Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC SMILEY - OAMENI

De Sărbători, Film Now surprinde cu cele mai captivante și emoționante povești de viață

Recomandările lunii decembrie__FilmNow

În luna decembrie, Film Now devine un veritabil tărâm al poveștilor transpuse pe ecran, într-o atmosferă încărcată de emoții și semnificații profunde. Este momentul magic al Sărbătorilor de iarnă, în care ne lăsăm captivați de filmele care ne inspiră și ne aduc bucurie.

Science-fictionul alert și exploziv, Capcana timpului/ BOSS LEVEL (2020) este recomandarea Film Now pentru seara de duminică, 17 decembrie, de la ora 21:50. Roy (intepretatat de Frank Grillo), un agent pensionat al forțelor speciale, se trezește prins într-o buclă temporală în care își pierde viața în fiecare zi. Odată ce înțelege acest lucru, Roy trece printr-un șir nesfârșit de încercări de a scăpa viu din explozii, urmăriri, căderi spectaculoase și lupte cu inamici neașteptați. Va reuși să iasă din ceea ce pare un joc, o farsă sinistră, sau va fi nevoit să se resemneze cu ideea că în fiecare zi se trezește doar pentru a se lupta pentru viața lui și a o pierde, câteva ore mai târziu? Cu o doză intensă de acțiune, suspans și un element SF captivant, "Capcana timpului" promite să vă țină lipiți de ecran și să vă pună imaginația la treabă într-o călătorie fascinantă prin timp și pericole imprevizibile, din care nu lipsește umorul negru subtil. Mel Gibson, personajul negativ, strălucește în acest rol care pare că a fost scris special pentru el.

În Ajunul Crăciunului, de la ora 21:45, nu ratați Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă/ SPIDER-MAN: HOMECOMING (2017), în regia lui Jon Watts. La vârsta la care orice tânăr se află în căutarea propriei personalități, Peter Parker (interpretat de actorul britanic Tom Holland) revine acasă, alături de mătușa lui și are de depășit multe obstacole menite să demonstreze că este demn să facă parte din cercul său de supereroi preferați. Eforturile de a părea un tânăr obișnuit sunt sortite eșecului, întrucât Vulturul (Michael Keaton), devine o amenințare periculoasă, iar Peter va trebui să își reia rolul de Spider-Man atât pentru a-i salva pe cei dragi, dar și pentru a dejuca un plan malefic.

Showbizul a început cu el! Film Now vă invită să descoperiți, în pași de dans și pe note muzicale, viața și ascensiunea lui P.T. Barnum, primul impresar al culturii pop din America. Cu un talent înnăscut pentru promovare și cu o imaginație debordantă, Barnum a reușit să creeze un spectacol exotic și fascinant, devenit celebru în întreaga lume. Fondatorul circului ambulant Ringling Brothers and Barnum & Bailey este readus la viață în interpretarea remarcabilă a lui Hugh Jackman marți, 26 decembrie, de la ora 20:00, în musicalul Omul spectacol/ THE GREATEST SHOWMAN (2017).

Miercuri, 27 decembrie, de la ora 21:30, Film Now vă propune să urmăriți Mizerabilii/ LES MISÉRABLES (2019), primul lungmetraj al regizorului Ladj Ly, nominalizat la premiile Oscar pentru cel mai bun film străin și câștigător al premiului juriului la Festivalul de la Cannes. Povestea îl urmărește pe Stéphane Ruiz (interpretat de Damien Bonnard), un polițist proaspăt transferat, care se alătură brigăzii anti-criminalitate într-o suburbie problematică a Parisului. Împreună cu colegii săi, Chris (Alexis Manenti, co-scenaristul filmului) și Gwada (Djebril Zonga), mai experimentați, Stéphane descoperă rapid tensiunile dintre diversele bande și conflictul dintre localnici și autorități în cartierul Montfermeil, locul acțiunii și în romanul "Mizerabilii" al lui Victor Hugo. Poliția gestionează greșit situația, cauzând probleme în loc să le rezolve. Filmul explorează sărăcia, injustiția și revolta, evidențiind ostilitatea oamenilor cu opinii puternice cu privire la apartenența sau neapartenența la o țară.

Multe alte filme îndrăgite de public sunt disponibile abonaților DIGI în luna decembrie, printre care: Jumanji: Aventură în junglă/ JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE (2017), Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi/ MISS PEREGRINE'S HOME FOR PECULIAR CHILDREN (2016), Jocul lui Ender/ ENDER'S GAME (2013), Tata in razboi cu... Tata/ DADDY'S HOME (2015), Nemuritorii: Războiul Zeilor/ IMMORTALS (2011).

# Boss Level. Capcana timpului
BOSS LEVEL/ 2020
Duminică, 17 decembrie, la 21:50
Regia: Joe Carnahan 
Cu: Frank Grillo, Mel Gibson, Naomi Watts, Michelle Yeoh, Selina Lo, Annabelle Wallis
--- 
# Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă
SPIDER-MAN: HOMECOMING/ 2017
Duminică, 24 decembrie, la 21:45
Regia: Jon Watts
Cu: Tom Holland, Robert Downey Jr., Michael Keaton
--- 
# Omul spectacol
THE GREATEST SHOWMAN/ 2017
Marți, 26 decembrie, la 20:00
Regia: Michael Gracey
Cu: Hugh Jackman, Michelle Williams, Rebecca Ferguson, Zac Efron, Zendaya 
---
# Mizerabilii
LES MISÉRABLES/ 2019
Miercuri, 27 decembrie, la 21:30
Regia: Ladj Ly 
Cu: Damien Bonnard, Alexis Manenti, Djebril Zonga, Issa Perica

Despre Film Now

Programul Film Now este disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program. Film Now este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul mai deține canalele Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM, Chill FM, DIGI 24 FM.

Top citite
01 Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie
La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile
02 film now
La Film Now, acțiunea este la putere în peliculele lunii martie
03 vizual comunicat_FilmNOW_titluri februarie
La Film Now, suspansul, emoțiile și misterul se contopesc într-o selecție de producții antrenante
04 Vizual Film Now_Recomandările lunii ianuarie 2024
În ianuarie, la Film Now te așteaptă pelicule impresionante și acțiune fără limite
05 Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice
Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Vizual_FilmNOW_noiembrie
La Film Now, noiembrie este luna pe care nu vrei să o ratezi: ai întâlnire cu acțiunea, emoția și suspansul!

Vizual_FilmNOW_Octombrie
În luna octombrie și de Halloween, suspansul este numele de cod al Film Now

Luna septembrie_FilmNOW
În septembrie, Film Now transformă serile de toamnă într-un festival nesfârșit de emoții

Film Now face tranziția dintre ultimul film de vară și întâiul film de toamnă mult mai suportabilă, astfel, cinefilii nu vor avea timp să devină nostalgici după festivaluri și experiențe de neuitat, fiindcă toamna asta se transformă într-un festival nesfârșit, cu premiere TV și producții de suflet. Suspansul, emoția, dragostea, aventura și hazul așteaptă ca iubitorii de orice gen să se adune, în familie sau cu prietenii, să împărtășească intensitatea scenei și să pătrundă în mintea regizorilor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...