Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA OFENBACH - OVERDRIVE

Fifty Shades Freed are azi premiera în România! Cum s-a antrenat Dakota Johnson pentru scenele de sex

Fifty-Shades-Freed-dakota-johnson-jamie-dornan

Dakota Johnson, care joacă în rolul Anastasiei 'Ana' Steele-Grey s-a antrenat timp de cinci luni pentru scenele de sex din peliculă. Ea a lucrat cu un antrenor personal, Ramona Braganza, care a mai fost şi antrenorul actriţei Jessica Alba. 

S-a antrenat în 2016 pentru filmul din 2018

Fifty Shades Darker, lansat în 2017, şi Fifty Sahdes Freed au fost filmate simultan în februarie 2016. Filmările au durat cîteva luni. În anumite săptămâni au filmat şi câte cinci zile pe săptămănă în Vancouver, iar pentru scenele din Paris s-a filmat două săptămâni. 

A folosit acelaşi antrenor care s-a ocupat şi de corpul Jessicăi Alba

Fotografii în premieră din timpul filmărilor la Fifty Shades Freed

Pe timpul filmărilor în Vancouver, Canada, Dakota Johnson a fost antrenată de Ramona Braganza, cea care a inventat programul 3-2-1 Fitness Training Method. Pe lista Ramonei se află alte nume celebre cu care a lucrat: Halle Berry, Amanda Seyfried, Anne Hathaway şi Kate Beckinsale.

Dakota a făcut sală cinci zile pe săptămănă

Ramona Braganza a spus că programul de antrenament al Dakotei a fost de cinci zile pe săptămănă cu sesiuni care aveau ca durată între 30 de minute şi o oră. Uneori, Dakota Johnson alerga în afara sălii de fitness. Ramona a povestit că antrenamentele erau diverse pentru că nu s-a dorit ca actriţa să capete masă musculară, ci să-şi tonifieze corpul. Ea a inclus în pregătire mişcări inspirate din dans, pilates, kickboxing şi şedinţe de yoga. 

S-a antrenat într-o sală amenajată într-un tir

Pentru a nu atrage atenţia şi a fi cât mai aproape de platourile de filmare, Dakota Johnson s-a antrenat într-o sală mobilă amenajată într-un tir. 

Dakota şi Jamie Dornan s-au antrenat de multe ori împreună

Dacă Dakota a avut-o pe Ramona, Jamie Dornan, actorul principal din seria Grey, a avut alt antrenor. De asemenea, pe tot parcursul filmărilor, actorii au avut la dispoziţie un Chef care le-a gătit mese bine echilibrate caloric, potrivite pentru zilele lungi de filmări. 

A angajat un instructor coregraf pentru sesiunile de balet

La finalul filmărilor pentru filmele din seria Grey, Dakota Johnson se pregătea pentru un alt film în care avea rolul unei balerine. Aşa că pe lângă antrenorul de fitness, Dakota a mai angajat un instructor coregraf pentru lecţiile de balet. S-a întâmplat în ultimele două săptămâni de filmări din Franţa. 

Dakota făcea multe abdomene pe zi

Ramona a mai spus că Dakota Johnson făcea multe abdomene pe zi pentru a arăta foarte bine în scenele de sex pe care le avea de filmat. Spune că se simţea încrezătoare când vedea că trupul ei era tonfiat şi bine întreţinut. Aşadar, pentru scenele fierbinţi din Fifty Shades Darker şi Fifty Shades Freed, Dakota Johnson s-a antrenat intens cinci luni. 

MAI CITEŞTE: Astea sunt cele mai fierbinţi scene din "Fifty Shades Freed" | VIDEO

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Top citite
01 Lenny Kravitz
Lenny Kravitz, la sală în pantaloni de piele, top din plasă și ochelari de soare. I-a uimit pe fani: "Nu iese niciodată din personaj"
02 Chris Martin și Dakota Johnson
Motivul pentru care Dakota Johnson și Chris Martin au ținut secret faptul că s-au logodit. Cine s-ar afla pe lista de invitați
03 Chris Martin și Dakota Johnson/ Profimedia
Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit după șase ani de relație: „Nu se grăbesc să planifice nunta”
04 CRBL
CRBL, adevărul despre motivul pentru care s-a întors în România, după câțiva ani petrecuți în Spania: „Nu am cum să renunț”
05 DSC01280 copy
Gamuel Sori și Olivia Addams vorbesc despre special release-ul „Us” | EXCLUSIV PROFM Seara după 7! VIDEO
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Taylor Swift
Antrenamentul draconic pe care l-a făcut Taylor Swift pentru turneul Eras: „Aveam nevoie de oase puternice”

Taylor Swift a luat în serios pregătirea pentru turneul Eras. Artista a apelat la ajutorul unor experți în fitness și în coregrafie, pentru a se asigura că este într-o formă excelentă pe scenă. 

jennifer lopez
Jennifer Lopez, în colanți mulați și un tricou cu vedere la abdomenul "de fier", într-o zi în care nu a lipsit de la sală

Jennifer Lopez merge aproape zilnic la sala de sport sau de dans și asta se vede pe corpul ei lucrat. J.Lo, una dintre vedetele preferate ale paparazzilor din California, le-a oferit din nou acestora o ocazie să o pozeze.

anna lesko
Anna Lesko, în colanți și bustieră cu două luni înainte de a împlini 45 de ani. Cântăreața și-a dat „gata” fanii: „Arăți atât de bine!”

În mai puțin de două luni va împlini 45 de ani, dar Anna Lesko continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar asta se datorează orelor petrecute în sala de sport.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...