Bucuresti | 102,8FM RIHANNA - WILD THOUGHTS

Olivia Newton-John a primit un diagnostic crunt din partea medicilor

Olivia Newton John Arrives At RTE Studios In Dublin
Singer and actress Olivia Newton John seen arriving at RTE studios with singers Amy Sky and Beth Nielsen Chapman for their appearance on The Ray Darcy Show in Dublin, Ireland. WORLDWIDE RIGHTS - NO IRELAND Pictured: Olivia Newton John Ref: SPL4170044 210117 NON-EXCLUSIVE Picture by: FameFlynet.uk.com / SplashNews.com Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 0207 644 7656 Milan: +39 02 4399 8577 Sydney: +61 02 9240 7700 photodesk@splashnews.com World Rights

Într-un interviu acordat postului Seven, afiliat CNN, difuzat duminică seară, ea a declarat că se tratează pentru un cancer care i-a fost descoperit în 2017 la baza coloanei vertebrale. Ea se foloseşte atât de medicina „modernă”, cât şi de remedii naturale. "Soţul meu este mereu lângă mine, mă susţine, şi cred că voi învinge şi acesta este scopul meu", a spus ea.

Olivia Newton John is all smiles in black leather at LAX airport

foto Splash

În 1992, ea a fost diagnosticată prima dată cu cancer la sân, pe care l-a învins, şi a susţinut campanii privind efectuarea de analize în acest sens. Un centru oncologic din Melbourne îi poartă numele - Olivia Newton-John Cancer Wellness Research Center.

EXCLUSIVE: Olivia Newton-John and husband John Easterling get foot massages in Melbourne.

foto Splash

Al doilea diagnostic i-a fost pus în 2013. Atunci a fost vorba despre un nou cancer de sân care s-a extins la umăr, obligând-o să amâne un turneu în SUA şi Canada. Acum, în urma celui de-al treilea diagnostic, cântăreaţa a declarat pentru Seven că ia ulei de canabis, pentru dureri, tratament care speră că va fi cândva disponibil în Australia. "Sunt foarte norocoasă că trăiesc într-un stat american unde este legal... Visul meu este acela că va fi disponibil curând şi pacienţilor care suferă de cancer în Australia".

EXCLUSIVE: Olivia Newton John smiles as she is the ambassador for the Hollywood holiday parade in Los Angeles

foto Splash

Olivia Newton-John a devenit cunoscută la nivel mondial graţie rolului din musicalul „Grease” (1978), care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur. A jucat în peste 20 de producţii artistice şi de televiziune, între ele numărându-se „Xanadu” (1980), „It's My Party” (1996) şi „A Few Best Men” (2011). - sursa News.ro.

Top citite
01 Cat Janice a murit
Cat Janice, cântăreața devenită virală pe TikTok, a murit la 31 de ani. Tânăra era bolnavă de cancer și lasă în urmă un băiețel
02 Michael Buble
Michael Buble, despre diagnosticul de cancer al fiului său, care avea 3 ani atunci: "Mi-a zguduit lumea. Mi-a zdruncinat realitatea"
03 Nelly Furtado
Nelly Furtado, prima ședință foto după șase ani. Cântăreața, dezvăluiri neașteptate: „Sufăr de această tulburare, dar nu dramatizez!”
04 lora si mama ei
Cât de afectată a fost Lora de moartea mamei sale. Artista a fost suspectă de cancer în trecut
05 serban copot
Șerban Copoț trece prin momente grele, după ce mama lui l-a anunțat că are cancer: "A ținut boala ascunsă o perioadă destul de lungă"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mark Hoppus
Mark Hoppus, rockerul de la Blink-182, s-a luptat cu depresie după ce a aflat că are cancer: ”Nu credeam că pot să duc lupta asta!”

Mark Hoppus, rockerul de la Blink-182, care a fost diagnosticat cu limfom în aprilie 2021, a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut, mărturisind că soția sa, Skye, a fost cea care l-a ajutat să depășească această perioadă.

Kelis
Soțul cântăreței Kelis a murit la 37 de ani. Fotograful Mike Mora, răpus de un cancer agresiv la stomac

Kelis, cântăreața care acum mai bine de 10 ani devenea cunoscută în peisajul R&B american, cu piese precum "Milkshake", "Trick Me" sau "Bossy", trece prin clipe groaznice, după ce soțul său în vârstă de 37 de ani a murit. Mike Mora, un fotograf cunoscut, a fost diagnosticat în 2020 cu un cancer agresiv de stomac. La acea vreme i s-au dat doar 18 luni de trăit.

tom parker
Tom Parker, solistul diagnosticat cu cancer inoperabil, încearcă un tratament revoluționar. Vrea să plece în turneu cu trupa The Wanted

Tom Parker, unul dintre băieții din trupa The Wanted, a fost diagnosticat în octombrie 2020 cu un cancer cerebral inoperabil. De atunci, artistul a încercat o mulțime de tratamente clasice sau revoluționare, în speranța că s-ar putea vindeca sau că va reuși să-și prelungească viața pentru a-și vedea cei doi copii crescând.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu