Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA THE WEEKND - IN YOUR EYES

Chris Martin i-a produs lui Natalie Imbruglia o cadere nervoasa

chris-martin-i-a-produs-lui-natalie-imbruglia-o-cadere-nervoasa

Cantareata Natalie Imbruglia a suferit o cadere nervoasa dupa ce a lucrat cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin pentru cel mai nou album al ei.

Noul album al lui Natalie se numeste "Come to life". Artista a intimpinat dificultati cat timp a lucrat la album din cauza stilului mult prea direct al lui Martin.

Natalie declara intr-un interviu "Chris Martin a fost foarte brutal si foarte sincer cu mine pe timpul colaborarii mele cu el". "Cateodata cadeam la o intelegere, alte dati ne conraziceam. Cea mai grea parte era sa-mi spuna ce piese nu-i plac, dar e mai bine sa ai pe cineva care te consilieze" a adaugat artista.

Noul album al lui Natalie Imbruglia va avea lansarea pe data de 5 octombrie.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Top citite
01 Chris Martin și Dakota Johnson
Motivul pentru care Dakota Johnson și Chris Martin au ținut secret faptul că s-au logodit. Cine s-ar afla pe lista de invitați
02 Chris Martin și Dakota Johnson/ Profimedia
Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit după șase ani de relație: „Nu se grăbesc să planifice nunta”
03 natalie imbruglia
În anii '90, făcea furori cu hitul „Torn”. Natalie Imbruglia, surprinsă de paparazzi la plajă pe iaht, zilele acestea, în Portofino
04 Rock in Rio 2022 - Day 6
Chris Martin mănâncă o singură dată pe zi după ce a văzut cum arată Bruce Springsteen la 73 de ani
05 Rock in Rio 2022 - Day 6
Chris Martin de la Coldplay, criticat pentru cum s-a îmbrăcat la premiile Grammy: "Parcă e un puști de la o grădiniță privată"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Australians In Film Awards & Benefit Dinner 2012 - Arrivals
Natalie Imbruglia, emoționantă să vorbească despre fiul ei de trei ani: ”Îmi lipsește mult!”

Natalie Imbruglia, artista care a cucerit inimile oamenilor din toate colțurile lumii cu piesa ”Torn”, a vorbit despre maternitate, mărturisind că viața ei s-a schimbat complet de când a venit pe lume fiul ei.

Coldplay in concert at the Palladium, Los Angeles, USA - 20 Jan 2020
Chris Martin a cerut ordin de protecție, după ce a fost hărțuit de o fană. Femeia a încercat de multe ori să intre în casa artistului

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a cerut un ordin de protecție, după ce o fană înfocată l-a hărțuit. Artistul a explicat că femeia crede că este căsătorită cu el și continuă să încerce să intre în casa lui, crezând că acolo locuiește și ea. 

Rock in Rio 2022 - Day 6
Coldplay amână mai multe concerte după ce Chris Martin a fost diagnosticat cu o infecție pulmonară gravă

Coldplay a amânat mai multe spectacole programate în Brazilia, după ce Chris Martin s-a îmbolnăvit. Solistul în vârstă de 45 de ani a fost diagnosticat cu o gravă infecție la plămâni, scrie Just Jared.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani
Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani

Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani

DIGI WORLD Un puști cu sindromul Down a intrat în Cartea Recordurilor. A finalizat maratonul din Londra și a avut-o tot timpul pe mama lui alături
Un puști cu sindromul Down a intrat în Cartea Recordurilor. A finalizat maratonul din Londra și a avut-o tot timpul pe mama lui alături

Un puști cu sindromul Down a intrat în Cartea Recordurilor. A finalizat maratonul din Londra și a avut-o tot timpul pe mama lui alături

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
DIGI SPORT Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală