Bucuresti | 102,8FM JUSTIN BIEBER - INTENTIONS

De Sărbători, Film Now surprinde cu cele mai captivante și emoționante povești de viață

Recomandările lunii decembrie__FilmNow

În luna decembrie, Film Now devine un veritabil tărâm al poveștilor transpuse pe ecran, într-o atmosferă încărcată de emoții și semnificații profunde. Este momentul magic al Sărbătorilor de iarnă, în care ne lăsăm captivați de filmele care ne inspiră și ne aduc bucurie.

Science-fictionul alert și exploziv, Capcana timpului/ BOSS LEVEL (2020) este recomandarea Film Now pentru seara de duminică, 17 decembrie, de la ora 21:50. Roy (intepretatat de Frank Grillo), un agent pensionat al forțelor speciale, se trezește prins într-o buclă temporală în care își pierde viața în fiecare zi. Odată ce înțelege acest lucru, Roy trece printr-un șir nesfârșit de încercări de a scăpa viu din explozii, urmăriri, căderi spectaculoase și lupte cu inamici neașteptați. Va reuși să iasă din ceea ce pare un joc, o farsă sinistră, sau va fi nevoit să se resemneze cu ideea că în fiecare zi se trezește doar pentru a se lupta pentru viața lui și a o pierde, câteva ore mai târziu? Cu o doză intensă de acțiune, suspans și un element SF captivant, "Capcana timpului" promite să vă țină lipiți de ecran și să vă pună imaginația la treabă într-o călătorie fascinantă prin timp și pericole imprevizibile, din care nu lipsește umorul negru subtil. Mel Gibson, personajul negativ, strălucește în acest rol care pare că a fost scris special pentru el.

În Ajunul Crăciunului, de la ora 21:45, nu ratați Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă/ SPIDER-MAN: HOMECOMING (2017), în regia lui Jon Watts. La vârsta la care orice tânăr se află în căutarea propriei personalități, Peter Parker (interpretat de actorul britanic Tom Holland) revine acasă, alături de mătușa lui și are de depășit multe obstacole menite să demonstreze că este demn să facă parte din cercul său de supereroi preferați. Eforturile de a părea un tânăr obișnuit sunt sortite eșecului, întrucât Vulturul (Michael Keaton), devine o amenințare periculoasă, iar Peter va trebui să își reia rolul de Spider-Man atât pentru a-i salva pe cei dragi, dar și pentru a dejuca un plan malefic.

Showbizul a început cu el! Film Now vă invită să descoperiți, în pași de dans și pe note muzicale, viața și ascensiunea lui P.T. Barnum, primul impresar al culturii pop din America. Cu un talent înnăscut pentru promovare și cu o imaginație debordantă, Barnum a reușit să creeze un spectacol exotic și fascinant, devenit celebru în întreaga lume. Fondatorul circului ambulant Ringling Brothers and Barnum & Bailey este readus la viață în interpretarea remarcabilă a lui Hugh Jackman marți, 26 decembrie, de la ora 20:00, în musicalul Omul spectacol/ THE GREATEST SHOWMAN (2017).

Miercuri, 27 decembrie, de la ora 21:30, Film Now vă propune să urmăriți Mizerabilii/ LES MISÉRABLES (2019), primul lungmetraj al regizorului Ladj Ly, nominalizat la premiile Oscar pentru cel mai bun film străin și câștigător al premiului juriului la Festivalul de la Cannes. Povestea îl urmărește pe Stéphane Ruiz (interpretat de Damien Bonnard), un polițist proaspăt transferat, care se alătură brigăzii anti-criminalitate într-o suburbie problematică a Parisului. Împreună cu colegii săi, Chris (Alexis Manenti, co-scenaristul filmului) și Gwada (Djebril Zonga), mai experimentați, Stéphane descoperă rapid tensiunile dintre diversele bande și conflictul dintre localnici și autorități în cartierul Montfermeil, locul acțiunii și în romanul "Mizerabilii" al lui Victor Hugo. Poliția gestionează greșit situația, cauzând probleme în loc să le rezolve. Filmul explorează sărăcia, injustiția și revolta, evidențiind ostilitatea oamenilor cu opinii puternice cu privire la apartenența sau neapartenența la o țară.

Multe alte filme îndrăgite de public sunt disponibile abonaților DIGI în luna decembrie, printre care: Jumanji: Aventură în junglă/ JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE (2017), Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi/ MISS PEREGRINE'S HOME FOR PECULIAR CHILDREN (2016), Jocul lui Ender/ ENDER'S GAME (2013), Tata in razboi cu... Tata/ DADDY'S HOME (2015), Nemuritorii: Războiul Zeilor/ IMMORTALS (2011).

# Boss Level. Capcana timpului
BOSS LEVEL/ 2020
Duminică, 17 decembrie, la 21:50
Regia: Joe Carnahan 
Cu: Frank Grillo, Mel Gibson, Naomi Watts, Michelle Yeoh, Selina Lo, Annabelle Wallis
--- 
# Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă
SPIDER-MAN: HOMECOMING/ 2017
Duminică, 24 decembrie, la 21:45
Regia: Jon Watts
Cu: Tom Holland, Robert Downey Jr., Michael Keaton
--- 
# Omul spectacol
THE GREATEST SHOWMAN/ 2017
Marți, 26 decembrie, la 20:00
Regia: Michael Gracey
Cu: Hugh Jackman, Michelle Williams, Rebecca Ferguson, Zac Efron, Zendaya 
---
# Mizerabilii
LES MISÉRABLES/ 2019
Miercuri, 27 decembrie, la 21:30
Regia: Ladj Ly 
Cu: Damien Bonnard, Alexis Manenti, Djebril Zonga, Issa Perica

Despre Film Now

Programul Film Now este disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program. Film Now este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul mai deține canalele Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM, Chill FM, DIGI 24 FM.

Top citite
01 film now
La Film Now, acțiunea este la putere în peliculele lunii martie
02 vizual comunicat_FilmNOW_titluri februarie
La Film Now, suspansul, emoțiile și misterul se contopesc într-o selecție de producții antrenante
03 Vizual Film Now_Recomandările lunii ianuarie 2024
În ianuarie, la Film Now te așteaptă pelicule impresionante și acțiune fără limite
04 Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice
Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice
05 Vizual_FilmNOW_noiembrie
La Film Now, noiembrie este luna pe care nu vrei să o ratezi: ai întâlnire cu acțiunea, emoția și suspansul!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Vizual_FilmNOW_Octombrie
În luna octombrie și de Halloween, suspansul este numele de cod al Film Now

Luna septembrie_FilmNOW
În septembrie, Film Now transformă serile de toamnă într-un festival nesfârșit de emoții

Film Now face tranziția dintre ultimul film de vară și întâiul film de toamnă mult mai suportabilă, astfel, cinefilii nu vor avea timp să devină nostalgici după festivaluri și experiențe de neuitat, fiindcă toamna asta se transformă într-un festival nesfârșit, cu premiere TV și producții de suflet. Suspansul, emoția, dragostea, aventura și hazul așteaptă ca iubitorii de orice gen să se adune, în familie sau cu prietenii, să împărtășească intensitatea scenei și să pătrundă în mintea regizorilor.

comunicat_FilmNOW
Pe Film Now vara se vede prin ochi de copil și te surprinde cu producții mult așteptate

Dacă suflul nou este ceea ce îți lipsea pentru a avea un început de vară binemeritat, Film Now rezolvă această problemă și aduce producții pliate pe fiecare gen.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Linda Evangelista, la Săptămâna Modei de la Paris, la 3 ani de când dezvăluia că a fost „desfigurată” de o procedură estetică
Linda Evangelista, la Săptămâna Modei de la Paris, la 3 ani de când dezvăluia că a fost „desfigurată” de o procedură estetică

Linda Evangelista, la Săptămâna Modei de la Paris, la 3 ani de când dezvăluia că a fost „desfigurată” de o procedură estetică

FILM NOW Leonardo DiCaprio, dat de gol de un model în vârstă de 22 de ani. Tânăra susține că actorul are preferințe bizare în dormitor: „Prea ciudat și bătrân”
Leonardo DiCaprio, dat de gol de un model în vârstă de 22 de ani. Tânăra susține că actorul are preferințe bizare în dormitor: „Prea ciudat și bătrân”

Leonardo DiCaprio, dat de gol de un model în vârstă de 22 de ani. Tânăra susține că actorul are preferințe bizare în dormitor: „Prea ciudat și bătrân”

DIGI WORLD Ce creşte riscul de apnee în somn. O nouă descoperire a cercetătorilor
Ce creşte riscul de apnee în somn. O nouă descoperire a cercetătorilor

Ce creşte riscul de apnee în somn. O nouă descoperire a cercetătorilor

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

DIGI LIFE România, pe locul 2 în lume la numărul de comenzi de pizza. Un bărbat din Iași a comandat, în 2023, 569 de pizze
România, pe locul 2 în lume la numărul de comenzi de pizza. Un bărbat din Iași a comandat, în 2023, 569 de pizze
DIGI24 „Feroce și fără milă”: Un bărbat și-a ucis fosta iubită și pe noul ei partener, apoi a invitat vecinii să le arate cadavrele
„Feroce și fără milă”: Un bărbat și-a ucis fosta iubită și pe noul ei partener, apoi a invitat vecinii să le arate cadavrele
DIGI SPORT
"Cea mai frumoasă femeie din România" și soțul ei au pierdut zeci de mii de euro. "A fugit din țară!"
DIGI FM Simona Țăranu, dezvăluiri inedite la Matinalul Digi FM: „Poate de aici vine și umorul, poate de aici vin și prostiile”
Simona Țăranu, dezvăluiri inedite la Matinalul Digi FM: „Poate de aici vine și umorul, poate de aici vin și prostiile”