Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM GYM CLASS HEROES - STEREO HEARTS

Christina Aguilera, trup de zeiță într-un corset din latex, la 42 de ani. Fanii, impresionați: „Doamne, ești perfectă!”

christina aguilera
Christina Aguilera, una dintre cele mai bune voci din lume / Foto: Profimedia

Christina Aguilera a făcut furori pe rețelele sociale după ce și-a etalat silueta într-o ținută minusculă, ce i-a pus în valoare formele perfecte.

În vârstă de 42 de ani, cântăreața a stârnit admirația prietenilor virtuali după ce a făcut publice imagini inedite, în cadrul cărora apare îmbrăcată într-un corset din latex, pe care l-a asortat cu un palton midi, realizat din același material.

În imaginile respective, cântăreața apare ținând în mână un pahar cu vin, iar look-ul a fost completat de ochelarii de soare negri.  Ea a optat, de asemenea, pentru un machiaj discret,  iar părul și l-a strâns într-un coc neglijent.

Citește și: Christina Aguilera, adevărul despre intervențiile estetice la care a apelat: ”Nu am nimic de ascuns!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Sezonul îngricoșător”, a scris ea în dreptul fotografiilor postate pe rețelele sociale, alături punând și un emoji sub formă de inimă neagră.

Evident, fanii ei au reacționat imediat, fiind impresionați de felul în care aceasta reușește să se mențină în formă.

Citește și: Fustă mini sau geantă? Christina Aguilera, într-o ținută care a generat întrebări printre internauți și sute de mii de like-uri

„Doamne, ești perfectă!”, „Zeița frumuseții”, „Regina Halloween-ului”, „Arăți atât de bine”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Christina Aguilera, adevărul despre intervențiile estetice

Cântăreața în vârstă de 42 de ani, care tocmai a devenit ambasadoare a unor branduri ce comercializează produse injectabile pentru ameliorarea ridurilor, a vorbit despre intervențiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului.

”Cred că e grozav să împărtășești cu alții, să fii sincer și să vorbești despre ceea ce faci pentru a fi mulțumită de tine”, a spus ea în cadrul unuu interviu pentru Allure.

”Am fost întotdeauna ca o carte deschisă în ceea ce privește trucurile la care apelez pentru a mă menține în formă”, a mai subliniat ea, precizând că nu e nimic greșit în apela la tot felul de proceduri cosmetice și tratamente pentru ameliorarea ridurilor: ”Cred că oricine poate să arăte bine cu puțin ajutor. De ce nu? Să privești îmbătrânirea ca pe ceva negativ este foarte demodat”.

Citește și: Christina Aguilera, adevărul despre intervențiile estetice la care a apelat: ”Nu am nimic de ascuns!”

Ea a mărturisit, însă, că este puțin speriată de faptul că ar putea să-și piardă unicitatea din cauza procedurilor: ”Am o față foarte expresivă, transmit emoții în momentul în care cânt. Este important pentru mine să aduc acea realitate pe scenă, însă în același timp fac tot ce pot pentru ca să mă simt bine cu mine, să arăt bine”, a mai spus ea, potrivit jurnaliștilor de la Hola.

Galerie foto

Top citite
01 Raluka
Raluka, trup de zeiță într-o ținută nonconformistă. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
02 bebe rexha (11)
Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând
03 Paris Jackson
Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat
04 Christina Aguilera performs like a true pop star at The Voltaire in Las Vegas
Tot mai transformată. Christina Aguilera, siluetă foarte subțire într-un body cu decolteu imposibil. „Regina s-a întors în Vegas!”
05 bebe
Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”

Delia, una dintre cele mai iubite artiste din România, a ajuns pentru prima dată în Statele Unite ale Americii pentru a promova cel mai recent album al său, intitulat „Flex”. După concerte în orașe precum New York, Chicago și Montreal, artista urma să cânte și în Miami pe 7 aprilie, însă spectacolul nu a mai avut loc.

Lady Gaga
Vestea pe care o așteptau toți fanii. Ce spune Lady Gaga despre lansarea unui nou album: „Lucrez să-l termin cât mai repede!”

Lady Gaga știe că fanii ei sunt nerăbdători să afle când va lansa un nou album, fapt pentru care a făcut o declarație pentru a-i „liniști”.

ștefania
Ștefania, doar într-un corset din piele, la o ședință foto. Iubita lui Speak promite să rupă topurile cu noua ei piesă

Ștefania nici nu a lansat piesa "Ma Bebe", că refrenul deja a devenit viral pe TikTok, inclusiv în străinătate. Iubita lui Speak are mare încredere în melodia cu sound internațional, pe care o lansează în curând, iar ceea ce se întâmplă în ultimele zile pe rețelele sociale îi dă semne că va fi unul dintre hiturile verii.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți:
Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...