Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA EMAA - IN ALTE VIETI

Christina Aguilera, într-o rochie din latex care i-a venit ca turnată, la Billboard Latin Music. A uluit publicul cu vocea și lookul ei

2022 Billboard Latin Music Awards - Show
Christina Aguilera. 2022 Billboard Latin Music Awards. Getty Images

Christina Aguilera a fost regina scenei la Billboard Latin Music Awards 2022, joi seară, în Miami, Florida. După un recital care a ridicat sala în picioare și a fost ovaționată minute bune, superstarul pop a plecat acasă cu premiul Spirit of Hope pe care l-a primit de la colaboratorii ei Ozuna și Becky G.

Christina Aguilera: Când am intrat în această industrie, mi-am promis că îmi voi folosi vocea pentru a face o schimbare

Christina a acceptat trofeul „cu umilință, recunoștință și mândrie”, după cum a mărturisit chiar ea în discursul pe care l-a ținut în engleză și care a fost tradus în spaniolă.

Galerie foto

„Este atât de frumos să fiu într-o încăpere în care numele să-mi poată fi spus corect și frumos. Mulțumesc mult, Billboard, pentru acest premiu. Pentru echipa mea Sony, sunteți minunați, nu aș putea fi mai recunoscătoare.”

De asemenea, Aguilera a încurajat participanții și telespectatorii să facă donații către Crucea Roșie pentru a-i ajuta pe cei afectați de uraganele Fiona și Ian.

Apoi și-a continuat discursul emoționant: „Când am intrat în această industrie, mi-am promis că îmi voi folosi vocea pentru ceva mai profund, pentru a face o schimbare. Împărtășirea poveștii mele a fost vitală pentru a-i ajuta pe alții. Înseamnă atât de mult că am putut crește de-a lungul anilor împreună cu fanii mei.”

Este logodită de opt ani, dar nu s-a căsătorit. De ce nu se grăbește Christina Aguilera să ajungă în fața altarului

Top citite
01 Christina Aguilera performs like a true pop star at The Voltaire in Las Vegas
Tot mai transformată. Christina Aguilera, siluetă foarte subțire într-un body cu decolteu imposibil. „Regina s-a întors în Vegas!”
02 Christina Aguilera
Christina Aguilera, tot mai încrezătoare în puterea ei de seducție. În body și cizme lungi, blonda se arată într-o super formă
03 *EXCLUSIVE* Christina Aguilera rocks jeans and a black YSL leather jacket as she enjoys an evening at Catch Steak in Los Angeles
Val de reacții după cea mai recentă apariție a celebrei Christina Aguilera: Cum de arată ca la 21 de ani? A călătorit în timp?
04 Christina Aguilera
Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi
05 *EXCLUSIVE* Christina Aguilera rocks jeans and a black YSL leather jacket as she enjoys an evening at Catch Steak in Los Angeles
Christina Aguilera sfidează vârsta din buletin. Artista pare că întinerește pe măsură ce trec anii: "Îmi iubesc corpul"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Sora lui Britney Spears a dezvăluit că părinții i-au interzis să-i dezvăluie surorii ei că e însărcinată
Sora lui Britney Spears, despre momentul în care artista a pierdut trofeul Grammy în fața Christinei Aguilera: „A fost jenant!”

Relația dintre Britney Spears și sora ei mai mică, Jamie Lynn, pare să nu se fi îmbunătățit, iar aceasta a făcut o declarație neașteptată despre artistă, care ar putea să reaprindă discuțiile tensionate dintre ele.

christina aguilera
Christina Aguilera, trup de zeiță într-un corset din latex, la 42 de ani. Fanii, impresionați: „Doamne, ești perfectă!”

Christina Aguilera a făcut furori pe rețelele sociale după ce și-a etalat silueta într-o ținută minusculă, ce i-a pus în valoare formele perfecte.

spears
Britney Spears, după ce Timberlake și Aguilera au pozat împreună pe coperta „Rolling Stone”: Simțeam cum toarnă sare pe rană

De la copilăria petrecută în sudul Statelor Unite la infantilizarea constantă pe care a îndurat-o, trecând prin despărţirea de Justin Timberlake, iată câteva dintre momentele cheie din memoriile lui Britney Spears, pe care AFP le-a putut parcurge înainte de publicarea lor marţi.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Motivul pentru care o tânără s-a despărțit de soțul ei la o zi după nuntă: „Nu mi-a respectat dorința!”
Motivul pentru care o tânără s-a despărțit de soțul ei la o zi după nuntă: „Nu mi-a respectat dorința!”

Motivul pentru care o tânără s-a despărțit de soțul ei la o zi după nuntă: „Nu mi-a respectat dorința!”

FILM NOW
"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Ilie Năstase a văzut
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală