Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER ALINA EREMIA - OFF40 - NU TE MAI ASTEPT

“Breaking Show”, premieră în seara de Revelion la DIGI24!

3

Digi24 aduce în casele românilor care își vor petrece noaptea de Revelion și în fața televizoarelor un show original, îndrăzneț, surprinzător și, în același timp, curat - BREAKING SHOW.

De la ora 21:00, Digi24 dă startul atmosferei de sărbătoare într-un decor specific emisiunilor de tip late night show, dar păstrând și abordarea unei televiziuni de știri. Ce înseamnă asta? Umor fin, relaxare, muzică live și o binevenită retrospectivă a celor mai importante știri ale ultimilor 10 ani. De altfel, prima ediție BREAKING SHOW va fi o dublă sărbătoare: celebrăm trecerea în noul an, dar și 10 ani de existență Digi24, pe care postul i-a împlinit pe 1 martie.

Gazdele emisiunii vor fi Oana Zamfir și Lucian Mîndruță, iar publicul va avea ocazia să îi descopere pe colegii lor prezentatori altfel decât sunt văzuți în fiecare zi la știrile Digi24. Cosmin Prelipceanu, Claudiu Pândaru, Teodora Tompea, Simona Țăranu, Andreea Brașovean, Vlad Craioveanu, sunt o parte dintre vedetele care vor răspunde unor provocări amuzante sau care își vor dezvălui talente și pasiuni surprinzătoare.

Alături de ei, la Breaking Show vor fi frații Tibi și Alin Ușeriu, dar și Selly, care au spus „da” provocărilor propuse de gazdele emisiunii.

Umorul va fi asigurat de actorii invitați, Maria Buză, Andreea Vasile, Raul Gheba și Radu Bucălae, dar și de profesorul universitar Dan Vodnar, care și-a propus să intrăm în 2023 cu mai multe informații și mai puține mituri despre ce punem în farfurie.

Nu ar fi petrecere și nici late night show fără muzică live asigurată de Breaking Band și DJ Mircea Ivan, prezentatorul Știrilor Dimineții la Digi24.

Conceptul show-ului, formatul, cât și producția sunt semnate de Magic Maker Media House, casa de producție a grupului UNTOLD UNIVERSE, în colaborare cu echipa Digi24. Conținutul original este creat de o echipă de trei scenariști cu experiență, atât în proiecte TV, cât și în show-uri live de improvizație sau stand-up comedy. Filmările s-au realizat in studiourile DIGI24, într-un decor special creat pentru formatul unui late night show.

Oana Zamfir, gazda a emisiunii – „De ani de zile visam să se realizeze în România o emisiune inspirată din formatul Late Night Show. Sunt norocoasă să fiu parte din acest proiect care este, cu siguranță, diferit de tot ce veți găsi la tv în noaptea de Revelion. Eu și Lucian v-am pregătit un show care, timp de 3 ore, vă va ține lipiți de Digi24. De ce m-aș uita eu la Breaking Show? Pentru că aș fi extrem de curioasă să văd cum reușește o televiziune de știri din România să îmbine strălucirea divertismentului cu ideea de news content. Breaking Show reușește asta. Va fi un show cum nu ați mai văzut la Digi24 și nici în România!”

Lucian Mîndruță, gazda emisiunii - „Vă spun un secret. Practic, prin toate proiectele de televiziune pe care le-am făcut până acum în toată viața mea, îmi dau seama că nu am făcut altceva decât să mă pregătesc pentru momentul ăsta, pentru show-ul ăsta! Vom avea invitați, vom fi aroganți cu ei atât cât trebuie, vom încerca să uităm că țara asta are și politicieni, măcar pentru 3 ore. Și vom avea și glume bune, dar undeva în partea a doua a emisiunii. Le prindeți voi, cum ați prins-o și p-asta.

Edy Chereji, Co-fondator UNTOLD UNIVERSE - „Prima bucurie care s-a produs pentru noi a fost când managementul DIGI24 a îmbrățișat propunerea noastra de a face un astfel de show, în România, de Revelion. A doua bucurie a fost când am descoperit cu câtă pasiune lucrează echipele pentru acest proiect, atât echipa MMMH cât și echipa Digi24. Și cea de-a treia bucurie a fost emisiunea în sine, care sper să fie o bucurie pentru toți cei care o vor urmări.”

Galerie foto

Top citite
01 Madonna
Madonna, plină de senzualitate în noaptea de Revelion. Artista în vârstă de 65 de ani și-a etalat silueta într-un corset din piele
02 Vizual Comunicat Digi24
Digi24, televiziunea de știri a următorului deceniu
03 slider profm general
PROFM, DigiFM, Digi24 și DigiSport, printre cele mai citate canale media în luna august
04 Heroframe_Bihor
Campania „Avem Același Sânge” bifează în luna aprilie încă două județe: Bihor și Buzău
05 innamain
Cum s-a îmbrăcat Inna de Revelion. Artista a atras toate privirile cu o rochie foarte îndrăzneață
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
inna, andra, antonia
Câți bani câștigă de Revelion Inna, Andra și Antonia. Onorariile lor sunt mai mari decât în restul anului

Cei mai îndrăgiți artiști din muzica românească își cresc simțitor tarifele pentru concertele de Revelion.

SCENA-DESCHISA
Digi24 lansează „Scenă deschisă”, singurul podcast televizat din România

Digi24 continuă seria lansărilor și invită telespectatorii să urmărească, în fiecare sâmbătă, de la ora 23:00, emisiunea „Scenă deschisă”, o nouă producție, tip podcast, moderată, pe rând, de toți jurnaliștii canalului.

Scoala de Media
Digi24 dă start înscrierilor în cadrul Școlii de Media, ediția a II-a

Digi24 lansează cea de-a două ediție a Școlii de Media și invită pasionații jurnalismului de calitate să se înscrie, în perioada 15-30 martie, în cadrul programului de formare. Participanți din toată țara se vor antrena în următoarele trei luni alături de mentori profesioniști, cu vastă experiență în domeniu.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN
Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN

Au aflat că sunt verișori după 10 ani de căsnicie și trei copii împreună. Ce decizie au luat când au văzut rezultatele testului ADN

FILM NOW Clint Eastwood, în pragul vârstei de 94 de ani. Fragil, dar senin și zâmbitor, a mers la un eveniment în California pentru a fi alături de buna sa prietenă, Jane Goodall
Clint Eastwood, în pragul vârstei de 94 de ani. Fragil, dar senin și zâmbitor, a mers la un eveniment în California pentru a fi alături de buna sa prietenă, Jane Goodall

Clint Eastwood, în pragul vârstei de 94 de ani. Fragil, dar senin și zâmbitor, a mers la un eveniment în California pentru a fi alături de buna sa prietenă, Jane Goodall

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
DIGI SPORT Ce surpriză! Despărțiți de mai bine de 16 ani, cei doi au apărut din nou împreună:
Ce surpriză! Despărțiți de mai bine de 16 ani, cei doi au apărut din nou împreună: "Am primit multe telefoane!"
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală