Bucuresti | 102,8FM IRAIDA - NTM

Metro Cash & Carry România și Metro Systems România, parteneri ai Digi | RCS & RDS pentru transformare digitală

digi

Parteneriatul pentru conectivitate și transformare digitală acoperă soluții personalizate pentru serviciile de comunicații de date, servicii de telefonie fixă și servicii de telefonie și date mobile.

Metro Cash & Carry România, Metro Systems România și Digi | RCS & RDS au demarat, în septembrie, o colaborare în domeniul comunicațiilor electronice mobile și fixe, care acoperă o paletă extinsă de servicii personalizate.

Proiectul, gestionat de echipa Digi Business, presupune livrarea de servicii de comunicații de date fixe (VPN MPLS), servicii de telefonie fixă, servicii de audioconferință, servicii de telefonie mobilă și date mobile, pentru o flotă de aproximativ 2.000 utilizatori din cadrul celor două companii.

Digi | RCS & RDS a propus celor doi parteneri soluții de ultimă oră în domeniul comunicațiilor de date, care să susțină nevoile tehnice ale acestora, atât pentru rețeaua de magazine şi depozite, cât și pentru cele două sedii principale din București. Serviciile sunt furnizate prin intermediul unei infrastructuri fixe pe bază de fibră optică, implementată de operator în cea mai mare parte a locațiilor partenerilor. Pentru o mică parte a rețelei s-a apelat la soluții radio de tip microundă.

În sediile centrale ale partenerilor, Digi | RCS & RDS a adoptat soluții care asigură redundanța optimă pentru serviciile fixe de date și telefonie. De asemenea, în aceste locații au fost instalate routere performante, care le oferă utilizatorilor din cele două companii redundanță la nivelul rețelei Digi | RCS & RDS. Tehnologia adoptată permite, în prezent, atingerea unor viteze de până la 10 Gbps în sediile centrale, iar acoperirea indoor pentru serviciile mobile a fost semnificativ îmbunătățită. O altă componentă a proiectului a constat în instalarea de echipamente și soluții pentru optimizarea serviciilor fixe de date și voce.

“Parteneriatul cu DIGI l RCS & RDS susţine obiectivul Metro de a dezvolta continuu serviciile oferite clienţilor noştri. Odată cu această colaborare, realizăm o suplimentare a capacităţilor tehnice de infrastructură de date şi, prin urmare, o  disponibilitate sporită a serviciilor. Apreciem deschiderea şi flexibilitatea de care echipa DIGI l RCS & RDS a dat dovadă în cadrul acestui proiect şi suntem nerăbdători să dezvoltăm noul parteneriat în parametri optimi pentru cerinţele noastre de business”, a declarat Camelia Oprea, Director Financiar Metro Cash&Carry Romania.

”Principalul nostru obiectiv a fost acela de a oferi partenerilor servicii de cea mai înaltă calitate la nivelul experienței utilizatorului și de a integra cât mai bine soluțiile noastre fixe și mobile, pentru optimizarea costurilor. Soluția astfel construită va permite ambilor clienți să beneficieze de cele mai avansate tehnologii pentru serviciile de voce mobilă (inclusiv VoWIFI și VoLTE). A fost o provocare pentru echipele noastre, care au reușit într-un timp record, de aproape o lună, să documenteze, să conceapă, să configureze și să implementeze un proiect 100% personalizat. Le mulțumim partenerilor noștri pentru încrederea de a pune în practică alături de noi un asemenea proiect ambițios, cu beneficii pentru clienți, angajați și publicul larg”, a declarat Valentin Popoviciu, Vicepreședinte al Consiliului de Administrație Digi | RCS & RDS.

Top citite
01 Telefoane-DIGI_C2
La Go Tech World 2019: Digi | RCS & RDS aduce teste 5G și a doua generație a telefoanelor marcă proprie
02 RCS_CARDLESS_CAM_visuel_final_02.09.19
DIGI | RCS & RDS adoptă, în România și Ungaria, tehnologia NAGRA cardless pentru protejarea conținutului tv
03 Magazin Digi - Magheru-4
Activarea facturii electronice aduce premii SMART pentru abonații Digi
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil