Bucuresti | 102,8FM NICKY JAM - X

Cât de mare a crescut fiica Andreei Bănică. Puștoaică seamănă din ce în ce mai mult cu mama ei

andreea-banica-fiica
Andreea Bănică și fiica ei, Sofia, au cântat împreună. / Foot: Instagram

Andreea Bănică se poate mândri cu o viață perfectă. Artista are o carieră impresionantă, dar și o familie de vis. Împreună cu soțul ei, Lucian Mitrea, aceasta a adus pe lume doi copii, pe Sofia și pe Noah.

Anii au transformat-o pe micuța Sofia, acum în vârstă de 13 ani, într-o domnișoară superbă, care seamănă din ce în ce mai mult cu mama sa. Recent, Andreea Bănică a postat un videoclip cu ea și fiica ei, în timp ce acestea s-au bucurat de timpul împreună în weekend. 

În imagini, Sofia purta o pereche de pantaloni largi deschiși la culoare, cu o bluză gri oversize, pe care a asortat-o cu pantofi sport și un rucsac. În același timp, mama sa a optat pentru un top alb, pe care l-a combinat cu un trenci crem. 

Citește și: Andreea Bănică e cea mai mândră mamă! Solista a cântat alături de fiica ei de 13 ani, care i-a moștenit dragostea pentru muzică

„Am avut un weekend de vis ca fetele! Pe lângă probleme, ne-am bucurat de trei zile ale noastre, am dormit cât am vrut (fără sa ne deranjeze nimeni). Am luat micul dejun târziu și am mâncat pâine prăjită cu unt și cu miere de m-am lins pe degete. Ne-am făcut planul pe loc după plăceri ! Nu am putut să facem turul orașului pentru ca era fully booked, iar ca să mergem la Harry Potter studio tour găseam locuri disponibile abia la sfârșitul lunii. Așa că am plecat la pas prin Londra singurele, luând uberul din când în când și ne-am bucurat de peisaje și de un oraș superb pentru că oriunde erai era frumos. Ne-a plouat zilnic câte puțin, însă ploaia trecea repede și vedeam cerul în diferite culori superbe deasupra orașului. Am uitat de neplăceri, că nu am găsit camera din poze unde am făcut rezervarea, că am pierdut o noapte în avion. Am fost surprinsă să fiu strigată pe stradă de către românii mei plecați la muncă și m-am oprit la poze cu ei. Sâmbătă seara ne-am făcut frumușele și am plecat la Royal Albert Hall, la concertul lui Sam Smith care a fost la superlativ! Uneori chiar și o astfel de sală te face să strălucești mai mult și mai frumos. Aveți imagini despre experiența noastră în Londra.”, a scris Andreea Bănică la descrierea videoclipului postat pe contul său de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Andreea Bănică, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre tatăl pierdut în urmă cu mulți ani

La începutul anilor 2000, Andreea Bănică traversa perioada în care devenea cunoscută, dar trecea și prin cele mai grele clipe din viața ei. În decurs de doar doi ani, aceasta și-a pierdut ambii părinți. Invitată la o emisiune tv, cântăreața a vorbit cu lacrimi în ochi despre tatăl ei, pe care îl regretă enorm și pe care l-a iertat cu inima deschisă pentru bătăile din copilărie.

Citește și: Andreea Bănică, din vacanță-n vacanță. Cum le-a răspuns celor care au criticat-o că a ales Bulgaria în loc de litoralul românesc

„Acum îl iubesc mai mult decât înainte. Enorm, enorm și îl regret enorm. E greu, îmi e greu să vorbesc despre subiectul ăsta. M-a făcut om și am ajuns om, chiar și cu bătăile mele din copilărie. Regret enorm că nu îl mai am și că nu mai e lângă mine, să aibă grijă de mine, să mă poarte peste tot, să mă arate peste tot. Să arate cât de talentată e fata lui. Exact asta spunea: 'Copilul meu este cel mai talentat și merită atât de multe lucruri'. În același timp, când eram pe scenă și aveam acea emoție și rușine, era acolo, în fața scenei, pe scaun și îmi spunea: 'să vezi tu ce pățești'. Aveam emoții mari și nu mai știam să mă controlez, el lucra foarte mult cu mine la acest lucru, la acest aspect. Am avut ani de zile în care l-am urât, îmi doream să nu îl mai am, să nu mai fie lângă mine, să mă lase și să plece. Să plece din viața mamei mele și a surorii mele, deși sora mea se măritase. Sora mea nu a simțit toate aceste lucruri pentru că ea se măritase și nu a știut prin ce am trecut eu și cât de greu mi-a fost. Astăzi, dacă l-aș mai fi avut, aș fi știut să îi pup mâna și să îi mulțumesc", a povestit Andreea Bănică într-o emisiune tv.

Galerie foto

Top citite
01 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
02 Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”
03 Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit
04 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”
05 Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alina eremia
Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”

Alina Eremia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Având în vedere că are o mulțime de proiecte de care trebuie să se ocupe, artista nu are timp să plece mereu în vacanțe, însă are întotdeauna fotografii noi cu care să-și surprindă fanii. 

Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”

Delia, una dintre cele mai iubite artiste din România, a ajuns pentru prima dată în Statele Unite ale Americii pentru a promova cel mai recent album al său, intitulat „Flex”. După concerte în orașe precum New York, Chicago și Montreal, artista urma să cânte și în Miami pe 7 aprilie, însă spectacolul nu a mai avut loc.

ana baniciu si sotul ei
Motivul pentru care Ana Baniciu nu a dezvăluit numele bebelușului: „Înțeleg că nu e bine”. Artista va naște peste 10 săptămâni

Ana Baniciu se pregătește să devină mamă și se află în cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista în vârstă de 31 de ani va aduce pe lume un băiețel peste numai 10 săptămâni. Până în prezent, Ana și soțul ei, Eduard, nu au dezvăluit numele bebelușului, iar acum au spus care este, de fapt, motivul acestei decizii. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală