Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT BEBE REXHA - SATELITE

 Film Now continuă seria superproducțiilor și în luna septembrie! De la acțiune, la animație și de la comedie la SF

FILM NOW continua seria superproductiilor

În luna septembrie, Film Now dă restart acțiunii! Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna și Helena Bonham Carter fac echipă în superproducția Ocean's 8: Jaf cu clasă.

De aproape 6 ani, Debbie Ocean plănuiește cel mai mare jaf din viața ei. Miza este imensă, iar locul spargerii – o adevărată fortăreață. Ca sa reușească, are nevoie de o echipă profesionistă, așa că împreună cu prietena ei de încredere recrutează specialiste: o hoață de buzunare, o tânără mamă ce vinde produse furate, un bijutier, un hacker și un designer vestimentar. Ba chiar atrag în planul lor și o actriță. Ținta jafului e un colier din diamante, în valoare de peste 150 de milioane de dolari. Dacă este urmat întocmai, planul nu are niciun cusur. Dar oare va putea fi pus în practică? Ocean's 8: Jaf cu clasă este pe Film Now duminică, 6 septembrie, de la ora 20:00.

Sâmbătă, 5 septembrie, la ora 20:00, este seara Regelui leu / The Lion King (2019) – animația cu cele mai mari încasări din toate timpurile, peste 1,6 miliarde de dolari la nivel mondial. În acest live-action, Disney ne poartă din nou în aventura unui personaj îndrăgit generații de-a rândul. Simba își adoră tatăl, pe regele leu Mufasa, iar acesta își învață cu drag copilul tot ce trebuie să știe un viitor conducător al savanei africane. Însă nu toată lumea se bucură de actuala situație: Scar, fratele lui Mufasa, vrea să preia conducerea regatului. În drama ce urmează, Simba rămâne fără protecția părintească și este exilat. Dar, cu ajutorul unor prieteni ciudați, va învăța să treacă peste greutăți și să-și revendice moștenirea. La fel ca în filmul original din 1994, actorul James Earl Jones este vocea lui Mufasa. Tânărul leu Simba este interpretat de Donald Glover, iar Beyoncé o interpretează pe Nala, prietena din copilărie și partenera lui Simba.

O nouă seară de adrenalină începe duminică, 13 septembrie, de la ora 20:00, cu Rampage: Scăpaţi de sub control. Inconfundabilul Dwayne Johnson – cel mai bine plătit actor al momentului – interpretează rolul lui Davis Okoye, un primatolog retras a cărui singură legătură specială este cu George, o gorilă inteligentă de care a avut grijă încă de când s-a născut. Atunci când un experiment genetic dă greș, gorila cea blânda se transformă într-o imensă fiară violentă. Situația sa nu este singulară: animale cu mutații similare devastează America. Davis face echipă cu un inginer genetic, încercând să găsească un antidot, să evite distrugerea lumii și să-și salveze prietenul animal.

În premieră pe micul ecran, Film Now prezintă Profu' de spionaj / My Spy – o comedie în care acțiunea și joaca merg cel mai bine împreună. Dave Bautista îl interpretează pe JJ, un agent CIA foarte eficient în situații de luptă, dar care nu prea reușește să rămână sub acoperire. JJ este deconspirat de o fetiță de 9 ani, pe când îi supraveghează familia. Sophie (Chloe Coleman) este un copil precoce: ca să nu îl dea de gol, îi cere să o învețe –  la schimb – să fie spioană. Meditațiile încep mai mult de nevoie, dar în scurt timp JJ descoperă cât de greu îi este să reziste șarmului micuței Sophie. Profu' de spionaj este pe Film Now sâmbătă, 19 septembrie, la ora 20:00.

Tot o premieră TV va fi difuzată și vineri, 18 septembrie, de la ora 20:00, când ai programată o producție despre puterea dragostei de a schimba vieți: povestea adevărată a vedetei muzicale creștine Jeremy Camp, a cărui iubire și pierdere arată că există întotdeauna speranță. I still believe / Mereu împreună îi are în rolurile principale pe: K.J. Apa, Britt Robertson, Shania Twain și Gary Sinise.

