Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER TEDDY SWIMS - OFF40 - THE DOOR

Ce părere au gemenii lui Jennifer Lopez despre muzica mamei lor: „M-a durut când mi-au spus”

PREMIUM EXCLUSIVE Jennifer Lopez Gives Wedding Day Vibes By Rocking Gorgeous White Dress To Visit Ben On Set [NO SIPA]
JLo, Emme. Profimedia

Jennifer Lopez este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume. Vedeta și-a demonstrat talentul atât în industria muzicală, cât și în actorie, însă rolul de mamă rămâne cu siguranță cel mai important pentru ea. Cântăreața în vârstă de 54 de ani are doi copii, pe gemenii Max și Emme, în vârstă de 15 ani, din fosta căsnicie cu Marc Anthony. 

Recent, JLo a povestit în cadrul unui interviu acord pentru Variety cum au reacționat copiii ei atunci când i-au ascultat melodiile pe care le cânta la 18 ani. Gemenilor nu le-a fost teamă să-și spună părerea, chiar dacă acest lucru a însemnat să o „înțepe” pe mama lor. 

Citește și: Jennifer Lopez, primul album din ultimii 10 ani. "This is Me Now", odă pentru căutarea iubirii adevărate, lansat la pachet cu un film

Lopez a susținut în cadrul interviului că noul ei album „This Is Me...Now”, care este o continuare a albumului ei din 2002 „This Is Me...Then”, este parțial inspirat de gemenii ei de 15 ani, Maximilian „Max” David Muniz și Emme Maribel Muniz. 

„Mi-au spus: Tu ești mami?”, și-a amintit Jennifer. „Am răspuns că da. Le-am spus că acesta este un album pe care l-am făcut acum 18 ani. Le-am cântat o altă melodie și i-am întrebat ce părere au. Mi-au spus: „Ne place mai mult decât muzica pe care o faci acum”.

 „M-a durat când mi-au spus asta. Am fost ceva de genul: Auch. Dar un auch bun”, a recunoscut artista.  

Lopez îi împarte pe gemenii cu ei cu Marc Anthony, de care a divorțat. În prezent, vedeta este căsătorită cu Ben Affleck, în vârstă de 51 de ani, care are și el trei copii, pe Violet, în vârstă de 18 ani, Seraphina Rose, în vârstă de 15 ani, și Samuel, în vârstă de 11 ani, din fosta căsnicie cu Jennifer Garner, în vârstă de 51 de ani. 

Citește și: Jennifer Lopez a atras toate privirile într-o rochie foarte decoltată, la Săptămâna Haute Couture de la Paris

Încă de când a devenit mamă, Jennifer și-a dorit să le ofere copiilor ei tot ceea ce ea nu a primit. Astfel că, de la vârsta de patru ani, Max și Emme au început să călătorească cu mama lor. „Le-am oferit copiilor posibilitatea să vadă lumea”, a spus artista. „Copiii mei au putut să vadă America de Sud, Europa, Asia și s-au plimbat peste tot prin Statele Unite”. 

De asemenea, în cadrul unui interviu oferit în luna mai a anului trecut, JLo a vorbit despre cum este să crească adolescenți cu soțul ei. 

„Sunt aproape cinci adolescenți. Cel mai mic are 11 ani. Anii adolescenței sunt grei. Este o provocare. Ai acest copil pentru o vreme, care se bucură să stea în preajma ta, iar apoi, dintr-o dată, spune: „Ieși din camera mea”. Se află într-un moment de individualizare și contestă tot ceea ce spui și tot ceea ce faci și tot ceea ce ești. Dar asta este. Trebuie să treci pur și simplu prin asta”, a mărturisit Jennifer Lopez. 

Galerie foto

Top citite
01 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
02 Paris Jackson
Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat
03 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”
04 andra
Andra, traumatizată de momentul când mama ei a fost operată de urgență: „Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră”
05 Oana Matache și Radu Siffredi/ Foto: Instagram
Gina Matache a rupt tăcerea. Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache: „Copiii sunt la ei”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Kanye West și Bianca Censori
Bianca Censori, într-o rochie super scurtă, cu un decolteu amplu, în timp ce se afla la cumpărături cu mama ei. Cum arată Alexandra

Bianca Censori, soția lui Kanye West, nu renunță la ținutele nonconformiste nici când iese în oraș cu mama ei, iar dovadă sunt imaginile surprinde de curând.

andreea banica si mama ei
Andreea Bănică, mesaj de dor pentru mama pierdută acum două decenii: "Nu voi uita niciodată că am fost fetița ei cu bucle blonde"

Andreea Bănică și-a pierdut mama acum peste 20 de ani, din cauza unui cancer esofagian, la doi ani de când și tatăl solistei murise. Multe sunt momentele în care Andreea simte lipsa mamei, mai ales de când și ea, la rândul ei, a cunoscut sentimentele aparte ale maternității. În luna martie, când femeile sunt parcă mai apreciate și iubite ca oricând, artista își aduce aminte cu mult dor de cea care i-a dat viață.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a dat chix cu noul ei album, primul după 10 ani. "Nu e ca și cum cineva cerea următorul disc J.Lo", a spus chiar artista

Jennifer Lopez spera să dea lovitura cu noul ei album, primul după 10 ani, "This Is Me... Now". În ciuda unei intense campanii de promovare și a unui film, chiar și ea a avut semne de întrebare, după cum a mărturisit în documentarul lansat zilele trecute.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți:
Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...