Bucuresti | 102,8FM UNKLFNKL - 6 FEET DEEP

Orice femeie care-și dorește să fie iubita lui Maluma trebuie să știe asta. Ce fel de bărbat este acesta

Haute Living Celebrates Maluma With JetSmarter And Ciroc
HOLLYWOOD, CA - MAY 15: Maluma (R) and guests attend the Haute Living Celebrates Maluma with JetSmarter and Ciroc at The Highlight Room at the Dream Hollywood on May 15, 2018 in Hollywood, California. (Photo by Phillip Faraone/Getty Images for Haute Living)

Până la urmă acest titlu este unul subiectiv, asta pentru fiecare vede frumusețea în felul său. Maluma a vorbit despre ce fel de bărbat este și cum s-a schimbat viața sa de când a cunoscut-o pe Natalia Barulich, la filmările clipului pentru piesa "Felices los 4".

*EXCLUSIVE* Colombian singer Maluma and Natalia Barulich in Portofino

foto Hepta

"Sunt foarte romantic și atent. Îmi place să o fac pe iubita mea să se simtă bine și fericită. Asta e cel mai important lucru. Îmi place să o protejez, să am grijă de ea. Vreau ca ea să se bucure de libertate, să-și trăiască viața, să facă ce îi place. Știu că ea se află acum într-un punct important al carierei sale, așa că ne susținem unul pe celălalt", a spus Maluma pentru publicația Hola.

Artistul columbian a vorbit și despre căsătorie, un lucru care momentan îl cam sperie. Își dorește să se bucure de libertatea care i-o oferă statutul de bărbat liber. 

"Mă îngrijorez pentru că de fiecare dată când văd că încă un cuplu s-a căsătorit, la scurt timp cei doi se despart. Nu înțeleg de ce. Prefer să iubesc fără nicio condiție. Mi-ar plăcea să mă căsătoresc, dar prefer o iubire adevărată, decât una care să depindă de un inel. Bine, visez și eu să mă căsătoresc, să locuiesc la o moșie, să am cai, să-mi cresc copiii... dar acum nu este momentul potrivit." a mai adăugat Maluma.

MAI CITEȘTE: Maluma și-a vopsit părul și barba blond, iar acum tot netul râde de el

Top citite
01 Maluma va fi tată/ Profimedia
Maluma a anunțat că va fi tată. Ce sex are primul copil al artistului și cum se va numi
02 Akim si Dominic/ Foto: Instagram
Copiii Antoniei și ai lui Alex Velea, primul interviu. Răspunsurile savuroase date de puști: „Noi suntem originali”
03 Dan Bălan
Dan Bălan, surprins alături de o tânără superbă, în București. Artistul s-a retras din viața publică, după ce a fost blocat în Kiev
04 Smaranda Știrbu/ Foto: Instagram
Smaranda Știrbu și Selly se pregătesc de pasul cel mare? Tânăra studentă la medicină, surprinsă într-un magazin de rochii de mireasă
05 Theodor Andrei nu s-a calificat în finala de sâmbătă. Australia şi Albania, între cele zece ţări care vor cânta din nou în arena de la Liverpool (1)
Cine este iubita lui Theodor Andrei, reprezentatul României la Eurovision 2023. Artistul, criticat: ”A vrut s-o plimbe la Liverpool”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Selly și iubita lui
Iubita lui Selly se îmbracă din ce în ce mai provocator. Smaranda Știrbu a arătat uimitor într-o salopetă mulată

Smaranda Știrbu este una dintre cele mai discrete influencerițe din mediul online, fiind foarte atentă la fiecare fotografie pe care o postează pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, în ultima vreme, iubita lui Selly a început să fie din ce în ce mai încrezătoare și a optat pentru ținute îndrăznețe care să-i pună în evidență silueta de invidiat. 

The Weeknd și iubita sa Simi Khadra/ Profimedia
Cine este iubita lui The Weeknd. Celebrul artist a fost surprins în ipostaze tandre cu frumoasa blondină

The Weeknd și-a găsit liniștea în brațele unei alte femei, după ce a avut o relație de mai mulți ani cu modelul Bella Hadid, și s-a întâlnit pentru câteva luni cu actrița și cântăreața Selena Gomez. Abel Tesfaye nu-și mai ascunde sentimentele și se afișează cu noua sa parteneră. 

Gerard Pique și Clara Chia Marti/ Profimedia
Ce făcea Gerard Pique în timp ce Shakira se afla în Dubai împreună cu fiii lor. Fotbalistul a fost surprins alături de noua sa iubită

Gerard Pique și iubita sa Clara Chia Marti au apărut împreună la evenimentul de lansare al turneului Kings League, organizat de fostul fotbalist de la FC Barcelona și streamerul Ibai Llanos. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu