Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan RAY DALTON - ALL WE GOT

Prima dată într-o emisiune din România: Bianca Andreescu, interviu în EXCLUSIVITATE, la Digi Sport 1

Bianca Andreescu

În cadrul unei noi ediții speciale Campionii Digi Sport, Bianca Andreescu (locul 6 WTA), jucătoarea canadiană de origine română care a cucerit fanii sportului alb din țară, a vorbit cu jurnalistul Digi Sport Gabriel Morariu în cadrul unui interviu în EXCLUSIVITATE, difuzat miercuri, 10 iunie, de la ora 16:30, pe Digi Sport 1. În prima sa prezență într-o emisiune la o televiziune din România, Bianca a povestit despre perioada copilăriei, când a locuit și a mers la școală și la tenis în Pitești sau cum își petrecea weekendurile la bunicii din comuna Vaideeni din Vâlcea.

Bianca Andreescu a câștigat anul trecut trei titluri importante la Toronto, Indian Wells și US Open, fiind prima jucătoare din istorie care a câștigat titlul de la New York la debutul pe tabloul principal.

Tot în 2019 ea a jucat și cu Halep, la Shenzen, când Simona a câștigat cu 3-6, 7-6, 6-3 și spune că își dorește să remedieze „problema”: “Îmi aduc aminte că am fost atât de supărată la finalul meciului. Cel mai tare m-a supărat că am avut acea minge de meci. Simona a jucat foarte bine. Nu rata nicio minge. Mi-am dat seama de ce îmi plăcea atât de mult să o privesc jucând. Am admirat-o mereu pentru spiritul de luptă. Nu se dă bătută niciodată! Asta arată cât este de rezistentă. Felicitări pentru meciul pe care l-a făcut. Vreau să îmi iau revanșa! Vreau să joc din nou acea minge de meci!”, spune Bianca Andreescu.

Deși mare parte din viața sa este în Canada, Bianca nu și-a uitat originile și a avut un mesaj în limba română pentru fanii ei din România: „Vreau să vă mulțumesc pentru tot ce faceți pentru mine! Susținerea voastră este foarte plăcută și sper că o să vin în România”, le-a transmis Bianca Andreescu.

Telespectatorii pot afla mai multe informații și interviul complet urmărind emisiunea Campionii Digi Sport de miercuri, 10 iunie, de la ora 16:30, pe Digi Sport 1 sau în reluare, la 21:30 pe Digi Sport 2 și la 23:30 pe Digi Sport 1.

Top citite
01 Platforma Digisport.ro a fost lider absolut la categoria „Sport” din România
Platforma Digisport.ro a fost lider absolut la categoria „Sport” din România, cu peste 1 miliard de afișări în 2022
02 Ilustratie_Premier-League
Spectacolul Premier League revine la Digi Sport
03 comunicat_Ligue_1
Digi Sport va difuza Ligue 1 până în 2024
04 comunicat_WTA Winners Open
Winners Open, singurul turneu WTA din România, la Digi Sport
05 comunicat_bundesliga
Bundesliga se vede la Digi Sport și în următoarele patru sezoane
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
turneu
Turneul de la Roma se vede în exclusivitate la Digi Sport

Vizual cupele europene la handbal
Următoarele 5 sezoane ale cupelor europene la handbal masculin și feminin se vor vedea în direct la Digi Sport

UEL si UCL Digi Sport
CFR Cluj-Dinamo Zagreb și Lokomotivi Tibilisi-Universitatea Craiova, în direct la Digi Sport

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT La ce oră se joacă azi meciul Simona Halep - Paula Badosa, din turul 1 de la Miami Open
La ce oră se joacă azi meciul Simona Halep - Paula Badosa, din turul 1 de la Miami Open
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”