Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

Ea este cea care i-ar fi oferit droguri lui Demi Lovato. Ce declaraţie a făcut dansatoarea cântăreţei

dani-vitale-demi-lovato-instagram-header

Oricum, Demi Lovato nu ar fi ajuns acasă, ea urmează să fie mutată într-o clinică de dezintoxicare. În acest timp continuă investigaţia în cazul cântăreţei. S-ar fi aflat cine i-a făcut rost de droguri lui Demi, iar această persoană este una dintre dansatoarele sale, Dani Vitale.

Mai mult, Dani este acuzată de apropiaţii lui Demi că a readus drogurile în viaţa ei, după ce cântăreaţa reuşise să stea departe de substanţele interzise o perioadă mai lungă de timp. Dani Vitale spune că este aproape de Demi Lovato în această perioadă şi că prioritatea este ca aceasta să se facă bine cât mai curând. "Îmi pasă de Demi la fel de mult ca și vouă. Nu am spus nimic despre asta până acum pentru că recuperarea ei este cea mai importantă. Nu am fost cu Demi când s-a întâmplat incidentul, dar sunt cu ea acum și voi continua să fiu". Aşa şi-a început Dani Vitale mesajul pe contul de Twitter.  

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Demi Lovato se luptă de ani cu dependenţa de droguri şi consumul de alcool. A reuşit să treacă peste aceste probleme, dar recent a lansat piesa "Sober" în care spune că a revenit la vechile obiceiuri.

Săptămâna trecută Demi Lovato a fost găsită inconştientă în propria locuinţă. Apropiaţii ei au sunat la urgenţe, iar artista a ajuns la timp la spital, unde medicii i-au salvat viaţa. Ea a ajuns în această stare în urma unei supradoze.

A fost făcută publică înregistrarea apelului de urgenţă făcut în cazul lui Demi Lovato | AUDIO

Top citite
01 2023 Baby2Baby Gala
Demi Lovato, cerută în căsătorie cu un inel cu diamant uriaș. Cine este logodnicul artistei: Nu-mi pot imagina viața fără tine
02 Guest at the Vas Morgan and Michael Braun's Halloween Party on October 28, 2023 in Los Angeles, California.
Demi Lovato a făcut furori deghizată în Albă ca Zăpada, de Halloween. „Oglindă, oglinjoară, Demi e cea mai frumoasă din țară!”
03 lili sandu (2)
Lili Sandu, despre starea mamei ei, care e de o lună în spital: "Mă bucur că îmi spune că azi a făcut 6 pași, față de 4 făcuți ieri"
04 2017 iHeartRadio Music Festival - Night 1 - Backstage
Pink, la un pas de a-și pierde viața din cauza drogurilor înainte de a deveni celebră. Cântăreața a rupt tăcerea: „A fost prea mult!”
05 madonna (16)
Madonna, despre perioada grea în care nu avea nici ce mânca: „Eram dărâmată, fără adăpost și înfometată”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
lili sandu
Lili Sandu, mesaj dureros de pe patul de spital al mamei ei bolnave: "Știu că rugăciunile mele o vor aduce acasă"

Lili Sandu, fosta componentă a trupei Trinity, acum prezentatoare tv, a trecut prin niște momente cumplite. Deși pe micul ecran era cu zâmbetul pe buze, în sufletul vedetei de 44 de ani se dădeau lupte grele. Mama ei a contractat o formă de coronavirus care a pus-o la pat. A ajuns la spital, unde este internată de două săptămâni, iar starea ei nu a fost deloc una bună, mai ales că efectele negative ale bolii au afectat-o și pe partea neurologică.

CRBL
CRBL, declarații de pe patul de spital, despre accidentul de motocicletă: "Îmi învăț lecțiile. Cu un preț, că așa e în viață"

În weekend, CRBL a fost implicat într-un accident rutier serios. Artistul era pe motocicletă și, conform Poliției, s-a angrenat într-o depășire neregulamentară, în Hațeg, apoi s-a izbit de o autoutilitară.

Post Malone/ Profimedia
Post Malone adevărul despre consumul de droguri. Artistul a oferit cel mai sincer interviu: „Nu ar trebui să justific nimic nimănui”

Post Malone este unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului. Cântărețul în vârstă de 28 de ani, care a devenit tată de curând, s-a deschis în cadrul unui interviu și a vorbit sincer despre toate curiozitățile fanilor despre ele. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW
"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală