Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

Cât de afectată a fost Lora de moartea mamei sale. Artista a fost suspectă de cancer în trecut

lora si mama ei
Lora a pierdut-o pe mama ei la începutul lui 2020. / Foto: arhivă personală

Lora a trecut prin cel mai greu moment din viața ei în anul 2020, atunci când și-a pierdut mama. Cea care i-a dat viață artistei a luptat mulți ani cu cancerul, iar cântăreața a fost alături de aceasta până în ultima clipă. Nu a fost deloc ușor, iar acum, în cadrul unui interviu, Lora a dezvăluit cât de mult a afectat-o pierderea mamei ei. 

În interviul pentru revista VIVA!, artista a vorbit despre perioada prin care a trecut după moartea mamei sale, dar și despre faptul că a fost suspectă de cancer. Totodată, Lora a povestit cum a ajutat-o partenerul său Ionuț Ghenu și fratele ei, Vlad, să treacă peste drama cumplită. 

Citește și: Lora, mesajul care i-a ”aprins” pe fani. Cum a răspuns cântăreața după ce un fan i-a reproșat că nu are soț și copii la 40 de ani

„Faptul că Ionuț și fratele meu au fost lângă mine când aveam grijă de mama, în ultimele ei săptămâni de viață… este un lucru a cărui importanță nu știu cum să o descriu. Tendința oamenilor e să fugă de problemele de genul ăsta. Cel mai frumos gest al lui Ionuț e că mă iubește și îmi arată asta. Toate momentele mele cu mama au fost speciale. Procesele mele de conștiință sunt legate de lipsa de timp, în care eram preocupată să muncesc cât mai mult pentru a-mi permite să o tratez. Odată cu moartea ei, am simțit cum îmi dispare motivația de a mai cânta. Am tras mult de mine să fac în continuare muzică, mai ales că pandemia care a urmat imediat a venit ca un bolovan imens peste mine. Abia acum simt nevoia să reînnoiesc jurămintele cu muzica.”, a declarat Lora pentru revista VIVA!.

Cât despre relația cu fratele său Vlad, artista a declara că se înțeleg foarte bine și au avut întotdeauna o relație specială. „Doar cu fratele meu pot să vorbesc anumite lucruri, pentru că doar el le înțelege și știe ce să-mi spună. Întotdeauna am fost apropiați deoarece mama muncea foarte mult și noi ne-am crescut unul pe altul. Am fost mereu deschisă cu el și am vorbit despre orice. A fost partenerul meu de joacă în copilărie, mâna mea dreaptă, Luigi pentru Mario și Robin pentru Batman, cel care mă iubește și susține indiferent ce aș face vreodată. Are o inteligență sclipitoare și, chiar dacă am trecut prin multe greutăți împreună, ne ținem unul altuia creierii pe linia de plutire și ne încurajăm să mergem mai departe. Acum lucrăm împreună la brandul de makeup pe care îl vom lansa anul ăsta, dacă nu mai intervine nimic.”, spune artista. 

Lora a fost suspectă de cancer, în trecut

Moartea mamei sale a făcut-o pe Lora să-și reamintească de un alt moment tensionat din viața ei. Artista a fost suspectă de cancer, moment în care a realizat care sunt lucrurile cele mai importante pentru ea. 

Citește și: Lora a rămas fără bani după vacanța din Bali: „Simțeam că ne fuge pământul de sub picioare”

„Eu am fost suspectă de cancer pentru că așa s-a exprimat o persoană care și-a depășit competențele când mi-a făcut RMN-ul. A considerat că „posibil să fie cancer, nu știu e o propoziție normală, apoi și-a făcut un selfie cu mine, pentru că băiatul ei era fan… A fost nevoie de multe declicuri din multe direcții ca să îmi resetez prioritățile. Când eram susținută și încurajată că totul va fi bine și că nu sunt singură, în următorul moment eram lăsată singură, fix de același om. Unii îți sunt alături la greu, dar selectiv. Dumnezeu ne iubește pe toți. Mare lucru în viața asta este să facem diferența între succesul și bogățiile care vin de la El și cele care vin din altă parte. Pentru că nu numai Dumnezeu e darnic, dar doar darurile Lui ne sunt benefice. Dacă ai ajuns sus și te folosești de asta ca să faci rău altora, nu Dumnezeu te-a pus acolo.”, a mai spus Lora. 

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Galerie foto

Top citite
01 theo rose si anghel damian (4)
Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian certurile în cuplu: „Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră”
02 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”
03 delia
Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”
04 andra
Andra, traumatizată de momentul când mama ei a fost operată de urgență: „Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră”
05 irina rimes
Ce reacție a avut fostul iubit al Irinei Rimes când a auzit piesa „Nu știi tu să fii bărbat”: „M-am supărat foarte tare”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
stefan banica junior si tatal sau, stefan banica
Ce făcea Ștefan Bănică în momentul când tatăl lui a murit: „Meseria noastră este pe cât de frumoasă, pe atât de periculoasă”

Ștefan Bănică, care este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, a dezvăluit recent că a trecut printr-un moment foarte greu atunci când a fost nevoit să urce pe scenă exact în momentul când tatăl lui a murit. Oricât de dureros și de greu ar fi, nu e ceva neobișnuit în familia artistului. Același lucru l-au trăit atât Ștefan Bănică Sr., cât și tatăl său, bunicul artistului. 

delia
Delia, în centrul atenției după ce s-a afișat cu o geacă din rafie. Fanii au taxat-o imediat: „A zis mamaie să îi aduci plasele înapoi”

Delia se află din nou în centrul atenției după ce a postat pe rețelele de socializare fotografii în care apare îmbrăcată în haine făcute din rafie. Ținuta excentrică, creată parcă din pungi vechi din rafie, a stârnit numeroase ironii, iar fanii au taxat-o imediat.

dan bittman
Ce spune Dan Bittman despre căsătorie. Artistul vrea să se așeze la casa lui: „Nu aș vrea să las vreo fată tânără văduvă”

Dan Bittman, care va împlini curând vârsta de 62 de ani, a dezvăluit recent că își dorește să se așeze la casa lui. După despărțirea de Liliana Ștefan, mama copiilor lui, artistul mărturisește că „vrea pe cineva care să-l înțeleagă”.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu un fost militar. De ce nu au vrut părinții să le separe pe fetele care împart același corp

FILM NOW Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul
Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

Lupta dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, aproape de final, după 8 ani. Pasul important făcut de actor pentru a încheia oficial divorțul

DIGI WORLD Ora de vară 2024. Când se dau ceasurile înainte. Povestea orei de vară
Ora de vară 2024. Când se dau ceasurile înainte. Povestea orei de vară

Ora de vară 2024. Când se dau ceasurile înainte. Povestea orei de vară

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat al lui Shani Louk a fost premiată
DIGI SPORT Are o avere de 800.000.000 €, și-a părăsit logodnica și va avea un copil cu o tânără din Pașcani
Are o avere de 800.000.000 €, și-a părăsit logodnica și va avea un copil cu o tânără din Pașcani
DIGI FM Un prezentator britanic susține că el și soția sa își fac duș o dată pe săptămână: „Suntem ca niște hamsteri murdari!”
Un prezentator britanic susține că el și soția sa își fac duș o dată pe săptămână: „Suntem ca niște hamsteri murdari!”