Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan ANDIA - DE LA DELA (ID PROFM)

Câți bani a câștigat Dorian Popa în 2022. Toate cele trei firme pe care le deține au avut o profitabilitate uriașă

dorian popa
Dorian Popa / Foto: Facebook

Dorian Popa se bucură de un succes răsunător pe toate planurile, iar acesta se reflectă, fără doar și poate, și în venituri, dovadă fiind faptul că firmele sale au avut profitabilitate de peste 79 la sută anul trecut.

Potrivit Libertatea, cele trei firme la care Dorian Popa este asociat au avut o cifră de afaceri netă cumulată de 3,32 milioane de lei în 2022, înregistrând o scădere de 3,8% față de anul precedent. Analiza arată, însă, că fiecare dintre aceste firme a avut o marjă de profit de peste 77 la sută.

Citește și: Cum arată mașina pe care Dorian Popa a dat 300.000 de euro. I-au dat lacrimile când a văzut-o în fabrica din Italia

Dorian Popa deține integral firmele Dorian Popa Show, Dorian Popa Novat și 95% din firma Dorian Popa Free, conform informațiilor furnizate de portalul de specialitate Termene și preluate de Economica.net. Chiar dacă cifra de afaceri netă înregistrată în 2022 a înregistrat o ușoară scădere față de anul anterior, toate cele trei firme au avut o profitabilitate netă cumulată ce depășește 79 la sută, indicând astfel o performanță solidă în ceea ce privește generarea de profit.

Citește și: Dorian Popa nu și-a dorit să fie faimos, ci a avut alte planuri: “Îmi doream bani”. Modul nebănuit în care îl inspiră Kim Kardashian

Dorian Popa nu ascunde câți bani câștigă în fiecare lună

În fiecare lună, lui Dorian Popa îi intră în cont zeci de mii de euro. "Fac 40.000 în cea mai proastă lună. Cea mai bună, între 70.000 și 80.000 de euro", a declarat acesta în urmă cu câteva luni, pentru Antena Stars.

Dorian Popa a cheltuit peste 3 milioane de euro în ultimii cinci ani

Face bani mulți, dar și cheltuie. Nu numai pentru plăceri personale, ci, mai ales, pentru a-și dezvolta afacerile. Dorian a investit într-un cartier rezidențial de case în Domnești, Ilfov, acolo unde stă și el. Acesta a dezvăluit cât cere pentru o locuință la cheie, gata mobilată și utilată, de aproximativ 120 de metri pătrați, cu o curte generoasă. În jur de 200.000 de euro trebuie să scoată din buzunar cel care dorește o casă construită de Dorian Popa. 

"Îmi este mai simplu să aproximez cu tot cu investițiile în afaceri. Dacă aș vorbi despre ultimii cinci ani, cheltuieli personale cât și afaceri, vă pot spune că am depășit cred că suma de 3 milioane de euro, pentru că obiectiv vorbind, față de ce am agonosit acum și am pe dreapta, cam atât am produs și am și cheltuit, cred că peste totuși înspre patru. Însă, nu uitați că, banii investiți se vor întoarce cu profit și chiar și încasări, pentru că eu am plătit deja toate cheltuielile. Ce se va întoarce, se va întoarce către mine. Din acești aproape 4 milioane de euro cheltuiți în afaceri și cheltuieli personale, nu cred că am cheltuit, cu tot cu mașini, mai mult de 500.000 euro pentru mine", a dezvăluit Dorian Popa pe canalul său de Youtube. 

Citește și: Dorian Popa, mândru de cartierul de case pe care l-a construit. Cât costă o locuință gata mobilată: “Am vândut deja câteva”

Dorian le-a povestit celor de la click.ro cum stau lucrurile pe șantier și ce le oferă el viitorilor locatari. "Sunt foarte fericit că, uite, de bine, de rău, s-a mai echilibrat situația un pic. Chiar dacă, economic, e un pic ciudățel cu inflația asta, îmi place că lucrurile s-au deblocat. Muncim cu drag. Șantierele mele sunt aproape de 'Gata!'. Eu mă pregătesc, ușor-ușor, pentru următoarele case din cartier. Deși încă nu am vândut nimic, eu vreau să construiesc. Mie îmi place să construiesc. 'Și când oi vinde!...', așa îmi spun în fiecare zi când mă stresez pe șantiere. În jurul a 200.000 de euro (prețul unei case -n.r.), mai mult sau mai puțin, mobilate în totalitate. Ce-mi doresc pentru clienții mei este să vină în casă și să-și pună un așternut, cum își doresc ei, și să fie mutați. În sensul că vreau să le ofer până la electrocasnice, gazon în curte, aspersoare, copăcei, floricele".

Galerie foto

Top citite
01 Britney Spears/  Profimedia
Ce venituri a avut Britney Spears în 2023. O sursă a rupt tăcerea: „Nu are probleme cu banii!”
02 Selly/ Foto: Instagram
Câți angajați are Selly la compania pe care o conduce. Vloggerul a vorbit deschis despre investițiile pe care le face
03 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani: „Îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio”
04 Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
05 denisa tanase
Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lidia Buble/ Foto: Instagram
Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și duce o viață la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze. Cântăreața în vârstă de 30 de ani este pasionată de călătorii și, atunci când are ocazia, alege să meargă în vacanță în destinații de lux, unde aleg să se distreze de multe ori și miliardarii lumii. 

Ariana Grande releases her music video '34+35'
Câți bani trebuie să-i plătească Ariana Grande fostului soț. Cântăreața a divorțat oficial și deja s-a mutat cu noul iubit

Ariana Grande, celebra cântăreață în vârstă de 30 de ani, este o femeie liberă, cel puțin în acte, întrucât s-a pronunțat divorțul dintre ea și Dalton Gomez, cu care se căsătorise în urmă cu aproape trei ani.

babs-claudia iosif
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă și o fustă minusculă, asortate cu cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani

După 11 ani de relație, Dorian Popa și Claudia Iosif, alintată Babs, au decis să o pornească pe drumuri separate. Destrămarea cuplului a însemnat un nou început pentru fiecare dintre ei. Claudia a început să fie mai activă pe rețelele sociale și să-și arate creațiile vestimentare, căci ea este designer și stilist.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ E oprit mereu pe stradă pentru că e sosia lui Jason Momoa. Ce o deranjează pe soția lui și cum a reacționat actorul când l-a văzut
E oprit mereu pe stradă pentru că e sosia lui Jason Momoa. Ce o deranjează pe soția lui și cum a reacționat actorul când l-a văzut

E oprit mereu pe stradă pentru că e sosia lui Jason Momoa. Ce o deranjează pe soția lui și cum a reacționat actorul când l-a văzut

FILM NOW Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”

Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu au reușit să facă lucrurile să funcționeze între ei!”

DIGI WORLD A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
DIGI SPORT FOTO A
FOTO A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"
DIGI FM Cât de grea este proba fizică de la recrutarea MApN. Ce trebuie să știi dacă ai tatuaje
Cât de grea este proba fizică de la recrutarea MApN. Ce trebuie să știi dacă ai tatuaje
UTV Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita
Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita