Bucuresti | 102,8FM THE MOTANS - BUCURESTI (NEW PW 2)

În ianuarie, la Film Now te așteaptă pelicule impresionante și acțiune fără limite

Vizual Film Now_Recomandările lunii ianuarie 2024

Pentru un început de an promițător, Film Now anunță un regal de producții spectaculoase care vor provoca imaginația iubitorilor de film, aflați în căutarea unei experiențe cinematografice memorabile.

În ianuarie, la Film Now, cinefilii au locurile rezervate pentru a urmări un spectacol vibrant, cu efecte speciale remarcabile, povești tulburătoare și personaje complexe. Selecția de pelicule îi va transporta în lumi imprevizibile unde duelurile dramatice din universul “Animale fantastice”, urmăririle explozive din Matrix, aventurile epice ale supereroului din Gotham City, lupta cu prejudecățile și obstacolele întâlnite în drumul spre succes din “Regele Richard”, îi vor ține aproape de micile ecrane.

Pregătiți-vă pentru o călătorie învăluită în mister și magie, cu efecte vizuale uluitoare în Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore/ Fantastic beasts: The secrets of Dumbledore (2022). Programat luni, 1 ianuarie, la ora 20:00, filmul, regizat de David Yates, este al treilea scenariu din captivanta serie "Animale fantastice"a celebrei autoare, J.K. Rowling. În centrul acțiunii se află venerabilul profesor Albus Dumbledore (Jude Law) care devine conștient de un pericol iminent: Gellert Grindelwald, puternicul vrăjitor întunecat, complotează pentru a prelua controlul asupra lumii vrăjitorilor. Realizând că nu poate să înfrunte singur această amenințare, Dumbledore apelează la ajutorul magizoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne), căruia îi încredințează responsabilitatea de a conduce o întreagă echipă de vrăjitoare și vrăjitori talentați. Acestei misiuni riscante i se alătură și Jakob Kowalski, un brutar neînzestrat cu puteri magice, dar animat de mult curaj. Echipa va fi pusă la grea încercare într-o succesiune de aventuri tulburătoare, în care va întâlni creaturi fantastice dezlănțuite și va purta lupte intense pentru a zădărnici planurile malefice ale infamului Grindelwald.

În continuare, în prima seară a noului an, începând cu ora 22:25, Film Now prezintă istoria fascinantă a familiei Gucci, marcată de ascensiune socială, trădare, decădere, răzbunare și crimă în Casa Gucci/ House of Gucci (2021), în regia lui Ridley Scott și cu o distribuție fabuloasă din care fac parte: Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto, Salma Hayek. Inspirată de romanul semnat de Sara Gay Forden, pelicula explorează relația complexă dintre Patrizia Reggiani și Maurizio Gucci, personaje interpretate magistral de Lady Gaga și Adam Driver. Scenariul este o incursiune incitantă în universul luxuriant, seducător și adesea tumultuos al modei, unde pasiunea și ambiția se împletesc într-un tablou plin de dramatism și emoție, iar legăturile personale se transformă în dispute palpitante, purtate pentru a prelua controlul asupra celebrului brand italian.

Marți, 2 ianuarie, de la ora 20:00, Matrix Renașterea/ The Matrix Resurrections (2021) este filmul serii pe Film Now. După aproape doua decenii, Lana Wachowski aduce continuarea producțiilor cinematografice care au revoluționatul genul science-fiction și reunește vedetele emblematice ale trilogiei originale The Matrix, cu Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss, în rolurile principale. Matrix Renașterea păstrează firul narativ inițial, revelând o lume cu două realități paralele - viața cotidiană și ceea ce se ascunde în spatele ei. Thomas Anderson, eroul interpretat de Keanu Reeves, este creatorul jocului video, The Matrix și al personajului Neo. Dar viața lui aparent obișnuită se schimbă iar atunci când acceptă oferta lui Morpheus, singura cale de a se trezi din nou în această lume iluzorie, într-o altă Matrice, care se dovedește un teritoriu mai periculos ca niciodată. Care dintre cele două universuri este construcția mentală și care este cea fizică? Cum poți face diferența dintre lumea reală și vis? Cât mai contează alegerea în această luptă? Neo și Trinity sunt pe cale să afle. Din nou. 

În interpretarea lui Robert Pattinson, cel mai cunoscut personaj al universului DC este readus în prim-plan de regizorul Matt Reeves, în noul Batman/ Batman (2021), o producție explozivă care a înregistrat încasări globale la box-office de aproape 800 de milioane de dolari. Într-o atmosferă sumbră și apăsătoare, cel de-al treilea film al seriei scoate la iveală secretele familiilor fondatoare ale orașului Gotham, iar enigmaticul asasin Riddler reapare în scenă cu planuri de teroare îndreptate împotriva elitei orașului. Având alături doar câțiva aliați de încredere, Justițiarul Nopții se aventurează în lumea interlopă pentru a-l captura pe răufăcător. Indiciile îl apropie tot mai mult de propriul trecut întunecat și eroul va trebui să prindă nu doar un criminal, ci să demaște corupția și abuzul de putere care macină metropola. Batman îți dă întâlnire pe Film Now duminică, 14 ianuarie, de la ora 20:00.

Duminică, 21 ianuarie, de la ora 22:05, Film Now duce acțiunea la un alt nivel în Banditul zburător/Bandit (2022). Cu o distribuție de excepție (Elisha Cuthbert, Mel Gibson, Josh Duhamel), filmul dezvăluie povestea adevărată a lui Gilbert Galvan, un infractor fermecător, mereu în căutare de adrenalină, care își asumă o nouă identitate și jefuiește un număr record de 59 bănci și magazine de bijuterii, în timp ce este căutat intens de poliție. Acesta rămâne în memoria colectivă ca deținătorul recordului pentru cele mai multe jafuri consecutive din istoria Canadei.

Cu 6 nominalizări la Oscar și un trofeu pentru cel mai bun actor în rol principal (Will Smith), Regele Richard: Crescând campioni/ King Richard (2021) este propunerea serii la Film Now sâmbătă, 27 ianuarie, la 20:00. Pelicula autobiografică ilustrează traiectoria lui Richard Wiliams, un tată de condiție modestă, înarmat cu o viziune clară și un plan îndrăzneț, hotărât să își antreneze și să modeleze talentul fiicelor, Venus și Serena, pentru ca, într-o zi, cele două surori să intre în istorie și să schimbe pentru totdeauna lumea tenisului. Filmul evocă puterea, dedicarea și perseverența familiei Williams de a sfida șansele unei sorți potrivnice, de a depăși barierele și așteptările celorlalți.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
# Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore
FANTASTIC BEASTS: THE SECRETS OF DUMBLEDORE/ 2022
Luni, 01 ianuarie, la 20:00
Regia: David Yates 
Cu: Eddie Redmayne, Mads Mikkelsen, Jude Law, Ezra Miller, Katherine Waterston
---
# Casa Gucci
HOUSE OF GUCCI/ 2021
Luni, 01 ianuarie, la 22:25
Regia: Ridley Scott 
Cu: Adam Driver, Al Pacino, Jack Huston, Jared Leto, Jeremy Irons, Lady Gaga, Salma Hayek
---
# Matrix Renașterea
THE MATRIX RESURRECTIONS/ 2021
Marți, 02 ianuarie, la 20:00
Regia: Lana Wachowski
Cu: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jessica Henwick, Priyanka Chopra, Eréndira Ibarra, Jonathan Groff
---
# Batman
THE BATMAN/ 2022
Duminică, 14 ianuarie, la 20:00
Regia: Matt Reeves
Cu: Robert Pattinson, Andy Serkis, Zoë Kravitz, Colin Farrell, Jeffrey Wright
---
# Banditul zburător
BANDIT/ 2022
Duminică, 21 ianuarie, la 22:05
Regia: Allan Ungar
Cu: Josh Duhamel, Mel Gibson, Nestor Carbonell, Elisha Cuthbert
---
# Regele Richard: Crescând campioni
KING RICHARD/ 2021
Sâmbătă, 27 ianuarie, la 20:00
Regia: Reinaldo Marcus Green
Cu: Will Smith, Jon Bernthal, Saniyya Sidney, Aunjanue Ellis, Tony Goldwyn, Demi Singleton
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Despre Film Now

Programul Film Now este disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program. Film Now este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul mai deține canalele Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM, Chill FM, DIGI 24 F

