Bucuresti | 102,8FM ALINA EREMIA - GURA TA

“DIGI Days” răsplătește loialitatea clienților existenți cu 50% reducere, în primele 6 luni

Articol susținut de DIGI 1600x960x_Vizual Comunicat DIGI Days_13.05.2024
  • În perioada 13 – 19 mai 2024, în semn de apreciere pentru încrederea și fidelitatea acordate, DIGI derulează „DIGI Days”, campania dedicată exclusiv clienților actuali, persoane fizice, prin care propune o reducere de 50%, în primele 6 luni consecutive, indiferent de serviciul ales;
  • Oferta este disponibilă doar online, pe pagina principală DIGI.ro sau în aplicația mobilă, pentru abonamentele încheiate pe o perioadă contractuală de 24 de luni.

Luna mai aduce în prim-plan cea mai nouă ediție „DIGI Days, campania special concepută pentru a mulțumi și a sărbători loialitatea abonaților existenți, persoane fizice, printr-o promoție cu avantaje de nerefuzat: discount de 50% pentru primele 6 luni consecutive, la suplimentarea cu un serviciu nou, adăugarea unei extraopțiuni TV sau la efectuarea unui upgrade.

În săptămâna 13 – 19 mai 2024, pentru a beneficia de o conectivitate fiabilă și performantă, utilizatorii actuali pot alege pachetul de internet fix Fiberlink 500 Mbps, cu viteze de până la 500 Mbps, la un tarif lunar redus de 15 lei (TVA inclus) sau serviciul superior Fiberlink 1000 Mbps, cu viteze de până la 940 Mbps, la un cost lunar preferențial de 20 lei (TVA inclus). De asemenea, în funcție de configurația pachetului de televiziune digitală și analogică solicitat, abonații se vor bucura de prețuri atractive cuprinse între 13 lei/lună (TVA inclus) și 15 lei/lună (TVA inclus).

Timp de jumătate de an, clienții care își portează numărul la DIGI vor primi o reducere de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă Nelimitat, care va putea fi contractat la un tarif de numai 2,5 euro/lună, pentru date mobile și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3.000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE.

Disponibilă exclusiv online, campania DIGI Days se adresează consumatorilor care dețin minimum un serviciu activ și doresc fie să achiziționeze unul sau mai multe servicii noi din portofoliul companiei, fie să treacă la un pachet superior sau să adauge o extraopțiune. Reducerea se acordă exclusiv serviciilor suplimentate în decursul acestui interval și este valabilă doar pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Oferta poate fi accesată online, pe site-ul sau aplicația mobiă DIGI.ro, direct pe pagina principală sau din secțiunea Contul meu, rubrica „Serviciile mele”, selectând pachetul nou, pe cel pentru care se realizează upgrade ori activând una sau mai multe extraopțiuni.

Promoția nu se aplică echipamentelor cumpărate și nu se cumulează cu oferta de achiziționare în rate a telefoanelor.

Mai multe detalii despre serviciile companiei pot fi consultate pe DIGI.ro.

DIGI este operatorul de telecomunicații de top în România, care oferă servicii de televiziune prin cablu și prin satelit de tip DTH, internet fix, telefonie și date mobile, precum și telefonie fixă. DIGI ocupă prima poziție pe piața operatorilor de televiziune prin cablu, internet fix si telefonie fixă, conform datelor publicate de ANCOM, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații. În același timp, DIGI este rețeaua preferată de utilizatori pentru portare, deservind, în prezent, peste 5,4 milioane de conexiuni mobile (date valabile la 30.06.2023).

Despre Grupul DIGI 

DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.

Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. DIGI pune la dispoziția clienților săi și o ofertă diversificată de conținuturi radio și TV: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de content Digi Online.

 
 
 
Top citite
01 Vizual Comunicat 1600x900-100
Peste 280 de #oameniDIGI s-au alăturat unui nou maraton de curaj și umanitate în cea mai recentă ediție „DIGI Donează VIAȚĂ”
02 1600X960_Vizual Comunicat Roaming Prietenos_27.05.2024
„Roaming prietenos”, cea mai nouă campanie DIGI pentru o vacanță lipsită de griji
03 Vizual Digi Communications (3)
Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024
04
DIGI se pregătește pentru lansarea serviciilor în Belgia
05 Vizual Digi Communications (1)
Digi Communications N.V. raportează venituri și alte câștiguri consolidate de 447 milioane de euro
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Vizual Digi Communications (1)
Digi Communications NV va distribui aproximativ 120 milioane lei în dividende, stabilind dividendul pe acțiune pentru 2023 la 1,25 lei,

Digi Communications NV, unul dintre liderii la nivel european în domeniul telecomunicațiilor, listat la Bursa de Valori București, va propune acționarilor săi distribuirea de dividende în valoare de aproximativ 120 milioane lei pentru anul fiscal 2023. Propunerea companiei este un dividend de 1,25 lei pe acțiune, în creștere cu 25% comparativ cu anul 2022. Dividendul pentru anul fiscal 2022 a fost de 1,0 leu. Detaliile legate de plată, inclusiv data de înregistrare și data plății, vor fi stabilite în cadrul Adunării Generale Anuale a Acționarilor, care va avea loc în iunie 2024.

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime
SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

DIGI România va lansa serviciul complet SkyShowtime – care include cele două canale liniare premium  – disponibil tuturor abonaților de televiziune digitală.

1600x960_Vizual Comunicat Campanie de Paște_22.04.2024 (1)
DIGI aduce motive de sărbătoare cu noua campanie de Paște:  50% discount la portarea în rețeaua mobilă

DIGI deține cel mai mare portofoliu de abonați persoane fizice pentru segmentul de telefonie mobilă, cu o cotă de piață de 40,3 %, potrivit raportului publicat de Autoritatea Națională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) în decembrie 2023.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere