Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan EMAA - IN ALTE VIETI

Digi Film aduce premiere de excepție în septembrie. "Unbroken", Furious 7", "The Hunger Games: Mockingjay"

header-digi-film

Digi Film aduce în septembrie o mulțime de filme de excepție, în premieră de televiziune în România și bifează astfel toate elementele unui program TV perfect!

În premieră în România, serialul american “Lethal Weapon” (“Armă mortală”) îi va ține pe telespectatori în fața ecranelor cu cele mai recente episoade, la numai o zi după premiera din SUA.

Suspanul, acțiunea și efectele speciale vor fi asigurate de „Jack Ryan: Shadow Recruit” („Jack Ryan: Agentul din umbră”) și „The Hunger Games: Mockingjay” („Jocurile foamei: Revolta”), iar adrenalina și cascadoriile pline de efecte speciale le veți găsi în mult așteptatul „Furious 7” („Furios și iute 7”). Premierele TV continuă cu povestea extraordinară a unuia din cei mai străluciți oameni de știință ai timpurilor noastre, renumitul astrofizician Stephen Hawking, ecranizată în „The Theory of Everything” („Teoria întregului”).

 „Seria Divergent: Allegiant”, cea de-a treia parte a seriei Divergent, vine cu scene spectaculoase în care pericolul şi acţiunea ating cote maxime, iar „Fifty Shades of Grey” („Cincizeci de umbre ale lui Grey”) vă va fascina cu o poveste de dragoste neconvențională și îndrăzneață.

Maratonul premierelor începe vineri, 2 septembrie, de la ora 21:45, când va fi difuzat ”Unbroken” (”De neînvins”), o poveste despre curaj și speranță, în regia Angelinei Jolie-Pitt.

Vineri, 9 septembrie, de la 22:00, puteți urmări ”Ex Machina”, o dramă science fiction care pune în joc granița dintre uman și artificial. Iar acțiunea vine în forță duminică, 11 septembrie, de la ora 20:00, cu ultima parte a filmului „Furious 7” („Furios și iute”).

„The Theory of Everything” („Teoria întregului”), povestea impresionantă a renumitului astrofizician Stephen Hawking, poate fi urmărită vineri, 16 septembrie, ora 22:15.

Duminică, 18 septembrie, de la ora 20:00, filmul „Divergent series: Allegiant” („Seria Divergent: Allegiant”), a treia parte din seria Divergent, va putea fi vizionat în premieră la o televiziune din România, doar la Digi Film!

Seria premierelor TV continuă la Digi Film cu producția „Fifty Shades of Grey” („Cincizeci de umbre ale lui Grey”), ce va fi difuzat duminică, 18 septembrie, de la ora 21:40.

Suspansul și acțiunea intră în scenă duminică, 25 septembrie, de la 20:00, cu ultima parte a seriei „The Hunger Games: Mockingjay” („Jocurile foamei: Revolta”).

“Lethal Weapon” (“Armă mortală”) serialul fierbinte, difuzat la o zi după premiera americană, aduce pe micile ecrane acțiune, suspans și farmec insolit. Serialul este inspirat din filmele deja clasice cu Mel Gibson și Danny Glover: un polițist care caută pericolul cu lumânarea devine partenerul unui ofițer căruia medicul i-a recomandat să nu se expună stressului. Evident, nu e cea mai fericită combinație pentru niciunul dintre ei - dar, cumva, funcționează! Primul episod va putea fi urmărit, în premieră națională de televiziune, numai pe Digi Film, din 23 septembrie, la ora 20:00. Serialul va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 20:00.

Acestea sunt doar câteva dintre titlurile lunii septembrie. ”I Am Wrath” (“Ora răzbunării”),”Teenage Mutant Ninja Turtles” (“Țestoasele Ninja”),”The Salvation” (”Pământul făgăduit”),”Transcendence” (“Transcendence: Viață după moarte”) și multe altele fac din septembrie o lună cu adevărat de excepție pentru telespectatorii Digi Film!

Programul integral al postului poate fi consultat pe site-ul www.digi-film.ro, precum şi în broşura lunară Digi Film, tipărită sau în format .pdf.

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil