Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE SMILEY - NE VEDEM NOI

Rețelele de telefonie mobilă și fixă ale Digi | RCS & RDS, principala destinație de portare, în primul trimestru al anului 2019

poza digi

Rețeaua Digi Mobil a reconfirmat, în luna martie, poziția de cea mai atractivă rețea mobilă din România, la capitolul portabilitate, potrivit statisticilor comunicate de ANCOM (portabilitate.ro). Peste 27.000 de numere de telefon au fost portate în rețeaua de telefonie mobilă, reprezentând aproximativ 37,5% din piața totală de portabilitate pe segmentul telefonie mobilă. De asemenea, Digi Tel a fost serviciul preferat de cei mai mulți dintre abonații care au optat pentru portarea între rețelele de telefonie fixă, cu 2.277 numere portate în martie.

În ansamblu, în primul trimestru al anului, Digi | RCS & RDS s-a menținut ca lider la portabilitatea globală (numere de telefonie fixă și mobilă portate), cu 89.713 numere portate. Digi Mobil și Digi Tel au înregistrat o creștere a atractivității față de primul trimestru al anului 2018, în perioada ianuarie-martie 2019 fiind portate cu 21% mai multe numere decât în aceeași perioadă a anului anterior (70.717 numere portate în rețeaua fixă și mobilă, în 2018).

”Le mulțumim clienților pentru încrederea pe care ne-o arată și pentru fidelitate. Viziunea noastră de busines are în centrul său preocuparea de a oferi clienților servicii de cea mai bună calitate la cele mai competitive prețuri de pe piață și pe excelența în relațiile cu clienții. Aceste rezultate reconfirmă că suntem conectați la aspirațiile și la nevoile clienților din România”, a declarat Serghei Bulgac, Președinte și Director general RCS & RDS S.A.

În prezent, rețeaua Digi Mobil 3G acoperă 99,5% din populația României și rețeaua 4G, 65% din populație. Digi Mobil s-a poziționat pe piața locală ca un competitor dinamic și atractiv, atât grație raportului imbatabil calitate-preț, cât și prin instrumentele de finanțare a achizițiilor de telefoane mobile. Aceste avantaje competitive l-au transformat în liderul pieței de portabilitate în segmentul telefoniei mobile, poziție deținută constant, în cei aproape 11 ani de existență a serviciului de portabilitate în România. În 2018, peste 300.000 de numere s-au portat în rețelele de telefonie fixă și mobilă ale operatorului, din care peste 278.000 în rețeaua Digi Mobil.

Top citite
01 DIGI_ (1)
RCS & RDS respinge acuzațiile aduse în spațiul public și afirmă că respectă standardele de legalitate în activitatea sa
02 Vizual Digi Communications (1)
Digi Communications N.V. raportează o creștere accelerată a veniturilor în primul trimestru al anului 2022
03 Digi_Sediu
Grupul DIGI, contribuție record la bugetul de stat, în august 2021
04 Black Friday - Digi Mobil
Oferte de nerefuzat, de la DIGI. Black Friday reduce prețurile la jumătate și aduce telefoane mobile cu avans 0
05 Telefoane-DIGI_K2
Digi Mobil, de 11 ani #1 la portabilitate
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Foto DigiMagazin_Sport
Digi Mobil introduce serviciul de date mobile 4G in banda de frecvente de 900 MHz

Utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de servicii de comunicatii mobile optimizate, odata cu finalizarea unui proiect privind extinderea standardului 4G in banda de frecvente de 900 MHz.

Harta-acoperire 3G, 4G, 5G
Digi Mobil aduce conectivitate superioară pentru utilizatorii de date mobile

Abonații Digi Mobil 5G beneficiază, de luni, 26 august, de avantaje suplimentare: date mobile în rețeaua 5G de până la 80 GB/lună (față de 50 GB/lună în prezent) la viteză normală*.

Luiza Domnisoru2
Numire în cadrul Grupului Digi: Luiza Domnișoru este noul director de Comunicare și CSR

Din iunie 2018, Luiza Domnișoru se alătură echipei de management a Grupului Digi, în calitate de director al Departamentului de Comunicare și CSR. Principalul rol al departamentului este conceperea și implementarea strategiei de comunicare și responsabilitate socială de corporație a grupului, contribuind, astfel, la consolidarea reputației acestuia.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu