Bucuresti | 102,8FM POST MALONE - CHEMICAL

Cher nu reușește să-și vândă conacul din Malibu. Cât a scăzut cântăreața din preț până acum

Casa lui Cher din Malibu/ Profimedia
Casa lui Cher din Malibu/ Profimedia

Cher duce o luptă în încercarea de a-și vinde emblematicul conac din Malibu. Cântăreața a scăzut deja 10 milioane  din prețul de listare, proprietatea ajungând acum să coste 75 de milioane de dolari. 

Artista în vârstă de 76 de ani, pe numele său real Cherilyn Sarkisian, a republicat anunțul de vânzare al conacului, însă prețul a fost schimbat. De la 85 de milioane de dolari, atât cât cosa inițial, Cher a fost foarte generoasă și a scăzut din preț 10 milioane de dolari, potrivit revistei People. 

Casa lui Cher din Malibu/ Profimedia

Casa lui Cher din Malibu/ Profimedia

Citește și: Cher își etalează cu mândrie inelul cu diamant primit de iubitul ei tinerel. Artista nu pleacă de acasă fără bijuteria extrem de scumpă

Cher a anunțat pentru prima dată că își vinde proprietatea din Malibu în luna octombrie a anului trecut, la 10 ani de când a cumpărat-o cu doar 2,95 milioane de dolari. Situată pe autostrada Pacific Coast, casa deține un teren de tenis, o piscină infinită, șapte dormitoare, o cameră de meditație, o cameră de panică și chiar o cameră cu climatizare controlată pentru perucile iconice pe care le deține cântăreața. Spațiul său de locuit este amenajat de designerul de interior Martyn Lawrence Bullard din Los Angeles și are o combinație de accente clasice și contemporane.

Casa lui Cher din Malibu/ Profimedia

Casa lui Cher din Malibu/ Profimedia

Cu mult timp în urmă, Cher a declarat că vila este inspirată de proprietățile pe care le-a vizitat în Veneția, Italia, unde „din fiecare cameră, există o vedere la ocean”. De asemenea, ea a remarcat că aceasta este perfectă pentru a-și distra mulți oaspeți și că a găzduit adesea „cine intime în sala de mese a familiei” și „petreceri mai mari în curte și în zona piscinei”.

Citește și: Cher explică motivul neașteptat pentru care Jennifer Aniston era mai mereu prezentă în casa ei, în anii ‘70

Nu este prima dată când Cher își dorește să vândă conacul. Artista a mai postat un anunț în 2009, atunci când a cerut pe casă prețul de 45 de milioane de dolari. 

Galerie foto

Top citite
01 cher
Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”
02 Lady Gaga și Michael Polansky/ Profimedia
Lady Gaga amplifică zvonurile despre logodna cu Michael Polansky. Gestul care le-a dat de gândit fanilor
03 Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia
Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 
04 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
05 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 

Kanye West și Bianca Censori au fost în centrul atenției anul trecut, în urma unei vacanțe petrecute în Italia. Rapperul și soția sa în vârstă de 29 de ani au primit interdicție pe viață de la o companie de închiriat ambarcațiuni din Veneția, din cauza aparițiile indecente ale celor doi. Acum, la aproape un an de la incident, au apărut noi detalii despre escapada controversată a celor doi.

EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea

În ultima perioadă, căsnicia lui Justin Bieber cu Hailey a fost pusă sub semnul întrebării. Mai mulți utilizatori de pe rețelele de socializare au susținut că relația celebrului artist, în vârstă de 30 de ani, cu modelul în vârstă de 27 de ani este pe punctul de a se termina, zvonindu-se că fostul iubit al Selenei Gomez s-a folosit de Hailey pentru a primit viza pentru State. 

lora
Motivul pentru care Lora și-a amânat construcția casei cu două etaje. Artista locuiește acum în chirie: „Am înțeles un lucru important”

Lora a decis să amâne construcția casei mult dorite pentru moment și s-a mutat împreună cu viitorul ei soț, Ionuț Ghenu, într-o vilă superbă din zona de Nord a Capitalei. Cu toate că inițial a planificat să-și ridice propria locuință, acum, artista în vârstă de 41 de ani a preferat să experimenteze mai întâi viața într-o casă existentă înainte de a trece la construcția unei noi proprietăți.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului
O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

O fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOW Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”
Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există animozități!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
DIGI SPORT O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat
O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”