Bucuresti | 102,8FM CYRIL - STUMBLININ

Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice

Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice
Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice

Film Now reinventează tradițiile populare și aduce, la începutul anului, mixul perfect dintre noile perspective și curajul de a depăși orice provocare. Pasionații de senzații tari știu deja că liniștea nu este specifică caracterelor aventuriere, așadar, în ianuarie, aceștia sunt așteptați pe Film Now să descopere cum se poate câștiga orice luptă.

Salvăm Pământul încă din prima zi a anului 2023, cu Sonic/ Sonic the Hedgehog (2020). Lumea avea nevoie de un erou, dar are parte de un arici! Duminică, 1 ianuarie, de la ora 20:00, Film Now ți-a pregătit o comedie de acțiune bazată pe seria de jocuri video de la Sega. Pământul, noua casă a ariciului extraterestru, este în pericol chiar din cauza lui. Dar tot Sonic este cel care va salva situația. Pregătește-te pentru o confruntare nebunească: ce va fi, dominația lumii sau salvarea ei?

Luni, 2 ianuarie, de la ora 20:00, Milla Jovovich și Tony Jaa luptă cu cele mai mortale creaturi în Vânătorul de monștri/ Monster Hunter (2020), în regia lui Paul W. S.Anderson (Resident Evil). În paralel cu lumea noastră, există o alta - populată de monștri gigantici și feroce. Când Lt. Artemis și unitatea ei sunt aruncate de o furtună în acea lume mortală, militarii pornesc o luptă disperată pentru supraviețuire. În ajutorul lor apare Hunter, care reușește să fie mereu cu un pas înaintea pericolului, iar, împreună, luptătorii sunt hotărâți să țină piept amenințării ce ar putea distruge întreaga omenire.

În premieră TV, Film Now îți aduce thrillerul danez Vinovatul/ The Guilty (2018). Asger Holm, operator al serviciului de urgenţă și fost polițist, răspunde la apelul unei femei răpite. Atunci când discuția se întrerupe brusc, începe o disperată căutare a victimei. Folosindu-se doar de telefon, Asger luptă contracronometru pentru a salva femeia în pericol. Dar, pe parcursul căutărilor, el își dă seama că lucrurile nu sunt ceea ce par - nici în cazul de față, nici în propria sa viață. The Guilty este pe Film Now, miercuri, 18 ianuarie, de la ora 21:55. 

Samara Weaving interpretează o tânără care luptă pe viață și pe moarte în Scapă cine poate/ Ready or Not (2019), vineri, 20 ianuarie, de la ora 22:00. În noaptea nunții, Grace află că familia perfectă a proaspătului ei soț este pe cât de nebună, pe atât de mortală. Într-un ritual păgân „de-a v-ați ascunselea", tot neamul încearcă să o omoare până la ivirea zorilor. Pe parcursul unei nopți de coșmar, lui Grace îi devine clar că, pentru a supraviețui, nu va fi suficient să se ascundă. 

Duminică, 22 ianuarie, de la ora 20:00, pe Film Now ai Ritmul răzbunării/ The Rhythm Section (2020), cu Blake Lively, Jude Law și Sterling K. Brown. După ce întreaga familie i-a murit într-un accident de avion, Stephanie a intrat pe panta autodistrugerii. Dar, atunci când află că ceea ce considera un tragic accident a fost, de fapt, un atentat, Stephanie apelează la un fost agent CIA, care o poate ajuta să-i găsească pe cei vinovați. Răzbunarea devine singurul ei scop!

Multe filme îndrăgite de public și premiate de juriile unor festivaluri de renume sunt disponibile abonaților DIGI TV care au pachetul Digital și aleg să își „amenajeze” acasă propriul cinematograf, activând extraopțiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună. Mai mult, odată activată extraopțiunea, programul Film Now poate fi urmărit și pe platforma Digi Online.

# Sonic

SONIC THE HEDGEHOG/ 2020

Duminică, 1 ianuarie, la ora 20:00

Regia: Jeff Fowler 

Cu: Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden,
Tika Sumpter

# Vânătorul de monștri

MONSTER HUNTER/ 2020

Luni, 2 ianuarie, la ora 20:00

Regia: Paul W. S. Anderson 

Cu: Milla Jovovich, Tony Jaa, Diego Boneta, Meagan Good, T.I.


# Vinovatul

THE GUILTY/ 2018

În premieră TV, miercuri, 18 ianuarie, la ora 21:55

Regia: Gustav Möller

Cu: Jakob Cedergren, Jakob Ulrik Lohmann,

Jessica Dinnage, Johan Olsen, Omar Shargawi


# Scapă cine poate

READY OR NOT/ 2019

Vineri, 20 ianuarie, la ora 22:00

Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett

Cu: Samara Weaving, Adam Brody, Henry Czerny,

Andie MacDowell, Mark O'Brien


# Ritmul răzbunării

THE RHYTHM SECTION/ 2020

Duminică, 22 ianuarie, la ora 20:00

Regia: Reed Morano

Cu: Blake Lively, Jude Law, Sterling K. Brown

Despre Film Now

Programul Film Now este disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program. Film Now este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul mai deține canalele Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM și Digi24 FM.

Top citite
01 Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie
La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile
02 vizual_DIGI_
Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024
03 DIGI_ (3)
DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C
04 film now
La Film Now, acțiunea este la putere în peliculele lunii martie
05 Vizual Digi Communications (1)
Digi Communications NV raportează venituri consolidate de 1,7 miliarde de euro, EBITDA ajustată (excluzând IFRS 16) de 509 de milioane
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
1600 x 960_vizual comunicat Lumea DIGI_26.02.2024
Descoperă „Lumea DIGI” cu noua ofertă la portare: 50% reducere pentru o perioadă de până la 8 luni

Vizual comunicat_Digi Spania
DIGI lansează serviciul 5G în Spania 

Astăzi, 12 februarie 2024, filiala Grupului DIGI din Spania a făcut încă un pas important în procesul de transformare digitală și a inaugurat serviciul de comunicații mobile 5G, prin care reiterează angajamentul companiei de a oferi clienților săi soluții performante, acoperire și conectivitate la cele mai avansate standarde tehnologice și la cele mai accesibile prețuri. 

1600x960_ vizual comunicat Luna iubirii_05.02.2024
În „Luna iubirii”, clienții DIGI se bucură de 50% reducere la portare, timp de 6 luni

În perioada 05 – 25 februarie 2024, DIGI lansează campania „Luna iubirii” care propune utilizatorilor, persoane fizice, o reducere de 50%, din valoarea abonamentului lunar, pe o perioadă de 6 luni, la portarea în rețeaua mobilă;

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"