Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT CHRIS ISAAC - WICKED GAME

Cauza morții legendei muzicale Tina Turner a fost confirmată. Regina rock’n’roll-ului s-a luptat cu o boală incurabilă

Tina Turner
Tina Turner a murit. Celebra cântăreață avea 83 de ani / Profimedia Images

Tina Turner a fost una dintre marile vocaliste rock și cele mai carismatice interprete din istorie. Aceasta a murit la vârsta de 83 de ani în casa sa din Elveția, iar acum s-a aflat cauza care i-a produs decesul. 

Anunțul că regina rock’n’roll-ului s-a stins din viață a fost făcut de purtătorul său de cuvânt într-un comunicat, însă nu s-a precizat cauza morții. 

Citește și: Ce a postat Tina Turner cu două luni înainte de moarte: „M-am pus în mare pericol refuzând să înfrunt realitatea”

„Cu tristețe vă anunțăm trecerea în neființă a celei care a fost Tina Turner. Cu muzica și cu nemărginita ei pasiune pentru viață, Tina a încântat milioane de fani din toate colțurile lumii și a inspirat starurile de mâine. Astăzi îi spunem rămas bun unei prietene dragi, care ne lasă toată munca ei și, anume, muzica. Toate gândurile bune se îndreaptă spre familie. Tina, deja ne lipsești”, a fost mesajul postat pe contul de socializare al artistei.

Tina Turner se lupta de mulți ani cu o boală incurabilă. Aceasta a murit „pașnic” în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, în Elveția, miercuri, 24 mai. Legenda muzicii rock suferea de hipertensiune arterială și insuficiență renală, iar acum reprezentantul ei a confirmat că a murit din cauze naturale, potrivit Daily Mail

Citește și: Cine este Erwin Bach, al doilea soț al Tinei Turner. A ajutat-o să găsească fericirea, i-a donat un rinichi și a iubit-o 38 de ani

Anunțul a fost făcut la puțin timp după ce s-a aflat că Tina era atât de bolnavă încât era gată să-și pună capăt vieții, până când soțul ei Erwin Bach, în vârstă de 67 de ani, i-a donat un rinichi, transplantul având loc în 2017. Potrivit Mirror, Tina s-a înscris într-un grup de sinucidere asistată, înainte ca testele de compatibilitate să confirme că soțul ei îi poate oferi un rinichi. 

Erwin și-a revenit complet după operație, dar Tina a trebuit să continue să ia doze puternice de imunosupresoare. Din păcate, amabila donație a soțului ei credincios nu a fost suficientă, iar Tina și-a petrecut ultimele luni având „grețuri și amețeli”, deoarece avea „rețete multiple” și „era foarte speriată”.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Galerie foto

Top citite
01 Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 
02 EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea
03 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”
04 Mariah Carey
Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete
05 Usher și Sean „Diddy” Combs/ Profimedia
Ce se întâmpla cu adevărat în conacul lui Sean „Diddy” Combs. Usher a dezvăluit totul: „Aveam doar 14 ani”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
stefan banica junior si tatal sau, stefan banica
Ce făcea Ștefan Bănică în momentul când tatăl lui a murit: „Meseria noastră este pe cât de frumoasă, pe atât de periculoasă”

Ștefan Bănică, care este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, a dezvăluit recent că a trecut printr-un moment foarte greu atunci când a fost nevoit să urce pe scenă exact în momentul când tatăl lui a murit. Oricât de dureros și de greu ar fi, nu e ceva neobișnuit în familia artistului. Același lucru l-au trăit atât Ștefan Bănică Sr., cât și tatăl său, bunicul artistului. 

Cardi B Cardi B
A lăsat frică să o controleze și a avut multe de pierdut. Cardi B a oferit cel mai sincer interviu: „Am obosit”

Cardi B a oferit cel mai sincer interviu în timp ce își promova cel de-al doilea album. Artista în vârstă de 31 de ani a recunoscut că s-a lăsat controlată de frici și a avut multe de pierdut, mărturisind că s-a pierdut chiar și pe ea însăși.

Freddie Mercury
Freddie Mercury revine pe scenă la 33 de ani de la moartea sa, sub formă de hologramă. Solistul formației Queen a murit la 45 de ani 

Legendarul cântăreț Freddie Mercury urmează să revină pe scenă sub formă de hologramă, la 33 de ani de la tragica sa moarte. Solistul formației Queen s-a stins din viață la vârsta de 45 de ani, din cauza unei pneumonii cauzate de SIDA.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Amber Heard, fericită, zâmbitoare și mamă full time. Poze rare de paparazzi cu fosta lui Johnny Depp și micuța ei de 3 ani, pe străzile din Madrid
Amber Heard, fericită, zâmbitoare și mamă full time. Poze rare de paparazzi cu fosta lui Johnny Depp și micuța ei de 3 ani, pe străzile din Madrid

Amber Heard, fericită, zâmbitoare și mamă full time. Poze rare de paparazzi cu fosta lui Johnny Depp și micuța ei de 3 ani, pe străzile din Madrid

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
FOTO Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
DIGI FM Lupta aprigă dusă de o româncă, bolnavă de cancer, cu Elon Musk: „Mi-aș dori să aibă decența să-și ceară scuze!”
Lupta aprigă dusă de o româncă, bolnavă de cancer, cu Elon Musk: „Mi-aș dori să aibă decența să-și ceară scuze!”