Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN LEONY - SOMEWHERE IN BETWEEN

Cântăreața Sinead O'Connor a murit la vârsta de 56 de ani. Artista era devastată după ce fiul ei de 17 ani s-a sinucis

Sinead O’Connor
Sinead O’Connor / Profimedia Images

Sinead O’Connor, legendara cântăreață cunoscută pentru piesa scrisă de Prince - Nothing Compares 2 U - a murit noaptea trecută, la vârsta de 56 de ani, scrie Daily Mail. Deocamdată, însă, nu este clar în ce circumstanţe a intervenit decesul ei.

Trecerea ei în neființă vine la mai bine de un an de zile de când Shane, fiul ei în vârstă de 17 ani, s-a sinucis în ianuarie 2022, la scurt timp după ce a fugit din spital.

La momentul respectiv, cântăreața, care și-a schimbat numele în 2018 în Shuhada' Sadaqat, când a trecut și la islam, își petrecea timpul între comitatul Roscommon, Irlanda și Londra, Anglia. 

Sinead O'Connor at italian  Tv Show Che Tempo Che Fa

Sinead O'Connor Sinead O'Connor at italian Tv Show Che Tempo Che Fa 05 october 2014 Milan - Italy © FameFlynet_Italy/SGP id 93423_001 *not exclusive

În ultimul ei mesaj postat pe Twitter, cântăreața a făcut publică o fotografie cu fiul ei, ce a fost însoțită de un mesaj: „Am trăit ca o creatură de noapte de atunci. A fost iubirea vieții mele, lumina sufletului meu”.

De asemenea, în timpul căutărilor, artista postase pe Twitter un mesaj către fiul său: „Shane, viața ta este prețioasă. Dumnezeu nu a sculptat degeaba acel zâmbet frumos pe chipul tău frumos. Lumea mea s-ar termina fără tine. Tu ești inima mea. Te rog nu o opri să bată. Te rog nu te răni".

Artista a fost căsătorită de patru ori și avea patru copii, Shane și Jake Reynolds, Roisin Waters și Yeshua Francis Neil Bonadio.

Sinead O'Connor dezvăluise că suferă de agorafobie „paralizantă”

În urmă cu trei ani, în luna octombrie, cântăreața le cerea fanilor să o ajute cu câteva sfaturi, mărturisind că este înfometată și nu își poate asigura hrana zilnică pentru că suferă de o agorafobie „paralizantă”.

Interpreta hitului „Nothing Compares To You” folosește două conturi de Twitter, unul prin care își gestionează afacerile și altul sub numele Shuhanda Sadaqat, scrie Daily Mail.

Tot atunci, ea a publicat o serie de mesaje despre cât de greu îi este în perioada aceasta de carantină:

„În ultimii ani, în ultimele luni, zile, m-am confruntat în secret cu acestă traumă, cu această frică ce mă paralizează, cu o stimă de sine foarte scăzută, iar în ultima vreme nici nu mai mănânc. Sufăr de agorafobie, nu pot merge nici la magazin, sunt înfometată, acum locuiesc într-o zonă a țării unde livrările nu sunt o opțiune. Așa că întreb aici dacă știe cineva de vreun serviciu special pentru persoanele cu tulburări psihice a căror abilitate de a avea grijă de ele este redusă”.

A doua zi, Sinead a revenit pe Twitter pentru a-și asigura fanii  că „totul este în regulă acum: ) am găsit un serviciu de livrare : ) Sunt fericită : )”.

Citește și: Sinead O'Connor dezvăluie că suferă de agorafobie „paralizantă” și cere sfatul fanilor: Sunt înfometată, nu-mi pot asigura hrana

De asemenea, la momentul acela, ea a apărut la The Ryan Tubridy Show, la RTÉ Radio 1, unde a dezvăluit că este șomeră și că ar vrea să lucreze în domeniul asistenței medicale.

„E ceva ce vreau să fac de ani de zile, nu doar acum cu această pandemie. Aș vrea să lucrez pe zona de asistență paliativă”.

Sinead a avut în trecut mai multe tentative de sinucidere, iar de mai bine de 15 ani luptă cu depresia. 

Citește și: Sinéad O'Connor s-a convertit la islam. Iată ce nume poartă acum și cum își explică decizia

Sinead O'Connor a devenit cunoscută în anul 1990 după succesul masiv înregistrat cu piesa  "Nothing Compares To You", compusă de Prince. Melodia a primit trei premii MTV, la categoriile Video of the Year, Best Female Video şi Best Post-Modern Video. De asemenea, a mai fost nominalizată la alte trei categorii: Breakthrough Video, Viewer's Choice şi International Viewer's Choice.

Galerie foto

Top citite
01 Moni Bordeianu a murit/ Foto: Facebook
Moni Bordeianu, unul dintre fondatorii Phoenix, a murit la 75 de ani: „A plecat să deschidă alt drum”
02 sinead-oconnor-portret
Fost iubit al lui Sinead O'Connor, declarații după ce s-a aflat cauza morții ei: „S-a stins de inimă frântă!”
03 Mihai Onilă
Mihai Onilă de la AXXA, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața lui: „Am vrut să „plec” și eu!” Fiica sa a murit la doar 10 ani
04 razvan gorcinski (4)
Soția lui Răzvan Gorcinski, devastată de moartea fostului toboșar de la Proconsul: "Iubire ca a noastră nu va mai exista vreodată"
05 Răzvan Gorcinski,
Răzvan Gorcinski, fostul toboșar de la Proconsul, a murit. O apropiată a dezvăluit cu ce probleme se confrunta artistul
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Sinead O'Connor
Copiii lui Sinead O'Connor, declarație sfâșietoare la o lună de la moartea artistei. Ce le-au transmis fanilor

A trecut mai bine de o lună de când Sinead O'Connor s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, iar acum copiii ei au transmis o declarație în cadrul căreia vorbesc despre moartea mamei lor.

Sinéad O’Connor, condusă pe ultimul drum de mii de oameni
Sinéad O’Connor, condusă pe ultimul drum de mii de oameni. Bono ar fi cântat la funeraliile artistei

Sinéad O’Connor, cântăreața care s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, a fost înmormântată în orașul ei natal din Irlanda, iar peste 3.000 de oameni s-au adunat pe străzi pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Sinead O’Connor
De ce s-a mutat Sinéad O'Connor în Londra. Cântăreața și-a părăsit țara natală la 18 luni de când fiul ei s-a sinucis

Au trecut câteva zile de când Sinéad O'Connor s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, iar acum continuă să iasă la iveală detalii neștiute despre ea. Potrivit Daily Mail, aceasta ar fi dezvăluit care este motivul pentru care a ales să se mute la Londra.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut că îi livrează mâncare și a împușcat-o
DIGI SPORT FOTO Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
FOTO Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...