Bucuresti | 102,8FM SMILEY - DE UNDE VII LA ORA ASTA

Coldplay, record de concerte în Argentina în cadrul „Music of The Spheres Tour”. Trupa i-a depășit deja pe cei de la Rolling Stones

Audacy's Eighth Annual
Chris Martin. Coldplay. "We Can Survive" concert. Getty Images

Coldplay ar putea stabili anul acesta un nou record de concerte în Argentina, având în vederea că prin adăugarea unui nou spectacol, pe stadionul River Plate din Buenos Aires, l-ar putea depăşi pe fostul lider Pink Floyd, Roger Waters, ca număr de reprezentaţii susţinute în anul 2012, relatează EFE, potrivit Agerpres. 

Între 25 octombrie şi 4 de noiembrie, cvartetul condus de Chris Martin anunţase opt concerte în Argentina, în cadrul turneului mondial "Music of The Spheres Tour", cu biletele epuizate pentru toate datele de spectacol, astfel încât a fost adăugat o nouă reprezentaţie pe stadionul din capitala Buenos Aires.

Cel de-al 9-lea concert va avea loc pe 5 noiembrie, iar grupul britanic l-ar putea astfel depăşi ca număr de concerte susţinute într-un singur an pe Roger Waters.

Coldplay a depăşit deja cele cinci concerte consecutive susţinute de Rolling Stones în Argentina, în 1995, şi cele şase concerte ale trupei argentiniene Soda Stereo din anul 2007. Stadionul River Plate din Buenos Aires are o capacitate totală de 70.000 de persoane.

Galerie foto

Cvartetul britanic va prezenta cel de-al 9-lea album de studio "Music Of The Spheres", din care primul extras "Higher Power" a fost reprodus, în premieră pe Staţia Spaţială Internaţională, de astronautul francez Thomas Pesquet. Albumul conţine şi piesa "My Universe" realizată în colaborare cu grupul BTS, care a introdus masiv K-popul sud-coreean în lumea occidentală.

Având în vedere angajamentul ecologist al trupei, noul turneu Coldplay va încerca să conştientizeze publicul faţă de conservarea resurselor naturale ale planetei noastre. Astfel, trupa britanică de rock alternativ va încerca să reducă emisiile de carbon cu 50 % faţă de precedentul turneu dintre 2016 şi 2017, potrivit unui comunicat al platformei latino-americane All Access.

Coldplay nu va mai compune muzică după ultimul album prevăzut pentru 2025. Chris Martin, „de o sinceritate dezarmantă”

La spectacole vor fi folosite energii regenerabile, instalaţii solare, ulei de gătit reciclabil şi chiar o secţie de biciclete cinetice care vor impulsiona ventilatoare şi vor permite înmagazinarea acestei energii într-o baterie mobilă.

În timpul concertelor se va oferi gratuit apă în punctele de reciclare a sticlelor de plastic, iar 10% din încasările turneului vor fi destinate unui fond de conştientizare socială asupra mediului.

Top citite
01 Chris Martin și Dakota Johnson/ Profimedia
Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit după șase ani de relație: „Nu se grăbesc să planifice nunta”
02 Audacy's Eighth Annual "We Can Survive" Concert
Coldplay şi fostul manager se dau reciproc în judecată pentru milioane de dolari. Ce acuzații își aduc cele două părți
03 coldplay
Coldplay va susţine un al doilea concert în România, pe 13 iunie 2024
04 Rock in Rio 2022 - Day 6
Coldplay vine în România pe 12 iunie 2024. Trupa va concerta pe Arena Naţională
05 Rock in Rio 2022 - Day 6
Chris Martin de la Coldplay, criticat pentru cum s-a îmbrăcat la premiile Grammy: "Parcă e un puști de la o grădiniță privată"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Rock in Rio 2022 - Day 6
Coldplay amână mai multe concerte după ce Chris Martin a fost diagnosticat cu o infecție pulmonară gravă

Coldplay a amânat mai multe spectacole programate în Brazilia, după ce Chris Martin s-a îmbolnăvit. Solistul în vârstă de 45 de ani a fost diagnosticat cu o gravă infecție la plămâni, scrie Just Jared.

Coldplay Performs Live At The Apollo Theater For SiriusXM And Pandora's Small Stage Series In Harlem, NY
Coldplay nu va mai compune muzică după ultimul album prevăzut pentru 2025. Chris Martin, „de o sinceritate dezarmantă”

Chris Martin, solistul şi liderul trupei britanice Coldplay, a anunţat joi postului BBC că grupul său va înceta să mai compună muzică după ultimul lor album prevăzut pentru anul 2025, relatează AFP, transmite Agerpres.

selena coldplay
Selena Gomez și Coldplay au cântat în premieră, live, „Let Somebody Go”. Chris Martin: Vocea ei este un dar pentru umanitate

Selena Gomez și Coldplay au cântat în premieră, live la „The Late Late Show with James Corden”, primul lor single împreună: Let Somebody Go. Piesa se regăsește pe cel de-al nouălea album de studio al trupei. Membrii Coldplay se află zilele acestea într-un „turneu” de promovare a noului material discografic alături de invitații lor speciali.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu