face casa buna cu inclinatia sa catre eclectismul pop-ului britanic si american al anilor '80.

Muzica introvertita, insa calda, tonalitatile joase si timbrul serios pe care le propune Jose Gonzalez capteaza inca de la inceput o larga audienta, fiind usor accesibil atat consumatorului de indie cat si ascultatorului mai putin pretentios. Un talent aparte, Jose are acel "ceva" care te face sa reactionezi instant la muzica sa, inca de la primele acorduri.

In iunie 2003 debuteaza in Suedia cu EP-ul "Crosses", urmat in toamna aceluiasi an de albumul Veneer. In paralel urmeaza un master in biochimie la Universitatea din Gothenburg, pe care insa este nevoit sa il abandoneze in favoarea carierei muzicale.

Albumul de debut si mini-turneul care au urmat se bucura de un succes neasteptat atat in tarile scandinave cat si in alte cateva tari europene si atrage atentia labelului indie londonez Peacefrog. Discul este lansat oficial in Marea Britanie in primavara anului 2005, iar cateva luni mai tarziu si in Statele Unite prin Mute Records.

Presa muzicala britanica il ridica in slavi, iar difuzarile la radio si aparitiile live ii intaresc statutul de cantautor de succes, caracterizat prin felul cald si in acelasi timp original cu care reuseste sa dubleze chitara rece de o voce soft, melodioasa.

Se remarca de asemenea prin stilul inconfundabil cu care reinterpreteaza piese de top ale unor artisti precum Joy Division, Massive Attack, The Knife sau Kylie Minogue, iar turneele alaturi de Arcade Fire, Dalai Lama sau Juana Molina il tin departe de casa pe tot parcursul lui 2006.

In septembrie 2007 apare pe piata al doilea album al artistului, "In Our Nature", care in scurt timp il depaseste ca notorietate si vanzari pe cel de debut si ii asigura artistului primul sau turneu mondial de anvergura, turneu care va face o escala in premiera si la Bucuresti, pe data de 5 decembrie la The ARK.

Biletele pentru concertul Jose Gonzalez costa 65 lei si vor putea fi procurate online la MyTicket.ro, din reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti, magazinul Off The Record si din cluburile Control si Fire.

Top citite
01 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
02 Puya/ Foto: Instagram
Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”
03 Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor
04 Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă
05 Radu și Ștefan Bănică
Radu Ștefan Bănică, despre momentul când a participat la primul eveniment cu tatăl lui. Andra a crezut că e un asistent
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
stire PROFM SUPERGIRL
AMI, Andia, MIRA, Nicole Cherry, Mario Fresh și VESCAN pe 7 martie la PROFM SuperGirl!

PROFM Super Girl REVINE!

Christina Aguilera
Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Christina Aguilera este foarte mândră de silueta ei după ce a slăbit considerabil. Artista, care a pierdut 18 kilograme, a urcat pe scena din Las Vegas și a făcut spectacol într-o ținută provocatoare. 

DANBALAN80s-94
Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, în centrul unui scandal. Fanii îl acuză că s-a urcat beat pe scenă: „Nu putea vorbi”

Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, este în centrul unui scandal în această perioadă, fiind acuzat de fani că s-a urcat pe scenă în stare de ebrietate.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului
O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOW Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”
Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
DIGI SPORT O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat
O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”