Bucuresti | 102,8FM BRUNO MARS - 2010 - JUST THE WAY YOU ARE

Grupul DIGI lansează platforma online digieconomic.ro

vizual comunicat lansare digieconomic.ro

Grupul DIGI extinde portofoliul de produse media și anunță lansarea site-ului dedicat știrilor economice, digieconomic.ro. Această inițiativă își propune să fie o sursă relevantă de informare, prin care publicul este invitat să se pună la curent cu noutățile din domeniul economiei autohtone și mondiale, prezentate într-un stil accesibil și ușor de înțeles, la cele mai înalte standarde de editare.

Cu un focus editorial orientat spre obiectivitate și imparțialitate, platforma digitală digieconomic.ro va integra prognoze și analize pertinente de piață și va aborda cele mai actuale tendințe economice și financiare atât la nivel național, cât și internațional. Cititorii vor putea accesa opinii avizate din partea experților care vor aduce o perspectivă mai largă asupra evoluțiilor sectoarelor și a impactului acestora în contextul economic actual.

Proiectul se va concentra pe livrarea unui conținut media complet, echilibrat și echidistant, menit să contribuie la o mai bună înțelegere a realităților zilei din mediul economic.

Prin lansarea noului site digieconomic.ro, Grupul DIGI își diversifică oferta de conținut online, cu scopul de a îmbogăți experiența publicului și de a-l conecta permanent la cele mai importante noutăți și provocări din economia țării și din lume. În completarea Digi24.ro care este cel mai urmărit site de știri și analize din online-ul românesc, digieconomic.ro urmărește abordarea amplă a evenimentelor economice pentru a oferi cititorilor o imagine clară și cuprinzătoare asupra fenomenelor din sfera socio-economică.

Conform Biroului Român de Audit Transmedia, platforma online Digi24.ro este principala sursă de informare pentru mai mult de 9 milioane de vizitatori unici (medie lunară în ultimele 12 luni) care generează lunar, în medie, peste 68 de milioane de afișări de pagină.

În prezent, Grupul DIGI deține televiziunea de știri Digi24 HD, în format full HD, 4 canale de sport HD, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, care difuzează cele mai importante competiții sportive din România și din lume, postul Film Now (pay-TV), 3 canale documentare, Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile muzicale UTV, Hit Music Channel, posturile de radio: Digi FM, PROFM, DIGI24 FM și Dance FM. Acestea sunt prezente în spațiul online cu site-uri dedicate care s-au impus ca repere în peisajul digital din România, oferind acces la un conținut variat, cu informație și divertisment de calitate, contribuind astfel la consolidarea imaginii de brand a companiei.

 

Top citite
01 1600x960x_Vizual Comunicat DIGI Days_13.05.2024
“DIGI Days” răsplătește loialitatea clienților existenți cu 50% reducere, în primele 6 luni
02 Vizual Digi Communications (1)
Digi Communications NV va distribui aproximativ 120 milioane lei în dividende, stabilind dividendul pe acțiune pentru 2023 la 1,25 lei,
03 Vizual 2_DIGI_Skyshowtime
SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România
04 1600x960_Vizual Comunicat Campanie de Paște_22.04.2024 (1)
DIGI aduce motive de sărbătoare cu noua campanie de Paște:  50% discount la portarea în rețeaua mobilă
05 vizual_DIGI_
Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
DIGI_ (3)
DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori de servicii convergente de telecomunicații din România și jucător relevant la nivel european, participă la cea de-a XVII-a ediție a celui mai amplu eveniment de recrutare IT&C din România, organizat de către Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (LSAC), Universitatea Politehnica București.

Vizual Digi Communications (1)
Digi Communications NV raportează venituri consolidate de 1,7 miliarde de euro, EBITDA ajustată (excluzând IFRS 16) de 509 de milioane

Digi Communications NV, unul dintre liderii la nivel european în domeniul telecomunicațiilor, listat la Bursa de Valori București, raportează venituri consolidate in T4 (incluzând venituri și alte câștiguri) de 455,6 milioane euro, o creștere de 14% față de 2022. EBITDA ajustată pentru T4 a crescut cu 21% comparativ cu rezultatul din 2022, ajungând la 162,4 milioane euro, iar EBITDA ajustată, excluzând impactul IFRS 16, a fost de 141,4 milioane euro (+24% față de 2022).

1600 x 960_vizual comunicat Lumea DIGI_26.02.2024
Descoperă „Lumea DIGI” cu noua ofertă la portare: 50% reducere pentru o perioadă de până la 8 luni

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit.
Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit. "Am realizat că toți prietenii lui și familia știau și mi-au ascuns"

Ce a descoperit o fată despre iubitul ei, imediat ce l-a părăsit. "Am realizat că toți prietenii lui și familia știau și mi-au ascuns"

FILM NOW Martin Freeman, tot un zâmbet pe covorul roșu, cu iubita tinerică ținută strâns la piept. Franțuzoaica și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje
Martin Freeman, tot un zâmbet pe covorul roșu, cu iubita tinerică ținută strâns la piept. Franțuzoaica și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje

Martin Freeman, tot un zâmbet pe covorul roșu, cu iubita tinerică ținută strâns la piept. Franțuzoaica și-a lăsat la vedere colecția de tatuaje

DIGI WORLD Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 „Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
DIGI SPORT FOTO Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza
FOTO Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza
DIGI FM Cum arată casa construită din răutate! Prețul cerut acum pe ea
Cum arată casa construită din răutate! Prețul cerut acum pe ea