Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT THE BEATNUTS - SE ACABO

La cererea publicului, Badea, Bordea şi Micutzu fac încă un spectacol "La cererea publicului"

la-cererea-publicului-header

Pornit de la o parodie, titlul s-a dovedit a fi, în mod ironic, o ştire confirmată în doar câteva zile de la anunţarea primului eveniment. Biletele pentru al doilea show au fost puse în vanzare și se găsesc la Sala Palatului și pe iabilet.ro. Deci, pe 31 octombrie și pe 1 noiembrie 2017 îi vom vedea pe Badea, Bordea şi Micutzu în roluri de autori, regizori, actori şi interpreţi. Cei 3 se număra printre protagoniştii stand-up-ului românesc, apărut în România în urmă cu vreo 15 ani. Acum, Badea, Bordea şi Micutzu vin în premieră în această formulă la Sala Palatului, într-un spectacol de peste două ore, cu glume noi, inspirate din poveştile lor de viaţă, dar şi ale personajelor de lângă ei. 

 

Decorul digital, adaptat la fiecare dintre momente, este menit să amplifice efectele celor 3 episoade principale, puse în scenă de Dan Badea, Cătălin Bordea şi Cosmin Nedelcu (Micutzu), avându-i în deschidere pe Alex Mocanu, Nelu Cortea şi Radu Bucalae. Din motive lesne de înţeles, prezenţa copiilor cu  vârstă sub 16 ani nu este recomandată.

Pentru persoanele cu dizabilităţi, organizatorii pun la dispoziţie 20 de bilete gratuite, care pot fi solicitate la adresa: ticketing@sublimeromania.com

Top citite
01 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Captură video Youtube
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, moment plin de tandrețe în timpul concertului de Crăciun. Artistul nu și-a putut lua ochii de la ea
02 improvizatie
Micutzu și posibile reacții în situațiile dificile | What The Fun la PROFM
03 bordea-micutzu-profm-aniversare
Exemplu de voință | Cum arată acum Micutzu după ce a slăbit 50 de kg.
04 delia-acadelia-feeling
Momente unice cu Delia la primul show "Acadelia". Sora, mama și nepoțica ei i-au fost alături pe scenă
05 despablito-delia-grasu-xxl
E vară, vine „Despablito”! Delia & Grasu XXL lansează un nou single plin de umor | VIDEO
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
razi-ca-prostu-radio-edition
Râzi ca prostu' - Radio Edition | ProFM vs Kiss FM vs Virgin Radio. Cine a avut cele mai tari glume

Gaşca de la Râzi ca Prostu' a lansat o ediţie specială a celebrului battle joke. Este vorba de radio edition, iar glumele s-au făcut între matinalii ProFM, Kiss FM şi Virgin Radio.

ramona-plange-costel-tort-aniversare
Ce cadou a primit Ramona de ziua ei de la comediantul Costel. A început să plângă | VIDEO

Miercuri, 20 iunie, a fost ziua Ramonei Dumitrescu, de la Dimineaţa Blană. Sebastian Coţofană şi Radu Ţibulcă au pus la cale surpriza de care a avut parte Ramona în direct.

delia-instagram-header
Delia a anunţat vestea cea mare! Se pregăteşte de "Acadelia"

Delia pregăteşte un show major şi în 2018. După ce a cântat cu casa închisă în spectacolele din seria "Deliria" şi "Psihedelia", Delia lucrează intens la "Acadelia".

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală