Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ANGELINA JORDAN - LOVE DONT LET ME GO

Cleopatra Stratan, apariție inedită în timpul celui mai recent concert. Fanii au fost impresionați: "Ești mereu frumoasă"

cleopatramain
Cleopatra Stratan, Foto: Instagram

Cleopatra Stratan a avut zilele trecute primul concert de după pandemie, fapt pentru care artista s-a dichisit și a dat tot ce avea mai bun pe scenă, impresionandu-și fanii.

Mulțumită de spectacolul susținut și de participarea în număr cât mai mare a fanilor, tânăra, în vârstă de 18 ani, a publicat pe rețelele de socializare un mesaj de apreciere, alături de o fotografie făcută după  terminarea concertului. Aceasta le-a mulțumit urmăritorilor ei au fost alaturi de ea la primul ei spectacol după o perioada îndelungată de pauză, menționând de asemenea a fost fericită să aibă primul concert alături de logodnicul ei, Edward Sanda.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Îmbrăcată într-o rochie albastră, din satin, Cleopatra a părut o prinţesă. Cunoscută pentru alegerile vestimentare cuminți, dar elegante, care i se potrivesc vârstei, artista a impresionat și de data aceasta. Frumusețea naturală i-a fost pusă în evidență de machiajul subtil, iar părul lung și l-a coafat în bucle.

Citeşte şi: Anca Țurcașiu, primele declarații despre divorțul de anul trecut: "Poate că am ieșit șifonată, dar șifonarea asta duce la înțelepciune"

La vederea imaginilor, fanii fiicei lui Pavel Stratan au avut de spus doar laude: "Ești minunată", "Ești mereu frumoasă", "Te iubește publicul", "A fost cel mai frumos concert".

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt gata de căsătorie

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit în luna octombrie a anului trecut. Cântăreața a fost cerută în căsătorie chiar în ziua în care a împlinit 18 ani.

Edward Sanda, Cleopatra Stratan

                                                           Edward Sanda, Cleopatra Stratan/ Instagram

Citește și: Nicoleta Luciu, apostrofată de fani din cauza intervențiilor estetice: ”Nu te mai recunosc!” Cum arată vedeta

Inelul este unul dintre cadourile pe care i le-am oferit. Sincer, nu a fost ușor să-l găsesc pe cel ideal. Și eu sunt surprins de mine. Recunosc, mama mea a fost complice, ea m-a ajutat. A fost foarte greu. Am stat o zi întreagă să caut inelul, ba mai mult, se întâmpla să intru de cinci-șase ori în același magazin că tot aveam idei, mă răzgândeam. Când l-am văzut pe cel pe care îl are acum pe deget am zis că acesta este. Nu am știut nicio măsură și sincer am avut emoții pentru că nu știam dacă o să-i vină sau nu. Aseară am avut și eu o surpriză, că i se potrivește”, a declarat Edward, emoționat că este gata să-și continue viața alături de cea pe care o iubește.

Galerie foto

Top citite
01 Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit
02 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”
03 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
04 rubymain
Ruby și-a pus cea mai provocatoare rochie și a dansat lasciv în piscină. Cum au reacționat fanii când au văzut-o: „Ce femeie!”
05 Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Bianca Censori, într-o salopetă semitransparentă care a lăsat tot la vedere. Soția lui Kanye West a atras toate privirile în California
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mariah Carey
Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Mariah Carey a împlinit miercuri 55 de ani și a sărbătorit evenimentul, pe care superstarul pop îl numește „Aniversarea”, într-un mare stil. Artista a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram mai multe imagini în care apare într-o rochie albastră strălucitoare.

Puya/ Foto: Instagram
Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”

Puya a făcut noi dezvăluiri despre scandalul care a avut loc în urmă cu mai mulți ani la un concert pe care l-a susținut în Vama Veche. În timpul evenimentului, artistul a fost ținta unor incidente violente, fiind atacat cu sticle și înjurat de către anumiți spectatori.

Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, comparată cu Selena Gomez pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii la cele mai recente fotografii

Antonia a uimit din nou cu o serie de fotografii publicate pe contul său de Instagram. Artista în vârstă de 34 de ani a realizat o ședință foto provocatoare, în ciuda faptului că a recunoscut că nu este mulțumită de silueta sa. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Prințul William, în bucătărie, la primul său angajament public după anunţul despre cancerul prințesei Kate. FOTO
Prințul William, în bucătărie, la primul său angajament public după anunţul despre cancerul prințesei Kate. FOTO

Prințul William, în bucătărie, la primul său angajament public după anunţul despre cancerul prințesei Kate. FOTO

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Un nou cuplu celebru. După un an de speculații, a anunțat relația și “internetul a explodat”
FOTO Un nou cuplu celebru. După un an de speculații, a anunțat relația și “internetul a explodat”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"