Bucuresti | 102,8FM MISHA MILLER - BRATELE TALE (NEW PW)

Staruri despre care nu ştiai că au un frate geamăn

vin-paul-diesel-frate

Vin Diesel şi Paul Vincent

Puțini știu că Vin Diesel (al cărui nume real este Mark Sinclair Vincent) are un frate geamăn non-identic, care activează şi el în industria de divertisment. Nu este atât de celebru ca Vin Diesel, dar nu se ştie niciodată ce rol îi poate aduce celebritatea.

Scarlett şi Hunter Johansson

Scarlett Johansson este unul dintre cele mai recunoscute chipuri de la Hollywood. Are la activ  filme precum Lost in Translation şi Vicky Cristina Barcelona. Ea are un frate geamăn pe nume Hunter, care apare adesea alături de ea pe covorul roșu. El îşi petrece timpul lucrând cu organizaţii de caritate, dar mai este implicat şi în campaniile politice. 

Ashton şi Michael Kutcher

Ashton Kutcher nu mai are nevoie de nicio prezentare. A devenit celebru cu seria Punk'd, dar puţini ştiu că are un frate geamăn, care nu a fost atât de norocos precum el. Michael Kutcher a fost diagnosticat în copilărie cu paralizie cerebrală. Mai mult, la vârsta de 13 ani a suferit un transplant de inimă. 

Top citite
01 96th Oscars, Academy Awards
Billie Eilish, cea mai tânără persoană care a câștigat două premii Oscar: „Mă simt atât de norocoasă!”
02 Celine Dion Wears a Distressed Denim Blazer for her appearance on WWHL
Noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Celine Dion. Sora ei a rupt tăcerea: „Nu mai are control asupra mușchilor!”
03 Iris Van Herpen : Runway - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2019/2020
Cum se simte Celine Dion, diagnosticată cu o tulburare neurologică rară. Sora artistei: „Nu putem să facem nimic să-i alinăm durerea!”
04 dorian popa
Dorian Popa, imagini rare cu fratele lui. Artistul i-a prezentat mașina de lux: „Ai lăsat-o și pe mamișor să o conducă?”
05 Rod Stewart
Rod Stewart, pe scenă cu sora lui de 94 de ani. Fanii s-au emoționat până la lacrimi: "Nu mă așteptam să plâng văzând asta"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Delia și Oana Matache/ Foto: Instagram
Delia și Oana Matache lansează prima piesă împreună: „O demență absolută” 

Oana Matache lansează o piesă împreună cu sora sa, Delia, la doar câteva luni de la divorțul de Răzvan Miheț. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după o căsnicie de aproape șase ani. În ultimii ani, aceasta a activat ca backing vocals în trupa Deliei și a însoțit-o pe artistă la toate concertele și turneele prin țară.

Janet Jackson/ Profimedia
Janet Jackson seamănă din ce în ce mai mult cu fratele ei, regretatul Michael Jackson. Artista, surprinsă la un eveniment în Londra

Janet Jackson, celebra cântăreață în vârstă de 56 de ani, seamănă din ce în ce mai mult cu fratele său, regretatul rege al muzicii pop, Michael Jackson. Artista a fost surprinsă zilele trecute la o prezentare de modă în Londra, iar aspectul său i-a dus pe toți cu gândul la răposatul ei frate. 

Rod Stewart anunță că fratele lui a murit
Rod Stewart, mesaj pe rețelele sociale: ”Au fost 48 de ore devastatoare!” Fratele artistului a murit cu două zile înainte de Regină

Rod Stewart, celebrul artist în vârstă de 77 de ani, a dezvăluit că fratele său, Don, s-a stins din viață la 94 de ani, cu doar 48 de ore înainte de trecerea în neființă a reginei Elisabeta a II-a.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală