Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER DJ PROJECT - 2006 PRIVIREA TA (PRO FM EDIT)

DIGI aduce motive de sărbătoare cu noua campanie de Paște:  50% discount la portarea în rețeaua mobilă

Articol susținut de DIGI 1600x960_Vizual Comunicat Campanie de Paște_22.04.2024 (1)
  • În perioada 22 aprilie – 6 mai 2024, DIGI anunță campania de „Paște” prin intermediul căreia oferă o reducere de 50%, din valoarea lunară a serviciului de telefonie mobiă, pe o durată de până la 8 luni, la portarea unuia sau mai multor numere în rețeaua DIGI;
  •  Promoția se adresează clienților noi și existenți, poate fi activată în magazinele DIGI, online - pe site-ul și aplicația mobilă DIGI.ro, prin apel la serviciul Relații Clienți sau prin intermediul reprezentanților de vânzări;
  • DIGI este destinația preferată de portare a utilizatorilor de servicii de voce și date mobile, cu un total de 866.855 de numere portate în rețeaua mobilă pe parcursul anului 2023.

DIGI deține cel mai mare portofoliu de abonați persoane fizice pentru segmentul de telefonie mobilă, cu o cotă de piață de 40,3 %, potrivit raportului publicat de Autoritatea Națională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) în decembrie 2023.

În preajma Sărbătorilor de Paște, DIGI vine în întâmpinarea clienților noi și actuali, persoane fizice, cu o nouă ofertă specială care le este dedicată: 50% discount la portarea în rețeaua mobilă, aplicat valorii lunare a serviciului de telefonie timp de 4, 6 sau 8 luni, în funcție de numărul de abonamente transferate, pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni. 

În intervalul 22 aprilie – 6 mai 2024, utilizatorii sunt răsplătiți cu cele mai competitive tarife lunare pentru pachetul Nelimitat: 2,5 euro/lună timp de 4 luni la portarea unui singur număr de telefon; 2 euro/lună pentru o perioadă de 6 luni pentru două numere de telefon transferate; 1,75 euro/lună pe o durată de 8 luni pentru trei numere aduse în rețeaua mobilă DIGI; 1,5 euro/lună timp de 8 luni pentru 4 sau 5 numere de telefon portate. 

În plus, cei care contractează abonamentul Nelimitat se vor bucura de o serie de beneficii extinse, adaptate nevoilor și preferințelor acestora: internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE, pentru a rămâne conectați cu cei dragi, indiferent de distanță.

Clienții pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2, fie pentru achiziționarea telefonului dorit, în 24 de rate fixe DIGI, cu avans 0, această din urmă facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care dețin minimum un serviciu fix DIGI. Promoția este valabilă atât pentru portări efectuate din prepaid, cât și din postpaid și este acordată doar pentru contractele semnate pe o perioadă de 24 de luni.

Oferta poate fi accesată atât pe site-ul DIGI.ro, în pagina principală sau din contul de client, cât și în punctele de prezență, prin intermediul reprezentanților de vânzări sau prin apel la serviciul Relații Clienți (031.400.4600).

DIGI este operatorul de telecomunicații cu cea mai extinsă acoperire de voce mobilă din țară cu un procent de 98,8% din totalul populației României și deservește în prezent, peste 5,6 milioane de conexiuni mobile, conform datelor publicate de Autoritatea Națională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) în decembrie 2023.

Despre Grupul DIGI

DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, având o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.

Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. DIGI pune la dispoziția clienților săi și o ofertă diversificată de conținuturi radio și TV: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de content Digi Online.

Pentru mai multe informaţii: 
Departamentul Comunicare și CSR  - comunicare@rcs-rds.ro
Telefon: +40 31 400 42 44 
Top citite
01 Vizual Digi Communications (3)
Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024
02
DIGI se pregătește pentru lansarea serviciilor în Belgia
03 Vizual Digi Communications (1)
Digi Communications N.V. raportează venituri și alte câștiguri consolidate de 447 milioane de euro
04 1600x960x_Vizual Comunicat DIGI Days_13.05.2024
“DIGI Days” răsplătește loialitatea clienților existenți cu 50% reducere, în primele 6 luni
05 Vizual Digi Communications (1)
Digi Communications NV va distribui aproximativ 120 milioane lei în dividende, stabilind dividendul pe acțiune pentru 2023 la 1,25 lei,
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Vizual 2_DIGI_Skyshowtime
SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

DIGI România va lansa serviciul complet SkyShowtime – care include cele două canale liniare premium  – disponibil tuturor abonaților de televiziune digitală.

vizual_DIGI_
Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

https://www.filmnow.ro/comunicate-de-presa/grupul-digi-contributie-de-peste-312-milioane-de-lei-la-bugetul-de-stat-in-primul-trimestru-al-anului-2024-142457

DIGI_ (3)
DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori de servicii convergente de telecomunicații din România și jucător relevant la nivel european, participă la cea de-a XVII-a ediție a celui mai amplu eveniment de recrutare IT&C din România, organizat de către Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (LSAC), Universitatea Politehnica București.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Catherine Deneuve, șic și la 80 de ani. Apariție elegantă la Cannes 2024, unde și-a arătat tatuajul de pe picior și și-a însoțit fiica
Catherine Deneuve, șic și la 80 de ani. Apariție elegantă la Cannes 2024, unde și-a arătat tatuajul de pe picior și și-a însoțit fiica

Catherine Deneuve, șic și la 80 de ani. Apariție elegantă la Cannes 2024, unde și-a arătat tatuajul de pe picior și și-a însoțit fiica

FILM NOW Cum arată azi, la 74 de ani, Kramer din
Cum arată azi, la 74 de ani, Kramer din "Seinfeld". Ce spune despre scandalul care i-a încheiat cariera în urmă cu 18 ani: "Lucrez cu lumina și întunericul din mine"

Cum arată azi, la 74 de ani, Kramer din "Seinfeld". Ce spune despre scandalul care i-a încheiat cariera în urmă cu 18 ani: "Lucrez cu lumina și întunericul din mine"

DIGI WORLD Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori:
Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”
Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”

DIGI LIFE O femeie a câştigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de două ori în 10 săptămâni
O femeie a câştigat un premiu de 1 milion de dolari la loto de două ori în 10 săptămâni
DIGI24 O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev timp de un an
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev timp de un an
DIGI SPORT A venit
A venit "nota de plată" pentru revista care a publicat un interviu fals cu Michael Schumacher
DIGI FM De ce aparatele drug test dau erori și ce trebuie să faci. Polițistul Valer Kovacs explică
De ce aparatele drug test dau erori și ce trebuie să faci. Polițistul Valer Kovacs explică
UTV Hailie Jade Scott, fiica lui Eminem, s-a casatorit. Vezi primele imagini de la nunta
Hailie Jade Scott, fiica lui Eminem, s-a casatorit. Vezi primele imagini de la nunta