Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC DAVID GUETTA - WHEN WE WERE YOUNG 2

La Film Now, acțiunea este la putere în peliculele lunii martie

film now

În luna martie, Film Now deschide cortina către o serie de producții cinematografice captivante și propune o varietate de titluri atractive și distribuții remarcabile, pentru a oferi o experiență plină de adrenalină și intensitate.

De la thrillerul incitant „Văduve”, care explorează destinul unor femei puternice, rămase fără soți în urma unui jaf, la epopeea antrenantă „Infinit”, cu eroi care înfruntă forțe supranaturale pentru a salva lumea, Film Now poartă publicul printr-un carusel de trăiri și senzații care vor face deliciul amatorilor genului de acțiune. Nu lipsesc nici emoțiile din „Furtună Infinită”, filmul biografic despre un salvamontist nevoit să supraviețuiască unui viscol devastator pe Muntele Washington sau umorul, suspansul și efectele speciale din pelicula „Bărbați în Negru: Internațional”, în care agenții MiB se luptă cu răufăcătorii Universului.

Sâmbătă, 02 martie, de la ora 21:40, Film Now provoacă cinefilii să se alăture unei aventuri încărcate de tensiune și intrigi în thrillerul exploziv "Văduve/ WIDOWS (2018)". Cu o distribuție de excepție, avându-le în rolurile principale pe Viola Davis, Elizabeth Debicki și Michelle Rodriguez, filmul prezintă povestea tulburătoare despre răzbunarea și curajul unor femei rămase văduve după o tentativă eșuată de jaf armat. Confruntate cu o datorie amenințătoare și lipsite de sprijin, protagonistele decid să își unească forțele în încercarea disperată de a duce la îndeplinire furtul planificat de bărbații lor. Acțiunea este plasată în Chicago-ul contemporan, într-o perioadă marcată de tulburări sociale și politice, iar încordarea crește atunci când Veronica (Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) și Belle (Cynthia Erivo) își iau soarta în propriile mâini pentru a-și construi un viitor după regulile impuse de ele.

Duminică, 03 martie, de la ora 20:00, doza de acțiune este garantată cu un film care va tăia răsuflarea, thrillerul SF "Infinit/ INFINITE (2021)". Mark Wahlberg joacă rolul principal al personajului Evan Macauley, un individ copleșit de viziuni ale unor vieți anterioare și bântuit de amintiri enigmatice, care descoperă că destinul său este strâns legat de salvarea lumii de la distrugere. În regia lui Antoine Fuqua, cunoscut pentru "Training Day" și seria "Equalizer", pelicula aduce în discuție conceptul intrigant al reîncarnării, oferind o poveste plină de suspans, care va ține telespectatorii lipiți de micile ecrane de la început și până la sfârșit.

Vineri, 08 martie, de la ora 21:30, Film Now invită publicul să urmărească dramatismul luptei pentru supraviețuire și al puterii de sacrificiu din "Furtună Infinită/Infinite Storm (2022)", un lungmetraj bazat pe fapte reale. În centrul acestei povestiri emoționante se află actrița Naomi Watts, cea care dă viață personajului Pam Bales, un salvamontist voluntar din New Hampshire. În timp ce escaladează Muntele Washington, într-una dintre excursiile sale, Pam este surprinsă de o furtună violentă de zăpadă. Pe parcursul coborârii de pe munte, în fața iminentei dezlănțuiri a naturii, întâlnește un bărbat singur, blocat în sălbăticie. Fără să ezite, Pam se angajează într-o cursă contra cronometru pentru a-l salva, înainte ca furia nemiloasă a vremii să le pună în pericol viața.

Duminică, 24 martie, de la ora 20:00, Film Now aduce cea mai recentă producție a celebrei serii de aventuri SF "Men In Black", "Bărbați în Negru Internațional/ Men in Black: International (2019)". Agenția guvernamentală responsabilă cu protejarea lumii de pericolele extraterestre s-a extins pe tot globul, iar răufăcătorii Universului sunt tot mai mulți. Chris Hemsworth în rolul Agentului H și Tessa Thompson în interpretarea ambițioasei Agente M fac echipă și pornesc într-o nouă misiune spațială pentru salvarea omenirii de cea mai mare amenințare mondială: un spion infiltrat în interiorul organizației.

Abonații Digi TV care optează pentru pachetul Digital și aleg extraopțiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună au acces la o selecție de filme îndrăgite de public și laureate de juriile unor festivaluri de renume. Mai mult, odată activată extraopțiunea, programul Film Now poate fi urmărit și în platforma Digi Online.

Top citite
01 Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie
La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile
02 vizual comunicat_FilmNOW_titluri februarie
La Film Now, suspansul, emoțiile și misterul se contopesc într-o selecție de producții antrenante
03 Vizual Film Now_Recomandările lunii ianuarie 2024
În ianuarie, la Film Now te așteaptă pelicule impresionante și acțiune fără limite
04 Recomandările lunii decembrie__FilmNow
De Sărbători, Film Now surprinde cu cele mai captivante și emoționante povești de viață
05 Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice
Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Vizual_FilmNOW_noiembrie
La Film Now, noiembrie este luna pe care nu vrei să o ratezi: ai întâlnire cu acțiunea, emoția și suspansul!

Vizual_FilmNOW_Octombrie
În luna octombrie și de Halloween, suspansul este numele de cod al Film Now

Luna septembrie_FilmNOW
În septembrie, Film Now transformă serile de toamnă într-un festival nesfârșit de emoții

Film Now face tranziția dintre ultimul film de vară și întâiul film de toamnă mult mai suportabilă, astfel, cinefilii nu vor avea timp să devină nostalgici după festivaluri și experiențe de neuitat, fiindcă toamna asta se transformă într-un festival nesfârșit, cu premiere TV și producții de suflet. Suspansul, emoția, dragostea, aventura și hazul așteaptă ca iubitorii de orice gen să se adune, în familie sau cu prietenii, să împărtășească intensitatea scenei și să pătrundă în mintea regizorilor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee
O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...