Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER TIFFANY ARIS - LOVE ON THE LINE

#DeFacut: 11 lucruri pe care să le faci când te simți ca naiba

depresie

Sunt momente în care te simți blocat și sunt clipe dureroase care par eterne. Dar la fel ca orice lucru, fie el bun sau rău, trece. Până atunci, e bine să ajuți la vindecare făcând lucruri simple, frumoase, lucruri care funcționează pentru toată lumea.

1. Apucă-te de curățenie


Vorba bunicii mele, “casa ta reflectă starea de spirit”. Dacă e haos în casă, așa e și-n suflet. Pune totul la punct și te vei simți mult mai bine.

2. Fă-ți o baie caldă

Dacă adaugi puțină sare de mare și un pic de spumă, o să te simți alt om.

3. Mănâncă ciocolată

E demonstrat științific că ajută și chiar dacă n-ar fi așa, e atât de bună încât, dacă nu-ți mângâie sufletul, măcar papilele gustative să fie happy.

4. Bea un pahar cu vin



Și când spun un pahar, spun UN PAHAR, NU O STICLĂ. Beția n-ajută la depresie, din contră.

5. Apucă-te de sport

Energia se acumulează și se transmite. Încarcă-te făcând lucruri bune și descărcă-le pe cele rele făcând sport.

6. Nu sta de vorba cu oameni toxici

N-ai nevoie de critici și nici de sfaturi. Ai nevoie de susținere și de înțelegere. În momentele astea, mai bine stai singur, decât să îți faci mai mult rău încasând vorbe grele.

7. Ascultă muzică veselă

Lasă baladele pentru zile ploioase sau nopți romantice. Dânsul și cântatul ridică moralul.

8. Citește

Cititul e constructiv. Fie că e vorba de beletristică sau cărți de specialitate, lumea între patru pagini poate fi fascinantă și captivantă versus viață între 4 pereți în care gândurile se lovesc cap în cap.

9. Nu-ți neglija familia

De fiecare dată când simt o tristețe profundă, îl sun pe tata. Faptul că e sănătos și că îi aud vocea mă face să realizez instant că lucrurile nu sunt atât de rele precum par.

10. Răsfață-te

Shopping sau o schimbare de look. Ambele funcționează dacă-s făcute cu cap. Nu te apuca să cheltuiești banii de chirie și nici să te tunzi zero.

11. ZÂMBEȘTE

Știu, nu-ți vine și e stupid, dar cred că dacă alții te pot manipula și te pot face să crezi orice, același lucru I poți face și tu cu tine, însă într-un mod constructiv.

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ 61 de ani? Demi Moore le face
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție
Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace
Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace

Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
DIGI SPORT La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit
La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit
DIGI FM Unde va petrece Irinel Columbeanu Paștele. „Medicii i-au interzis”
Unde va petrece Irinel Columbeanu Paștele. „Medicii i-au interzis”