Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

Ce spun apropiații lui Maluma după apariția imaginilor în care a fost surprins alături de Kim Kardashian

Kim Kardashian, Maluma
Kim Kardashian, Maluma

Maluma este „fericit singur” și nu este implicat într-o „relație romantică” cu Kim Kardashian, au declarat surse apropiate acestuia. 

Reality starul în vârstă de 40 de ani, care a anunțat anul acesta că divorțează de rapperul Kanye West, și senzația latino în vârstă de 27 de ani păreau foarte relaxați și prietenoși în imaginile surprinse de paparazzi, la Goodtime Hotel în Miami.

Mai mult surse au declarat însă pentru Page Six că cei doi „au fost doar foarte fericiți să se revadă”, iar conversația a fost una „prietenoasă”. O altă persoană din anturajul lor a precizat: „Sunt doar doi amici care au numeroși prieteni în comun. Nimic romantic”.

După întâlnirea cu Maluma, Kim și-a petrecut seara într-un apartament închiriat împreună cu prietenii ei Stephanie Shepherd, Jonathan Cheban și Simon Huck.

Kim și Maluma s-au cunoscut în 2019 la un show Dior, în Miami.

Numeroase alte vedete au fost prezente la inaugurarea grandiosului hotel: David și Victoria Beckham, fiul lor  Brooklyn și logodnica sa Nicola Peltz, Vanessa Hudgens, Chris Rock, Timbaland, Bad Bunny, Becky G și Future.

Galerie foto

Kendall Jenner, slăbiciunea lui Maluma

Deși fanii au reacționat imediat la posibilitatea ca Maluma și Kim să formeze un cuplu, cântărețul a mărturisit într-un interviu anterior că a făcut o pasiune pentru altcineva din familia Kardashian - Jenner: „Toată lumea știe că preferata mea este Kendall Jenner”,  a declarat el pentru Access Hollywood. „O voi spune din nou: ea este slăbiciunea mea!”

Maluma a avut o relație cu modelul Natalia Barulích, între 2017 - 2019.

2018 Victoria's Secret Fashion Show in New York - Runway

Kendall Jenner

 

Top citite
01 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Fur Real? Kanye West and Bianca Censori bundle up and brave rain to go shopping in Santa Barbara!
Bianca Censori, acuzată că o copiază pe Kim Kardashian. Cum a apărut îmbrăcată la petrecerea unui cântăreț
02 kim, bianca
Imaginile la care fanii nu s-au așteptat: Kim Kardashian, alături de Bianca Censori. Unde au fost filmate împreună
03 Lana Del Rey
Lana Del Rey, muza lui Kim Kardashian. A pozat în lenjerie, cu o atitudine jucăușă și senzuală, pentru colecția miliardarei
04 Beyonce
Beyonce, de nerecunoscut în cele mai recente poze. Fanii, revoltați: „Parcă e Kim Kardashian, de ce e așa albă?”
05 Maluma va fi tată/ Profimedia
Maluma a anunțat că va fi tată. Ce sex are primul copil al artistului și cum se va numi
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
MTV Video Music Awards 2023 - Arrivals - NJ
Nelly Furtado, în lenjerie, vedetă în cea mai nouă campanie a brandului lui Kim Kardashian. Încrezătoare cum nu a fost de multă vreme

Nelly Furtado a revenit în forță în atenția publicului, după ani buni în care a fost într-un con de umbră. Recent, la MTV VMA 2023, a avut o apariție îndelung comentată, într-o rochie neagră cu un decupaj îndrăzneț pe tot spatele. Superbă, tonică și cu zâmbetul pe buze, Nelly a atras toate privirile. Iată că acum aceasta este vedetă în cea mai nouă campanie a brandului creat de Kim Kardashian.

Maluma/ Getty Images
Rezultatele de la sala de forță se văd pe trupurile lor. Maluma și iubita sa s-au fotografiat neîncetat pe iaht în Formentera

Suntem în plin sezon de vacanțe, iar Maluma nu face excepție. Zilele acestea, starul columbian se distrează împreună cu iubita sa pe iaht în Spania. 

Maluma și Madonna
Madonna, show total pe scenă alături de Maluma, la o săptămână de când s-a aflat că s-a despărțit de iubitul tinerel

A trecut o săptămână de când s-a aflat că Madonna s-a despărțit de iubitul tinerel, iar acum artista a fost în centrul atenției, întrucât a urcat pe scenă alături de Maluma, în timpul concertului susținut de artist la Medellin.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Nicole Kidman, imagini de la 14 ani: „Această copilă nu ar fi putut prezice niciodată toți oamenii talentați cu care avea să lucreze”. Actrița va scrie istorie în weekend
Nicole Kidman, imagini de la 14 ani: „Această copilă nu ar fi putut prezice niciodată toți oamenii talentați cu care avea să lucreze”. Actrița va scrie istorie în weekend

Nicole Kidman, imagini de la 14 ani: „Această copilă nu ar fi putut prezice niciodată toți oamenii talentați cu care avea să lucreze”. Actrița va scrie istorie în weekend

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”
Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...