Bucuresti | 102,8FM TIFFANY ARIS - LOVE ON THE LINE

Lansarea noului brand de vehicule electrice RYDE by Widjit!

img-articol

În prezent, piața vehiculelor electrice este în plină expansiune, iar printre cele mai căutate sunt acum trotinetele electrice. Acestea vă pot ajuta să vă deplasați prin orașele aglomerate fără a fi nevoiți să mai pedalați bicicleta de mari dimensiuni. Cele mai multe dintre aceste trotinete electrice se pot plia ușor, astfel încât le veți putea lua cu voi pretutindeni.

Trotinetele electrice și celelalte vehicule de acest gen sunt soluția pentru un viitor mai bun atât pentru noi cât și pentru generațiile viitoare, fiind mai prietenoase cu mediul și cu aerul pe care îl respirăm. În acest moment, probabil că vehiculele electrice sunt singura soluție viabilă care ne poate ajuta ca în câțiva ani să renunțăm în totalitate la benzină și motorină.

RYDE by Widjit este un brand nou apărut în domeniul vehiculelor electrice, un brand dezvoltat de către compania Smart Products. Prin acest proiect nou, compania își dorește să ofere o soluție eficientă celor care s-au săturat sa piardă ore în șir în traficul aglomerat, celor care s-au săturat să caute un loc de parcare liber și, mai ales, celor care își doresc un viitor cu un aer mai puțin poluat.

Într-o piață în care se pune accent doar pe cantitate, trotinetele și scuterele RYDE sunt construite din materialele cele mai bune disponibile în acest moment, pentru a oferi siguranță și pentru a avea o durată de utilizare îndelungată. Vehiculele electrice RYDE sunt echipate cu multe accesorii pentru o siguranță sporită, printre care amintim: sistemul de frânare de ultimă generație, suspensiile, sistemul de iluminare și semnalizare, alarma. De asemenea, RYDE înseamnă întotdeauna specificații adevărate în legătură cu puterea motorului și capacitatea bateriei sau a controllerului.

Un alt aspect ce merită menționat este că toate produsele RYDE au certificate de conformitate și sunt supuse controlului calității de către persoane specializate în acest sens.

 

 

 

Principalele beneficii ale trotinetelor electrice sunt următoarele:

Manevrabilitate foarte ușoară
Câștigați timp zi de zi cu transportul prin oraș
Depuneți mai puțin efort decât pe o bicicletă
Costuri mult mai mici în comparatie cu orice alte vehicule
Trotinetele electrice sunt foarte portabile
Prietenoase cu mediul înconjurător

Primele produse ale brandului RYDE aduse în România sunt:

Trotinetă electrică pliabilă RYDE 350 - seria 10" – are un motor de 350W/36V ce îi asigură o viteză maximă de 25km/h și autonomie de până la 35 km. Trotinenta vine cu suspensii atât pe față cât și pe spate, iar greutatea maximă suportată este de 150 de kg.

Trotinetă electrică pliabilă RYDE 500 - seria 10" – are un motor de 500W/48V ce îi asigură o viteză maximă de 25km/h și autonomie de până la 45 km. Trotinenta vine cu suspensii atât pe față cât și pe spate, iar greutatea maximă suportată este de 150 de kg.

Trotinetă electrică pliabilă RYDE 600 - seria 10" – are un motor de 600W/52V ce îi asigură o viteză maximă de 25km/h și autonomie de până la 60 km. Trotinenta vine cu suspensii atât pe față cât și pe spate, iar greutatea maximă suportată este de 150 de kg.

Trotinetă electrică pliabilă RYDE M10 – are un motor de 350W/36V ce îi asigură o viteză maximă de 25km/h și autonomie de până la 27 km. Greutatea maximă pe care o suportă această trotinetă electrică este de 120 de kg.

Toate trotinetele realizate sub brandul RYDE sunt pliabile, dispun de lumini cu LED și claxon, discuri de frână atât pe față cât și pe spate, roțile brand Maxxis sunt umflae cu aer pentru ca trotineta să fie mai comfortabilă. Motoarele acestor trotinete sunt foarte silențioase și suficient de puternice pentru a face față cu brio provocărilor de zi cu zi din trafic.

Urmăriți brandul RYDE în continuare pentru că urmează să vină cu o gamă mai diversificată de vehicule electrice, inclusiv trotinete noi și scutere.

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa
Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

FILM NOW Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni.
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
DIGI SPORT ”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
DIGI FM Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși
Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși