Bucuresti | 102,8FM DUA LIPA - HOUDINI (PROFM EDIT)

Comunicat al Grupului Digi

DIGI_ (1)

În vederea unei corecte informări a publicului și în spiritul adevărului, referitor la atacurile publice formulate recent la adresa Grupului DIGI și a reprezentaților săi, transmitem următoarea poziție oficială:

Grupul DIGI este unul dintre cele mai reprezentative grupuri de companii cu capital autohton pentru mediul de afaceri românesc.

Am înglobat permanent în obiectivele noastre dorința de a furniza servicii de calitate pentru consumatori și de a dezvolta infrastructura autohtonă.

Suntem unul dintre cele mai solide grupuri de companii românești, care a reușit să performeze atât pe piața românească, cât și pe alte piețe europene, Spania fiind unul dintre cele mai de succes exemple.

Tot ceea ce am construit și dezvoltat în cei aproape 30 de ani de activitate s-a realizat cu respectarea principiilor economiei de piață, a concurenței loiale și a competitivității.

În ultima perioadă am fost martorii prezentării de informații și știri false de către unii jurnaliști și comentatori. Cei care au vehiculat informațiile nu se bazează pe dovezi și certitudini, ci doar încearcă să ne discrediteze.

Credem cu tărie că principalul nostru obiectiv, acela de a oferi servicii la cele mai înalte standarde de calitate și prețuri accesibile, este apreciat de majoritatea consumatorilor din România.

Succesul în afaceri nu se măsoară în decibeli sau în numărul de știri pozitive sau negative, ci se construiește treptat, prin acțiuni sustenabile, prin muncă și dedicare, iar rezultatele se reflectă în numărul oamenilor care se bucură de serviciile DIGI, precum și în impactul pozitiv asupra climatului socio-economic.

Suntem o companie românească guvernată de principii morale solide, cu o loialitate dovedită față de cetățeni și față de statul român, cu respect pentru competiția corectă.

Investițiile durabile în tehnologii de vârf și extinderea continuă a portofoliului de servicii asigurate de Grupul DIGI, cu scopul de a livra servicii de comunicații superioare și de a satisface nevoile tot mai diverse ale milioanelor de utilizatori, plasează constant România pe cele mai înalte poziții în clasamentele mondiale privind viteza internetului.

Acestea sunt motivele pentru care respingem cu fermitate orice acuzație prin care se încearcă inducerea în eroare a opinei publice, cu scopul de a produce Grupului DIGI și conducerii acestuia prejudicii de imagine, reputaționale și financiare. Păstrăm intact demersul nostru în favoarea cetățenilor și refuzăm să intrăm în jocul denigrărilor.

Orice insinuări privind o potențială asociere cu alte grupuri de firme în care nu avem calitatea de asociat sau acționar sau cu persoane care nu dețin nicio poziție oficială în cadrul Grupului DIGI este tendențioasă și nu demonstrează decât interese lipsite de onestitate, străine de interesul consumatorului român și care afectează dezvoltarea corectă a pieței.

Respingem cu tărie încercările unora de a face din Grupul DIGI și din conducerea acestuia ținta unor atacuri nefondate bazate pe informații și știri false. Vom întreprinde toate demersurile legale necesare pentru protejarea intereselor Grupului DIGI și ale conducerii acestui grup.

Grupul DIGI

Top citite
01 Vizual comunicat_Digi Spania
DIGI lansează serviciul 5G în Spania 
02 1600x960_ vizual comunicat Luna iubirii_05.02.2024
În „Luna iubirii”, clienții DIGI se bucură de 50% reducere la portare, timp de 6 luni
03 DIGI_ (3)
Grupul DIGI, contribuție de 1.1 miliarde lei la bugetul de stat, în perioada ianuarie – decembrie 2023
04 Vizual Digi Communications (1)
DIGI rămâne cea mai rapidă rețea de fibră optică din Spania în anul 2023, conform testelor de viteză Ookla
05 Vizual DIGI_Bucuria vine Nelimitat
De Sărbători, “Bucuria vine Nelimitat” la DIGI 
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
vizual comunicat lansare digieconomic.ro
Grupul DIGI lansează platforma online digieconomic.ro

Grupul DIGI extinde portofoliul de produse media și anunță lansarea site-ului dedicat știrilor economice, digieconomic.ro. Această inițiativă își propune să fie o sursă relevantă de informare, prin care publicul este invitat să se pună la curent cu noutățile din domeniul economiei autohtone și mondiale, prezentate într-un stil accesibil și ușor de înțeles, la cele mai înalte standarde de editare.

DIGI_ (1)
Grupul DIGI, contribuție de peste 1 miliard de lei la bugetul de stat, în cele 11 luni ale anului 2023

Vizual_Cyber Monday_13 noiembrie
De Cyber Monday, maratonul reducerilor continuă la DIGI

Luni, 13 noiembrie, DIGI desfășoară campania „Cyber Monday” și surprinde cu o nouă promoție de 50% din valoarea abonamentului, pentru primele 9 luni consecutive, indiferent de serviciul contractat.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, seducătoare într-o salopetă mulată cu spatele gol. Artista a primit mii de complimente: „Ce gene bune ai”
Jennifer Lopez, seducătoare într-o salopetă mulată cu spatele gol. Artista a primit mii de complimente: „Ce gene bune ai”

Jennifer Lopez, seducătoare într-o salopetă mulată cu spatele gol. Artista a primit mii de complimente: „Ce gene bune ai”

FILM NOW Kate Winslet, adevăratul motiv pentru care a ales roluri mici după faima adusă de „Titanic”: „Celebritatea a fost îngrozitoare, viața mea era neplăcută”
Kate Winslet, adevăratul motiv pentru care a ales roluri mici după faima adusă de „Titanic”: „Celebritatea a fost îngrozitoare, viața mea era neplăcută”

Kate Winslet, adevăratul motiv pentru care a ales roluri mici după faima adusă de „Titanic”: „Celebritatea a fost îngrozitoare, viața mea era neplăcută”

DIGI WORLD Ce este Boala X, maladia care ar putea fi de 20 de ori mai mortală decât Covid-19. OMS avertizează că ”o viitoare pandemie este doar o chestiune de timp”
Ce este Boala X, maladia care ar putea fi de 20 de ori mai mortală decât Covid-19. OMS avertizează că ”o viitoare pandemie este doar o chestiune de timp”

Ce este Boala X, maladia care ar putea fi de 20 de ori mai mortală decât Covid-19. OMS avertizează că ”o viitoare pandemie este doar o chestiune de timp”

DIGI ANIMAL WORLD O femeie a câștigat la loterie datorită câinelui său: „Dacă nu mușca biletul nu mă aflam aici”
O femeie a câștigat la loterie datorită câinelui său: „Dacă nu mușca biletul nu mă aflam aici”

O femeie a câștigat la loterie datorită câinelui său: „Dacă nu mușca biletul nu mă aflam aici”

DIGI LIFE România, pe locul 2 în lume la numărul de comenzi de pizza. Un bărbat din Iași a comandat, în 2023, 569 de pizze
România, pe locul 2 în lume la numărul de comenzi de pizza. Un bărbat din Iași a comandat, în 2023, 569 de pizze
DIGI24 „La fiecare soldat va trebui să avem o dronă” și alte lecții pe care armata română le are de învățat după 2 ani de război în Ucraina
„La fiecare soldat va trebui să avem o dronă” și alte lecții pe care armata română le are de învățat după 2 ani de război în Ucraina
DIGI SPORT S-a simțit ”regina reginelor” cu Ion Ţiriac, dar totul s-a terminat brusc! După ani de tăcere, a dezvăluit motivul
S-a simțit ”regina reginelor” cu Ion Ţiriac, dar totul s-a terminat brusc! După ani de tăcere, a dezvăluit motivul
DIGI FM Român din Anglia, enervat de vreme: „Plouă și iar plouă. În zece ani am îmbătrânit cât în 20!” Imaginile sunt virale pe TikTok
Român din Anglia, enervat de vreme: „Plouă și iar plouă. În zece ani am îmbătrânit cât în 20!” Imaginile sunt virale pe TikTok