Fanii genului SF au partea lor de acțiune, odată cu Ready Player One – aventura regizată de celebrul Steven Spielberg și bazată pe bestsellerul cu același nume al lui Ernest Cline. În 2045, omenirea este la un pas de colaps. Dar mulți își găsesc refugiul în OASIS, realitatea virtuală creată de un geniu excentric. După moarte, acesta lasă prin testament întreaga lui avere primei persoane care va găsi surpriza secretă – un Easter egg ascuns undeva în OASIS. În toată lumea pornește o competiție acerbă. Wade Watts (Tye Sheridan) intră în această cursă fantastică și este unul dintre cei mai vânați utilizatori, după ce reușește să treacă primul de indiciul inițial, devenind eroul vânătorii de comori într-o lume fantastică, dar și periculoasă. Ready Player One: Să înceapă jocul este pe Film Now duminică, 27 septembrie, la ora 20:00.

Ocean's 8: Jaf cu clasă

OCEAN'S 8 - Warner, 2018

Duminică, 6 septembrie, la 20:00

Regia: Gary Ross

Cu: Cate Blanchett,  Anne Hathaway, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, Rihanna, Sandra Bullock, Sarah Paulson

Regele leu

LION KING – Disney, 2019

Sâmbătă, 5 septembrie, la 20:00

Regia: Jon Favreau

Cu: Donald Glover, Beyoncé, Seth Rogen

Rampage: Scăpaţi de sub control

Rampage - Warner, 2018

Duminică, 13 septembrie, la 20:00

Regia: Brad Peyton

Cu: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Jack Quaid, Jeffrey Dean Morgan, Joe Manganiello, Will Yun Lee, Malin Akerman

Profu' de spionaj

MY SPY - Freeman, 2020

Sâmbătă, 19 septembrie, la 20:00

Regia: Steven Segal

Cu: Dave Bautista, Ken Jeong, Chloe Coleman

Mereu împreună

I STILL BELIEVE - Freeman, 2020

Vineri, 18 septembrie, la 20:00

Regia: Andrew Erwin, Jon Erwin

Cu: K.J. Apa, Britt Robertson, Shania Twain, Gary Sinise

Ready Player One: Să înceapă jocul

READY PLAYER ONE - Warner, 2018

Duminică, 27 septembrie, la 20:00

Regia: Steven Spielberg

Cu: Olivia Cooke, Tye Sheridan, Ben Mendelsohn, Hannah John-Kamen, Simon Pegg, T.J. Miller

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Top citite
01 film now
La Film Now, acțiunea este la putere în peliculele lunii martie
02 vizual comunicat_FilmNOW_titluri februarie
La Film Now, suspansul, emoțiile și misterul se contopesc într-o selecție de producții antrenante
03 Vizual Film Now_Recomandările lunii ianuarie 2024
În ianuarie, la Film Now te așteaptă pelicule impresionante și acțiune fără limite
04 Recomandările lunii decembrie__FilmNow
De Sărbători, Film Now surprinde cu cele mai captivante și emoționante povești de viață
05 Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice
Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Vizual_FilmNOW_noiembrie
La Film Now, noiembrie este luna pe care nu vrei să o ratezi: ai întâlnire cu acțiunea, emoția și suspansul!

Vizual_FilmNOW_Octombrie
În luna octombrie și de Halloween, suspansul este numele de cod al Film Now

Luna septembrie_FilmNOW
În septembrie, Film Now transformă serile de toamnă într-un festival nesfârșit de emoții

Film Now face tranziția dintre ultimul film de vară și întâiul film de toamnă mult mai suportabilă, astfel, cinefilii nu vor avea timp să devină nostalgici după festivaluri și experiențe de neuitat, fiindcă toamna asta se transformă într-un festival nesfârșit, cu premiere TV și producții de suflet. Suspansul, emoția, dragostea, aventura și hazul așteaptă ca iubitorii de orice gen să se adune, în familie sau cu prietenii, să împărtășească intensitatea scenei și să pătrundă în mintea regizorilor.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

FILM NOW Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul
Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT ”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil