Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM ARASH - BROKEN ANGEL

Cine sunt părinții Biancăi Censori. Socrul lui Kanye West a fost condamnat pentru posesie de heroină, iar fratele lui pentru crimă

Kanye West și Bianca Censori
Kanye West și Bianca Censori în Italia. Profimedia

Bianca Censori a fost în centrul atenției de când s-a căsătorit cu rapperul Kanye West, în decembrie 2022, la o lună de la divorțul acestuia de Kim Kardashian. În timp ce unii dintre oameni au criticat-o pentru ținutele nonconformiste, alții s-au întrebat cine sunt părinții ei și de ce nu intervin.

Potrivit Daily Mail, Alexandra și Leo, părinții arhitectei, s-au arătat îngrijorați după ultima apariție bifată de tânără, când a ieșit pe stradă îmbrăcată doar într-o pelerină.

Conform sursei citate, Bianca are două surori care au fost crescute în Ivanhoe, dar care apoi s-au mutat în casa de 2,8 milioane de dolari din Alphington, unde trăiesc acum și părinții lor, Alexandra și Leo.

După ce a terminat liceul, Bianca și-a deschis o afacere cu bijuterii, iar între timp și-a continuat studiile la Universitatea din Melbourne. În 2020, însă, ea a plecat din Australia și s-a stabilit în Los Angeles, unde a ajuns să lucreze pentru rapperul Kanye West, la compania lui Yeezy.

Cine sunt surorile Biancăi Censori

Bianca Censori are două surori - Alyssia și Angelina, aceasta din urmă fiind model și, potrivit imaginilor postate pe rețelele sociale, ea pare să fie pasionată de modă, etalându-și ținutele din care nu lipsesc piese vestimentare sau accesorii scumpe.

Citește și: Bianca Censori, desculță și cu un top minuscul la cumpărături în Las Vegas. Mergea umilă la brațul lui Kanye West sub privirile tuturor

Angelina este și cea care a vorbit anul trecut despre nunta Biancăi: „Este un eveniment foarte important pentru sora mea și pentru familia noastră, dar am ales să păstrăm discreția”, spunea ea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De cealaltă parte, Alyssia a ales să trăiască mai discret decât cele două surori ale ei. Ea are contul de Instagram privat, este mama unui băiețel pe nume Leandro și lucrează ca asistentă, potrivit biografiei ei.

Cu ce se ocupă tatăl Biancăi Censori

Potrivit Daily Mail Australia, tatăl Biancăi Censori, Elia „Leo” Censori are un trecut controversat, fiind condamnat la închisoare pentru posesie de heroină în 1982. Pedeapsa acestuia a fost de cinci ani, dintre care trebuia să execute cel puțin trei ani.

Leo provine, însă, dintr-o familie în care problemele cu legea nu au lipsit. Fratele lui era nimeni altul decât Eris Censori, un interlop supranumit „Al Capone din Melbourne”. El a fost condamnat la moarte pentru crimă, dar apoi pedeapsa a fost schimbată în închisoare pe viață.

Citește și: Bianca Censori, din nou în centrul atenției. Kanye și-a anunțat fanii că soția sa va purta mai puține haine în 2024: „Săraca femeie”

De cealaltă parte, fratele lor mai mare, Edmondo, cunoscut sub numele de „Eddie Capone”, are condamnări în Victoria pentru violență, furturi și amenințări.

Cel mai în vârstă frate, Edmondo, cunoscut sub numele de 'Eddie Capone', are condamnări în Victoria pentru violență, inclusiv agresiuni asupra poliției, furt și amenințări.

Printre altele, în 1991, fosta soție a lui Leo, Faye Glascott, dezvăluia, în cadrul unui interviu pentru Herald Sun, că Leo a reușit să construiască o avere uriașă din jocurile de noroc, el făcând parte dintr-un cartel

Mama Biancăi Censori are un stil de viață extravagant

Alexandra Censori trăiește într-o casă din Melbourne și duce o viață de lux, fiind cunoscută pentru pasiunea pentru mașini scumpe. Ea deține un Mercedens Benz, iar în vară a fost surprinsă purtând o geantă Prada, în valoare de peste 5.000 de dolari.

Alexandra, mama Biancăi Censori

Alexandra, mama Biancăi Censori / Profimedia Images

Citește și: Bianca Censori, desculță și cu un top minuscul la cumpărături în Las Vegas. Mergea umilă la brațul lui Kanye West sub privirile tuturor

Prietenii lui Censori, îngrijorați că rapperul își manipulează partenera

Bianca și Kanye s-ar fi căsătorit în decembrie 2022, la doar o lună după ce el a încheiat divorțul de Kim Kardashian.

De atunci, prietenii lui Censori și-au exprimat temerile continue că rapperul își manipulează partenera, mulți fiind de părere că ultimele sale acțiuni continuă să evidențieze un model de comportament autoritar.

Citește și: Bianca Censori, din nou în centrul atenției. Kanye și-a anunțat fanii că soția sa va purta mai puține haine în 2024: „Săraca femeie”

Potrivit unor surse, Kanye i-a interzis acesteia să folosească rețelele sociale pentru a o proteja de comentariile negative, însă apropiații ei cred că este o nouă tactică de a o „izola” și mai mult.

 

Top citite
01 Selly/ Foto: Instagram
Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”
02 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
03 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
04 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”
05 Amy Winehouse / Profimedia Images
Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Bianca Censori și Kanye West
Fostul iubit al Biancăi Censori, dezvăluiri fără precedent. Ea și-ar fi plănuit faima cu mulți ani înainte de căsătoria cu Kanye

Fostul iubit al Biancăi Censori, Nick Forgaine, a făcut o serie de dezvăluiri despre actuala soție a lui Kanye West, susținând că aceasta și-ar fi plănuit în detaliu faima cu mulți ani înainte de căsătoria cu celebrul rapper. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Fur Real? Kanye West and Bianca Censori bundle up and brave rain to go shopping in Santa Barbara!
Bianca Censori, acuzată că o copiază pe Kim Kardashian. Cum a apărut îmbrăcată la petrecerea unui cântăreț

Bianca Censori, soția lui Kanye West, a fost acuzată din nou că o copiază pe Kim Kardashian, fosta soție a rapperului, după ce a purtat o ținută nonconformistă.

Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Fostul șef al Biancăi Censori rupe tăcerea. Care a fost prima impresie a lui Kanye West despre actuala sa soție: „Am fost șocat”

Bianca Censori a ajuns în atenția publicului după ce s-a căsătorit cu rapperul Kanye West, la scurt timp după ce s-a angajat ca arhitect la Yeezy. Nu a fost primul job pentru Bianca, asta pentru că, imediat după ce a terminat facultatea, tânăra s-a angajat la o companie din Melbourne, iar acum, fostul ei șef, Joe Toscano, a dezvăluit care a fost prima impresie pe care a avut fostul soț al lui Kim Kardashian despre actuala lui soție. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”
Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...