Bucuresti | 102,8FM JUSTIN TIMBERLAKE - 2006 - WHAT GOES AROUND COMES AROUND (PRO FM EDIT)

Britney Spears, dezvăluiri despre problemele de sănătate pe care le-a dobândit în urmă cu trei ani: ”Nu există leac!”

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Healthy Britney Spears rises up early for a Tan Salon visit after release
Britney Spears. Profimedia

A trecut aproape un an de zile de când Britney Spears se bucură de libertate, de când a scăpat de sub tutela tatălui său, iar acum artista a vorbit despre problemele cu care se confruntă de când a fost internată într-o clinică pentru sănătatea mintală, în 2019.

De-a lungul anilor, chiar și în documentele depuse în instanță, artista a susținut că a fost internată în acea clinică împotriva voinței ei și, în plus, în acea perioadă a dobândit probleme de sănătate, leziunile nervoase producându-i dureri de nedescris.

Citește și: Britney Spears „nu este dispusă” să-și vadă fiii până când nu va simți că aceștia o „apreciază”

”Dansez în timp acum, Victoria, da. Leziunile nervoase de pe partea dreaptă a corpului meu. Nu există modalitate de vindecare, cu excepția puterilor lui Dumnezeu, cred. Leziunile nervoase sunt cauzate de lipsa de oxigen din creier. Atunci creierul tău, pur și simplu, se închide.”, a scris ea în dreptul unui videoclip în care apare dansând.

Totodată, ea a declarat că s-a ales cu acele leziuni nervoase în ”locul acela”, referindu-se la clinica în care a fost internată.

”În acel loc n-am putut să respir. Leziunile nervoase mi-au paralizat părți din organism. M-am trezit de trei ori în pat și mâinile mele erau complet amorțite. Nervii sunt minusculi, se simt ca niște ace în partea dreaptă a corpului, ajung până la gât și tâmplele mă dor cel mai tare. În ultimii trei ani de când am ieșit de acolo am fost într-o ușoară stare de inconștiență. Parcă era prea înfricoșător să fiu aici.”, a mai spus ea.

Citește și: Fostul soț al lui Britney Spears, val de critici pe internet după ce a afirmat că cei 13 ani de tutelă i-au salvat viața artistei

Totodată, cântăreața a explicat căatunci când dansează, nu simte nicio durere. Ea a mai spus că acum a descoperit un medicament care permite oxigenului să ajungă la durere prin gât, iar ochii și capul ei sunt, de asemenea, într-o stare mai bună.

Britney Spears a scăpat de tutelă anul trecut

După mai multe luni de proceduri legale, un tribunal din Los Angeles a decis vineri să-i redea controlul asupra vieţii personale lui Britney Spears, punând astfel capăt tutelei sub care s-a aflat cântăreaţa timp de de 13 ani şi pe care ea a considerat-o „abuzivă”, relatează agenţiile AFP şi EFE, potrivit Agerpres.

„Tutela asupra persoanei şi bunurilor lui Britney Spears încetează de azi complet. Aceasta este decizia tribunalului”, a declarat judecătoarea Brenda Penny, responsabilă cu dosarul.

Niciodată nu m-am rugat atât de mult în toată viaţa mea pentru ca un astfel de lucru să se întâmple”, a scris marţi artista în vârstă de 39 de ani pe contul său de Instagram, subliniind importanţa crucială pe care o are pentru ea decizia tribunalului.

Cântăreaţa obţinuse deja câştig de cauză după ce tribunalul îl suspendase pe tatăl său, Jamie Spears, din rolul de tutore, lucru pe care ea îl reclamase de mai multe luni.

Vezi și: Britney Spears, mesaj tăios la adresa mamei sale: „Ea a a venit cu ideea tutelei. Mi-a distrus viața în secret”

Însă ea cerea în primul rând dreptul de a prelua controlul asupra vieţii sale personale şi anularea dreptului de tutelă deţinut din 2008 de tatăl său, care invocase tulburările psihologice manifestate de fiica sa.

Britney Spears este susţinută de mai mulţi ani în eforturile sale de „o armată” de fani care reclamau „eliberarea” idolului lor şi care se reunesc în mod regulat în faţa tribunalului din Los Angeles în zilele de deliberare.

Galerie foto

 

Top citite
01 Britney Spears și Sam Asghari/ Profimedia
Britney Spears, noi detalii după divorțul de Sam Asghari: „Nu voi mai fi niciodată cu un alt bărbat”
02 anca turcasiu
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Anca Țurcașiu. Artista a ajuns de urgență la spital: „Am scăpat de o infecție foarte puternică”
03 lidia buble
Lidia Buble, problema de sănătate pe care a ținut-o secretă 2 ani: "Doctorul mi-a zis că nu are vești bune pentru mine"
04 Pink - Alecia Beth Moore
Pink a anulat un concert în Elveţia din motive medicale: „Abia aşteptam să fiu cu voi, să ne facem amintiri împreună!”
05 MTV VMA Awards 2023 - Arrivals
Shakira, dezvăluiri despre tatăl ei, care a fost internat aproape trei săptămâni la ATI: „Lupta continuă!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Halsey se confruntă cu noi probleme de sănătate
Halsey a luptat în secret cu două boli grave: „Sunt norocoasă că trăiesc!” Imaginile cu artista în lacrimi i-au impresionat pe fani

Halsey, celebra cântăreață în vârstă de 29 de ani, și-a impresionat fanii din toate colțurile lumii, după ce a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat în ultima perioadă. „Sunt norocoasă că sunt în viață”, le-a spus ea, printre lacrimi, prietenilor virtuali.

Celine Dion Wears a Distressed Denim Blazer for her appearance on WWHL
Celine Dion, despre boala incurabilă de care suferă: „Am fost fericită când am aflat ce este!” Primele simptome au apărut în 2008

Celine Dion, celebra artistă în vârstă de 56 de ani, a oferit noi detalii despre amploarea luptei sale cu sindromul persoanei rigide, dezvăluind că simptomele ei au început încă din 2008.

Britney Spears/  Profimedia
Ce venituri a avut Britney Spears în 2023. O sursă a rupt tăcerea: „Nu are probleme cu banii!”

Britney Spears, celebra cântăreață în vârstă de 40 de ani, a câștigat anul trecut nu mai puțin de 40 de milioane de dolari. Informația a ieșit la iveală la scurt timp de când s-a vehiculat că aceasta ar fi în pericol de a ajunge în impas din cauza banilor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere