Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM JASON DERULO - SPICY MARGARITA (NEW PW)

Bob Dylan a devenit subiect de studiu in universitati!

bob-dylan-a-devenit-subiect-de-studiu-in-universitati

Recent, viata si cariera lui Bob Dylan au devenit subiect de studiu pentru studenti, fiind incluse in programa educationala a colegiului particular New Rochelle din statul New York.

Legendarul artist a devenit parte a cursului de literatura predat de profesorul in varsta de 45 de ani, Nick Smart, acesta incepandu-si fiecare prelegere cu o piesa Bob Dylan.

Sef al catedrei de literatura din cadrul colegiului New Rochelle, Nick Smart si-a declarat in nenumarate randuri pasiunea sa pentru viata si muzica lui Bob Dylan, pe care il studiaza si il expune in cadrul cursurilor sale de mai bine de un deceniu: "Nu ma pot feri sa nu imi manifest aceasta pasiune in sala de curs. Doresc ca toti studentii mei sa fie constienti de valorile acestei tari, iar Bob Dylan este pentru mine un artist legitimat de toti acesti ani de activitate neincetata, un poet, o figura literara si un geniu care merita sa fie studiat in profunzime."

Profesorul Smart a anuntat de curand ca lucreaza din pozitia de co-editor la o carte despre modul in care se poate preda muzica lui Bob Dylan in institutiile de invatamant, lucrare intitulata "Dylan at Play".

Unanim recunoscut de grupurile de fani ca un adevarat "American Idol", Bob Dylan nu inceteaza sa revina zilnic in atentia criticilor muzicali si a diversilor biografi ca subiect de studiu, acestia examinand anual fiecare episod al carierei sale de aproape jumatate de secol.

Recent, un alt critic literar celebru, britanicul Christopher Ricks, a comparat valoarea poetica a muzicii lui Dylan cu operele unor clasici ai poeziei engleze precum John Milton sau Alfred Tennyson.

Considerat o adevarata legenta a muzicii, cu o cariera impresionanta ce a influentat generatii intregi de fani, Bob Dylan va concerta pentru prima data si la Bucuresti, pe data de 2 iunie, in complexul Zone Arena.

Top citite
01 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
02 Puya/ Foto: Instagram
Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”
03 Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor
04 Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă
05 stire PROFM SUPERGIRL
AMI, Andia, MIRA, Nicole Cherry, Mario Fresh și VESCAN pe 7 martie la PROFM SuperGirl!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Christina Aguilera
Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Christina Aguilera este foarte mândră de silueta ei după ce a slăbit considerabil. Artista, care a pierdut 18 kilograme, a urcat pe scena din Las Vegas și a făcut spectacol într-o ținută provocatoare. 

CRBL
CRBL, adevărul despre motivul pentru care s-a întors în România, după câțiva ani petrecuți în Spania: „Nu am cum să renunț”

CRBL a surprins pe toată lumea atunci când a dezvăluit că și-a vândut toate bunurile și s-a mutat în Spania. Șase ani a făcut naveta între cele două țări, iar în cele din urmă a decis să se întoarcă acasă, decizie pe care nu o regretă.

DANBALAN80s-94
Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, în centrul unui scandal. Fanii îl acuză că s-a urcat beat pe scenă: „Nu putea vorbi”

Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, este în centrul unui scandal în această perioadă, fiind acuzat de fani că s-a urcat pe scenă în stare de ebrietate.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic
A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic

Desi multi au incercat sa-l egaleze, de departe cel mai cunoscut dintre actori ramane Robert Powell din mini-seria "Jesus of Nazareth" a lui Franco Zefirelli.

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
DIGI SPORT FOTO Ce face un milionar român la Dubai, ”când nu are chef să ia mașina”
FOTO Ce face un milionar român la Dubai, ”când nu are chef să ia mașina”
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală