Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT VASS- DINA - the love i have for you

Film Now va difuza în luna iunie blockbusterul “Avengers: Endgame” și în premieră TV națională “Knives out”, “Bombshell” și “21 Bridges

Film-Now iunie

În luna iunie, Film Now oferă fanilor universului Marvel blockbusterul care a surclasat toate blockbusterurile: “Răzbunătorii: Sfârşitul jocului”/ “Avengers: Endgame” va fi difuzat duminică, 21 iunie, de la ora 20:00. Într-un regal al supereroilor, Marvel încheie în stil mare 10 ani de superproducții cu toate personajele emblematice adunate într-o singură poveste de aventuri fantastice. 

În “Avengers: Endgame”, saga ajunge la final: după ce Thanos a dezintegrat viața în jumătate de Univers, Carol Danvers îi salvează pe Tony Stark și pe Nebula, pe care îi aduce pe Pământ, alături de Răzbunătorii rămași în viață. Împreună, caută o cale de a da timpul înapoi, pentru a-și recupera aliații și a încerca să repare, într-o ultimă confruntare dramatică, răul făcut de distrugătorul tuturor lucrurilor. 

Al patrulea film din seria Avengers și al 22-lea din Universul Cinematic Marvel, “Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” a stabilit mai multe recorduri de box-office, devenind filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile - aproximativ 2,8 miliarde de dolari la nivel mondial.

Avengers: Endgame este regizat de Anthony și Joe Russo și are o distribuție impresionantă din care fac parte Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Benedict Cumberbatch, Chadwick Boseman, Tom Holland, Zoe Saldana, Evangeline Lilly, Don Cheadle, Paul Rudd, Brie Larson, Josh Brolin, Robert Redford și Samuel L. Jackson. Cu un buget de peste 350 de milioane de dolari, este și unul dintre cele mai costisitoare filme din toate timpurile.

Blockbusterul Marvel a fost aplaudat de critică pentru regie, performanță actoricească și pentru încărcătura emoțională. Lăudând deznodământul poveștii, mulți dintre ei au căzut de acord că “Avengers: Endgame” este atât de bun încât va fi greu ca un alt film cu supereroi să-l egaleze în viitorul apropiat. 

“La cuțite”, “Scandalul” și “21 bridges” în premieră națională pe micile ecrane la Film Now

 Luna aceasta, pe Film Now, aventura este în plină desfășurare. Duminică, 7 iunie, de la 20:00, Tom Hardy este antieroul perfect în Venom, o altă superproducție din Universul Marvel. Jurnalistul Eddie Brock investighează cercetările pe care un om de știință fără scrupule (Riz Ahmed) le face pe o materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu substanța, care preia controlul corpului său, ducând la apariția unei noi ființe: Venom. Cu o personalitate întunecată și cu superputeri, ce va putea și ce se va simți tentat să facă?

Venom e unul din cele mai populare personaje din istoria Marvel. Îmbinare între o ființă cu superputeri incredibile și un jurnalist cu intenții bune, dar cu un ego imens și obișnuit să folosească scurtături, rezultatul este înfricoșător - întunecat, furios, violent și imprevizibil. Simbioza celor doi este o continuă luptă între umanitate și dezumanizare, între mai bine și răul extrem. 

Seara de luni, 8 iunie, aduce în premieră pe micul ecran o reverență către misterele Agathei Christie, într-unul dintre cele mai bune filme ale anului trecut, La cuțite/ Knives Out”, de la ora 20:00. Renumitul scriitor de romane polițiste Harlan Thrombey (Christopher Plummer) este găsit fără suflare în conacul său, chiar după aniversarea de 85 de ani. Poliția bănuiește o sinucidere, însă atipicul detectiv Benoit Blanc (Daniel Craig) este desemnat să investigheze cazul independent. Între familia disfuncțională a lui Harlan și angajații săi, Blanc scoate la lumină secrete și jocuri de culise.

Cu o distribuție de ansamblu din care mai fac parte Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Ana de Armas, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon, LaKeith Stanfield, Katherine Langford și Jaeden Martell,  “La cuțite/ “Knives Out” este captivant, amuzant și ţine telespectatorul în suspans până în ultimul moment.