Top citite
01 vizual comunicat_FilmNOW_titluri februarie
La Film Now, suspansul, emoțiile și misterul se contopesc într-o selecție de producții antrenante
02 Recomandările lunii decembrie__FilmNow
De Sărbători, Film Now surprinde cu cele mai captivante și emoționante povești de viață
03 Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice
Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice
04 Vizual_FilmNOW_noiembrie
La Film Now, noiembrie este luna pe care nu vrei să o ratezi: ai întâlnire cu acțiunea, emoția și suspansul!
05 Vizual_FilmNOW_Octombrie
În luna octombrie și de Halloween, suspansul este numele de cod al Film Now
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Luna septembrie_FilmNOW
În septembrie, Film Now transformă serile de toamnă într-un festival nesfârșit de emoții

Film Now face tranziția dintre ultimul film de vară și întâiul film de toamnă mult mai suportabilă, astfel, cinefilii nu vor avea timp să devină nostalgici după festivaluri și experiențe de neuitat, fiindcă toamna asta se transformă într-un festival nesfârșit, cu premiere TV și producții de suflet. Suspansul, emoția, dragostea, aventura și hazul așteaptă ca iubitorii de orice gen să se adune, în familie sau cu prietenii, să împărtășească intensitatea scenei și să pătrundă în mintea regizorilor.

comunicat_FilmNOW
Pe Film Now vara se vede prin ochi de copil și te surprinde cu producții mult așteptate

Dacă suflul nou este ceea ce îți lipsea pentru a avea un început de vară binemeritat, Film Now rezolvă această problemă și aduce producții pliate pe fiecare gen.

Vizual_FilmNOW
În luna mai, Film Now concentrează suspansul în premiere TV de acțiune

Dacă ești omul suspansului și mereu pregătit de acțiune, dar, în același timp, ai spaimă de spoilere, Film Now aduce rețeta perfectă: și mai mult suspans de suportat, în premiere TV.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Vladimir Putin ar avea o nouă iubită, mai tânără decât el cu 32 de ani: „I s-a potrivit mereu tipul Barbie!”
Vladimir Putin ar avea o nouă iubită, mai tânără decât el cu 32 de ani: „I s-a potrivit mereu tipul Barbie!”

Vladimir Putin ar avea o nouă iubită, mai tânără decât el cu 32 de ani: „I s-a potrivit mereu tipul Barbie!”

FILM NOW Kate Winslet, adevăratul motiv pentru care a ales roluri mici după faima adusă de „Titanic”: „Celebritatea a fost îngrozitoare, viața mea era neplăcută”
Kate Winslet, adevăratul motiv pentru care a ales roluri mici după faima adusă de „Titanic”: „Celebritatea a fost îngrozitoare, viața mea era neplăcută”

Kate Winslet, adevăratul motiv pentru care a ales roluri mici după faima adusă de „Titanic”: „Celebritatea a fost îngrozitoare, viața mea era neplăcută”

DIGI WORLD Ce este Boala X, maladia care ar putea fi de 20 de ori mai mortală decât Covid-19. OMS avertizează că ”o viitoare pandemie este doar o chestiune de timp”
Ce este Boala X, maladia care ar putea fi de 20 de ori mai mortală decât Covid-19. OMS avertizează că ”o viitoare pandemie este doar o chestiune de timp”

Ce este Boala X, maladia care ar putea fi de 20 de ori mai mortală decât Covid-19. OMS avertizează că ”o viitoare pandemie este doar o chestiune de timp”

DIGI ANIMAL WORLD O femeie a câștigat la loterie datorită câinelui său: „Dacă nu mușca biletul nu mă aflam aici”
O femeie a câștigat la loterie datorită câinelui său: „Dacă nu mușca biletul nu mă aflam aici”

O femeie a câștigat la loterie datorită câinelui său: „Dacă nu mușca biletul nu mă aflam aici”

DIGI LIFE România, pe locul 2 în lume la numărul de comenzi de pizza. Un bărbat din Iași a comandat, în 2023, 569 de pizze
România, pe locul 2 în lume la numărul de comenzi de pizza. Un bărbat din Iași a comandat, în 2023, 569 de pizze
DIGI24 „La fiecare soldat va trebui să avem o dronă” și alte lecții pe care armata română le are de învățat după 2 ani de război în Ucraina
„La fiecare soldat va trebui să avem o dronă” și alte lecții pe care armata română le are de învățat după 2 ani de război în Ucraina
DIGI SPORT După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar:
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
DIGI FM Român din Anglia, enervat de vreme: „Plouă și iar plouă. În zece ani am îmbătrânit cât în 20!” Imaginile sunt virale pe TikTok
Român din Anglia, enervat de vreme: „Plouă și iar plouă. În zece ani am îmbătrânit cât în 20!” Imaginile sunt virale pe TikTok