Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN EMAA - IN ALTE VIETI

Britney Spears, dezvăluiri controversate pe rețelele sociale: ”Nu știu cât de ”prezentă” am fost la nuntă!”

Britney Spears și Sam Asghari nunta
Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit de curând. / Foto: Profimedia

Britney Spears continuă să-și șocheze prietenii virtuali cu declarațiile neașteptate pe care le face. La câteva luni de când s-a căsătorit cu Sam Asghari, aceasta a dezvăluit că nu știe ”cât de prezentă” a fost la acel eveniment.

La scurt timp după ce a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme de sănătate ce i-au cauzat dureri atroce, artista a mărturisit că nu știe cât de prezentă a fost la nunta cu Sam Asghari.

Citește și: Britney Spears „nu este dispusă” să-și vadă fiii până când nu va simți că aceștia o „apreciază”

”WOW, anul acesta m-am căsătorit, dar, sincer, nu știu cât de prezentă am fost la eveniment pentru că n-am fost conștientă în ultimii trei ani.”, a scris ea pe Instagram, iar la scurt timp a șters mesajul respectiv, potrivit Page Six.

”S-au spus multe la petrecere. Nu și eu, însă, căci nu am putut să respir și să mă relaxez atât de mult încât să pot vorbi.”, a mai continuat ea.

Artista a dezvăluit, de asemenea, că acum se simte mai bine: ”A trecut ceva timp. Dar acum pot. Sper ca familia mea să respire bine acum.”

Citește și: Fostul soț al lui Britney Spears, val de critici pe internet după ce a afirmat că cei 13 ani de tutelă i-au salvat viața artistei

De asemenea, în aceeași zi, artista a vorbit și despre reunirea cu soțul ei, care a lipsit o lună de zile de acasă: ”Iată-l pe soțul meu. A fost plecat la muncă. Trebuia să lipsească o săptămână, însă a ajuns să fie absent o lună. A fost greu. Acum e acasă. Știu că e sexy.”, a mai scris ea în cadrul unui videoclip în care acesta apare în sala de sport.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nunta lui Britney Spears a fost întreruptă de primul ei soț

Superstarul pop Britney Spears se pregătea să se căsătorească, joi, în apropiere de Los Angeles, însă evenimentul fericit a fost întrerupt de fostul ei soţ, Jason Alexander, care a apărut neinvitat la ceremonie, informează mass-media americane, potrivit AFP.

Cântăreaţa în vârstă de 40 de ani şi logodnicul ei, Sam Asghari, de 28 de ani, erau în pline pregătiri când intrusul şi-a făcut apariţia la vila lor, precizează publicaţii de specialitate ca Variety şi TMZ.

Jason Alexander, prieten din copilărie cu Britney Spears şi cu care vedeta a fost căsătorită pentru scurt timp, în 2004 (doar 55 de ore), a pătruns pe proprietate, unde a fost apoi arestat de poliţie.

Alexander s-ar fi filmat în direct pe Instagram, unde poate fi văzut spunându-i unui agent de pază că a fost invitat.

"Unde este Britney?", întreabă el, înainte de a traversa grădina şi de a intra într-un cort roz decorat cu flori, unde se prezintă unor persoane care participau la pregătirile de nuntă.

Vezi și: Britney Spears, mesaj tăios la adresa mamei sale: „Ea a a venit cu ideea tutelei. Mi-a distrus viața în secret”

Potrivit TMZ, a izbucnit apoi o altercaţie şi a fost chemată poliţia.

Conform biroului şerifului comitatului Ventura, poliţişti s-au deplasat la faţa locului şi au descoperit că intrusul era căutat pentru fapte comise într-o altă jurisdicţie şi l-au arestat, precizează Variety.

Britney Spears şi Sam Asghari au păstrat discreţia cu privire la nunta lor, vestea despre aceasta apărând doar recent în publicaţiile de specialitate.

Top citite
01 nuntă Celine Dion
Celine Dion, săptămâni de tratament din cauza accesoriului de 3 kg purtat în ziua nunții: "Aveam o rană cât un ou în mijlocul frunții"
02 dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”
03 Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Britney Spears, noi dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari, de care a divorțat după 14 luni: „Nu a fost totul numai lapte și miere!”
04 andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan, despre căsătoria cu Victor Cornea. Cum și-ar dori artista să arate nunta: „Aș vrea foarte restrâns”
05 Tish Cyrus și Dominic Purcell/ Profimedia
Tish Cyrus ar fi angajat agenți de securitate pentru a o împiedica pe Noah să participe la nunta ei: „Nu și-a dorit-o acolo”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
What's UP
What's UP s-a căsătorit în mare secret. De ce i-a anunțat pe invitați cu doar o seară înainte de eveniment: "Credeau că-i iau la mișto"

În 2019, What's UP și soția lui de la acea vreme, Simina, se despărțeau după nouă ani de relație. Artistul a mai bifat și o logodnă, în 2020, dar acum, solistul devenit celebru grație hitului "Taxi" s-a recăsătorit în mare secret. 

Rihanna
Rihanna, plătită regește pentru a cânta la o petrecere în India. Suma amețitoare pe care o va încasa diva pentru un concert privat

Rihanna a fost pozată imediat după ce a ajuns în orașul Jamnagar, unde este invitată de onoare la petrecerea de dinaintea nunții fiului celui mai bogat bărbat din India. Deși nunta este programată în iulie, evenimentul a început deja să fie celebrat.

Britney Spears
Britney Spears, prima reacție după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi întors la un fost iubit

Britney Spears a reacționat după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi împăcat cu fostul ei iubit, Paul Richard Soliz, precizând că „este foarte fericită să fie singură”.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...