Vineri, 12 iunie, la 21:35, pe Film Now este momentul unei noi premiere TV cu o distribuție de excepție. În ecranizarea unei povești adevărate, “Bombshell” / “Scandalul”, Charlize Theron, Nicole Kidman și  Margot Robbie reconstituie istoria femeilor care decid să-l înfrunte pe Roger Ailes, fostul CEO Fox News, acuzându-l public de hărţuire sexuală şi de menţinerea unei atmosfere ostile față de femei în birourile televiziunii sale. Filmul e inspirat de evenimentele trăite de jurnalistele Fox News Megyn Kelly și Gretchen Carlson, ieșite la iveală în 2016.

Duminică, 28 iunie, la 20:00, Film Now aduce telespectatorilor români, în premieră pe micul ecran, filmul de acțiune “21 de poduri”/ “21 Bridges”. Chadwick Boseman - starul din Black Panther - îmbracă uniforma agentul NYPD Andre Davis, care, după descoperirea unei conspirații,  ia parte la căutarea unor ucigași de polițiști. Este nevoie însă de măsuri drastice: ca să oprească criminalii, sunt închise toate cele 21 de poduri ale Manhattan-ului. Pe măsură ce operațiunea avansează Andre Davis începe să aibă dubii: cine urmărește pe cine?

Film Now este o extra-opțiune la serviciul de televiziune DigiTV oferit de Digi România, disponibilă la prețul de 3 RON/ lună (inclusiv TVA). Extra-opțiunea poate fi activată din contul de client de pe digiromania.ro sau în magazinele Digi.

La cuțite / Knives out, 2019, Freeman

Luni, 8 iunie, ora 20:00 

Regia: Rian Johnson

Cu: Ana de Armas, Chris Evans, Christopher Plummer, Daniel Craig, Don Johnson, Jamie Lee Curtis, Katherine Langford, Lakeith Stanfield, Michael Shannon, Toni Collette

Venom”, 2018, Sony

Duminica, 07 iunie, la 20:00

Regia: Ruben Fleischer

Cu: Tom Hardy,  Michelle Williams,  Riz Ahmed

Bombshell” / Scandalul, 2019, Lionsgate

Vineri, 12 iunie, la 21:35

Regia: Jay Roach

Cu: Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie

Răzbunătorii: Sfârşitul jocului/ Avengers: Endgame, 2019, Disney

Duminica, 21 iunie, la 20:00

Regia: Anthony Russo, Joe Russo

Cu: Brie Larson, Karen Gillan, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Tom Holland, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans

21 de poduri/ 21 Bridges, 2019, Freeman

Duminică, 28 iunie, la 20:00

Regia: Brian Kirk

Cu: Chadwick Boseman, Sienna Miller, Taylor Kitsch, Gary Carr, J.K. Simmons

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 film now
La Film Now, acțiunea este la putere în peliculele lunii martie
02 vizual comunicat_FilmNOW_titluri februarie
La Film Now, suspansul, emoțiile și misterul se contopesc într-o selecție de producții antrenante
03 Vizual Film Now_Recomandările lunii ianuarie 2024
În ianuarie, la Film Now te așteaptă pelicule impresionante și acțiune fără limite
04 Recomandările lunii decembrie__FilmNow
De Sărbători, Film Now surprinde cu cele mai captivante și emoționante povești de viață
05 Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice
Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Vizual_FilmNOW_noiembrie
La Film Now, noiembrie este luna pe care nu vrei să o ratezi: ai întâlnire cu acțiunea, emoția și suspansul!

Vizual_FilmNOW_Octombrie
În luna octombrie și de Halloween, suspansul este numele de cod al Film Now

Luna septembrie_FilmNOW
În septembrie, Film Now transformă serile de toamnă într-un festival nesfârșit de emoții

Film Now face tranziția dintre ultimul film de vară și întâiul film de toamnă mult mai suportabilă, astfel, cinefilii nu vor avea timp să devină nostalgici după festivaluri și experiențe de neuitat, fiindcă toamna asta se transformă într-un festival nesfârșit, cu premiere TV și producții de suflet. Suspansul, emoția, dragostea, aventura și hazul așteaptă ca iubitorii de orice gen să se adune, în familie sau cu prietenii, să împărtășească intensitatea scenei și să pătrundă în mintea regizorilor.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”

A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani