Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA UNKLFNKL - 6 FEET DEEP

Continuă războiul între Nicki Minaj și Cardi B. Nicki a vorbit despre bătaia de la petrecerea Harper's Bazaar

nicki-minaj-cardiB-header

Este deja de notorietate rivalitatea dintre cele două, după ce Cardi B a fost acuzată de multe ori că o copiază pe Nicki Minaj. Totul a plecat de la faptul că Nicki Minaj a călcat-o intenţionat pe rochie pe Cardi B şi i-a rupt-o. Cardi B şi-a scos un pantof şi i l-a aruncat în plină figură lui Minaj. Conflictul a degenerat rapid, iar Nicki a sărit la bătaie. De altfel, se văd semnele pe chipul lui Cardi B.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nicki Minaj a vorbit pentru prima dată despre incidentul care a avut loc la Plaza Hotel din New York. "Am luat parte la ceva umilitor și îngrozitor, de față cu toți acei oameni. Felul în care ne priveau când treceau pe lângă noi a fost înjositor. Nu-mi vine să cred în ce situație ne-am pus una pe cealaltă.”, a spus Nicki Minaj pentru postul de radio Beats 1. 

Nicki Minaj Makes Defiant Appearance at NYFW Party with Tekashi 6ix9ine after Fight with Cardi B

foto Splash

Ea a mai adăugat că dacă rivala sa Cardi B  va continua să sară la bătaie riscă să moară. Reacția lui Nicki vine după ce Cardi B a avut o postare explozivă pe Instagram. 

Top citite
01 Shakira, în videoclipul piesei Punteria / Profimedia Images
Shakira, imaginea perfecțiunii în cel mai nou videoclip. Artista, fabuloasă în ținute nonconformiste, ce-i lasă la vedere multă piele
02 Cardi B Cardi B
A lăsat frică să o controleze și a avut multe de pierdut. Cardi B a oferit cel mai sincer interviu: „Am obosit”
03 Paris Jackson/ Profimedia
Paris Jackson, seducătoare la petrecerea lui Elton John. Fiica lui Michael Jackson a apărut într-o rochie total transparentă
04 Selena Gomez
Selena Gomez, răvășitoare într-o fustă mini, la câteva zile după ce a dezvăluit că are un nou iubit. Artista e în culmea fericirii
05 Cardi B și Offset
Cardi B este din nou singură. Artista a confirmat despărțirea de Offset: „Nu știu cum să spun lumii”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
oana radu
Oana Radu și-a sărbătorit ziua de naștere cu fast. Pe fostul soț nu l-a invitat: "Trebuie să ne vindecăm un pic, să ne liniștim"

Oana Radu și-a sărbătorit cu fast ziua de naștere. Solista a împlinit 30 de ani și și-a adunat zeci de prieteni la o sală de evenimente din Capitală. Deși recent s-a despărțit de soțul ei și spunea că trece prin cea mai grea perioadă din viață, Oana a uitat pentru o seară de probleme și s-a distrat.

Nicki Minaj / Profimedia Imaes
Nicki Minaj, dezvăluiri despre cum a ajuns dependentă de pastile și ce operație estetică și-a făcut: „Am fost atât de prostuță!”

Nicki Minaj, celebra cântăreață în vârstă de 40 de ani, a pozat pe coperta revistei Vogue, iar în cadrul unui interviu a vorbit despre viața ei personală, oferind detalii despre dependență și operația estetică pe care și-a făcut-o de curând.

"House Of Gucci" Italian Premiere Photocall
Lady Gaga, fabuloasă la o petrecere în NYC. Într-o salopetă mulată, cu un decolteu imposibil de ignorat, ea a atras toate privirile

Trupa Rolling Stones și-a lansat noul album, pe care se găsește și piesa realizată în colaborare cu Lady Gaga, astfel că artista nu a lipsit de la petrecerea de lansare a acestuia.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Motivul pentru care o tânără s-a despărțit de soțul ei la o zi după nuntă: „Nu mi-a respectat dorința!”
Motivul pentru care o tânără s-a despărțit de soțul ei la o zi după nuntă: „Nu mi-a respectat dorința!”

Motivul pentru care o tânără s-a despărțit de soțul ei la o zi după nuntă: „Nu mi-a respectat dorința!”

FILM NOW
"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Ilie Năstase a văzut
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală