Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN SMILEY - CULOAREA TA

Selena Gomez a cedat! A fost internată în spital după o nouă cădere psihică

Billboard Women In Music 2017 - Inside
HOLLYWOOD, CA - NOVEMBER 30: Honoree Selena Gomez Accepts the Woman of the Year Award onstage at Billboard Women In Music 2017 at The Ray Dolby Ballroom at Hollywood & Highland Center on November 30, 2017 in Hollywood, California. (Photo by Michael Kovac/Getty Images for Billboard)

În ultima săptămână din septembrie, artista a fost internată la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, după un episod depresiv provocat de rezultatele proaste ale unor analize sangvine. Selena Gomez se confruntă cu aceste probleme de câțiva ani, timp în care a avut mai multe căderi. Se pare că acum motivul ar fi despărțirea de Justin Bieber și căsătoria acestuia cu Hailey Baldwin. Selena s-a mai tratat și de atacuri de panică, în urma unor complicații ale bolii Lupus de care suferă de ceva ani. Când a aflat că are Lupus, Selena s-a speriat foarte tare. 

2017 American Music Awards - Arrivals

foto Guliver / Getty Images

Mai mult, înainte să afle că suferă de Lupus, Selena a fost supusă unui transplant de rinichi. Potrivit E!News, cântăreața urmează în prezent un tratament prescris de psihiatri și va avea nevoie din nou de ședințe de psihoterapie, dar și de consiliere psihologică. "Selena încearcă din răsputeri să rămână pe linia de plutire și să nu se lase copleșită de probleme și gânduri distructive. A muncit foarte mult în ultima vreme pentru a nu se mai gândi la probleme și la oamenii care au făcut-o să sufere. Nu a reușit să de detașeze, așa că a apelat din nou la medici", a povestit o persoană din anturajul Selenei pentru sursa citată. 

*EXCLUSIVE* Selena Gomez keeps it cute in Pastels while attending a Sunday Service

foto Hepta

Pe 23 septembrie, Selena Gomez a publicat un mesaj potrivit căruia urma să ia o pauză pe reţelele de socializare online, notând: "Luaţi aminte, comentariile negative pot răni sentimentele tuturor". Iar într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu fanii de pe Instagram, aceasta a spus că "depresia i-a consumat cinci ani din viaţă".

Cum a fost surprins Justin Bieber după ce a aflat că Selena Gomez a avut o cădere nervoasă

Selena s-a despărțit de Justin Bieber la începutul acestui an, după ce au reluat relația pentru câteva luni. Acesta s-a întors la fosta iubită, Hailey Baldwin. Într-un timp foarte scurt Justin s-a logodit și s-a căsătorit în secret. Toate aceste evenimente au afectat-o enorm pe Selena.

MAI CITEȘTE: Gafa majoră pe care a făcut-o Justin Bieber când s-a căsătorit cu Hailey Baldwin

Top citite
01 Selena Gomez și Benny Blanco
"Ea simte că nu a fost nicicând tratată mai bine de un bărbat". Selena Gomez, tot mai îndrăgostită de Benny Blanco
02 crbl si sotia lui, elena
Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"
03 CRBL și elena
CRBL și soția lui divorțează, după 15 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: "Cu inimile împovărate de tristețe"
04 selena gomez (7)
Selena Gomez, în cele mai îndrăznețe poze postate până acum, cu decolteul la vedere. Le-a șters rapid, dar au rămas pe internet
05 30th SAG Awards - Arrivals
Selena Gomez cea „reală”. Fotografia de 5 milioane de like-uri. „Femeie, ai milă”, a comentat Camila Cabello
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Shakira si pique
Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"

Despre relația dintre Shakira și Gerard Pique, încheiată în 2022, după 11 ani de iubire, se vorbește și acum. Felul în care fostul fotbalist a decis să părăsească viața de familie pe care o avea cu artista columbiană i-a atras o mulțime de critici. Și Shakira și-a plâns și cântat dezamăgirea în piese care au adus-o pe primele loc în topuri.

Selena Gomez/ Profimedia
Selena Gomez a limitat numărul comentariilor la cea mai recentă postare a sa. Ce fotografii a publicat de ziua iubitului ei

Selena Gomez a marcat pe Instagram ziua de naștere a iubitului ei, Benny Blanco, cu o declarație de dragoste și fotografii romantice.

selena gomez
Selena Gomez, despre lansarea celui de-al patrulea album. Artista recunoaște că în sfârșit „e fericită cu viața ei”

După o perioadă în care nu s-a mai regăsit și a trecut printr-o serie de dezamăgiri, Selena Gomez recunoaște acum că se află „într-un moment bun” din viața ei. Acest lucru se datorează iubitului ei, Benny Blanco, care nu numai că i-a oferit dragostea și sprijinul de care avea nevoie, ci și energia să creeze din nou muzică. Astfel, artista vorbit despre cel de-al patrulea album pe care urmează să-l lanseze curând și despre viața sa. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani
Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
DIGI SPORT Ion Țiriac și-a adus
Ion Țiriac și-a adus "Perla Coroanei" în țară: "E ceva unic!" Primele imagini și cât a plătit omul de afaceri
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală