Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TEDDY SWIMS - THE DOOR

Connect-R a vorbit despre drama părinţilor săi! Au pierdut un copil înainte ca el să se nască

connect-r-mama-header

Connect-R a fost invitat, alături de părinţii săi, la emisiunea "La Măruţă". Mama sa a dezvăluit care au fost primii paşi pe care Connect-R i-a făcut în muzică. "Talentul de artist l-a moştenit de la tatăl lui. Pe la 5 ani, rămânea acasă singur, cu cheia de gât, pentru că aşa era pe atunci. Veneam de la serviciu şi găseam toate oalele scoase din dulap. Băiatul meu bătea la tobe cu lingurile. Apoi a avut alte vise, să se facă preot, apoi actor", a spus mama lui Connect-R. 

Connect-R a spus că idolul său din muzică în copilărie a fost chiar tatăl său. Deşi acesta îşi dorea ca Relu (Connect-R{ să se facă tinichigiu, mama sa i-a dat bani pe ascuns pentru a plăti sesiunile din studioul de înregistrări. "Declick-ul meu s-a produs în copilărie, când tata venea de la muncă de la ICRAL Colentina. Începea să cânte melodii de la Elvis Presley, de la Aretha Franklin. Avea un chibrit cu care ţinea ritmul în acelaşi timp. Eu eram fascinat. Mama ne certa tot timpul. << Gata, e târziu, lasă-l să se culce. Mâine se duce la şcoală. Tata spunea <<Lasă băiatul să mă asculte.>> Ţin minte că în fiecare dimineaţă când pleca tata la muncă îmi luam o cariocă, îmi făceam perciunii ca ai lui, freza ca a lui, stăteam în oglindă şi îl imitam pe el. Tata a fost idolul meu ca artist. El voia să mă facă tinichigiu auto. Îmi spunea că trebuie să am o meserie. Mama mi-a dat bani pentru primele sesiuni de înregistrări, fără să ştie tata." a spus Connect-R.

Cântăreţul a dezvăluit drama părinţilor săi."Ei au pierdut un copil înainte de mine, un băiat, Antonio Claudiu. Eu am venit la un am după, când nici nu se aşteptau. A fost o bucurie şi o împlinire, a dezvăluit Connect-R. Mama artistului a povestit ce s-a întâmplat. "Avea şapte luni când a murit. A făcut o enterocolită acută, pe vremea aia nu era medicina avansată ca acum. Avea şi o malformaţie la inimă." (foto captură La Măruţă)

Mama artistului a spus că a încercat să-şi educe copiii cu o mână de fier. Chiar dacă el a fost febleţea mamei sale, Connect-R şi sora lui, Maria, nu a scăpat de rigorile impuse de cea care le-a dat viaţă. "Am fost foarte strictă cu ei, cu Relu şi cu sora lui. Să-şi spun un secret, eu nu-i pupam decât în somn. Pentru mine erau reguli. Greşeşti, plăteşti! Greşeşti, eşti pedepsit! Faci ceva bine, eşti răsplătit. Aşa i-am crescut. El a fost un copil cuminte până la 5 ani", a declarat mama cântăreţului. 

Pentru a-şi câştiga existenţa, Connect-R a vândut ziare. Până la un moment dat, când o întâmplare i-a schimbat destinul. "Momentul meu decisiv a fost când am aruncat 100 de ziare. În intersecţie a trecut o maşină în care nişte tineri ascultau Connect-R. Am zis, gata, nu mai vând ziare. Le-am aruncat într-un canal şi mi-am spus că de mâine o să fac numai ceea ce-mi place. Făceam muzică, dar nu reuşeam să trăiesc din muzică. Prin 1999, un post de radio mi-a luat piesa din studio şi a difuzat-o. Eram în autobuzul 300, mă duceam spre casă, când am auzit piesa mea în el. Îmi spuneam în gând <<Asta-i piesa mea? E pianul meu de pe piesă?>>. Nu am coborât unde trebuia, am mai mers câteva staţii. Îmi venea să strig în autobuz <<asta-i piesa mea, eu cânt>>.

MAI CITEŞTE: Soția lui Connect-R, SCHIMBARE RADICALĂ de look! Cum arată Misha în prezent

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Top citite
01 misha si connect-r
Motivul pentru care Misha nu i-ar ierta infidelitatea lui Connect-R, la șase ani de la divorț: „Mă vede că m-am schimbat, sunt alt om”
02 Ed Sheeran și John Sheeran/ Profimedia
Ed Sheeran i-a făcut un cadou extravagant tatălui său. John a rămas fără cuvinte: „A fost o experiență de neuitat”
03 Andreea Antonescu și cele două fiice ale sale/ Foto: Instagram
Andreea Antonescu nu exclude ideea de a fi din nou mamă. Artista își dorește o nouă relație: „Povestea merge mai departe”
04 Moni Bordeianu a murit/ Foto: Facebook
Moni Bordeianu, unul dintre fondatorii Phoenix, a murit la 75 de ani: „A plecat să deschidă alt drum”
05 Kanye West și Bianca Censori
Cine sunt părinții Biancăi Censori. Socrul lui Kanye West a fost condamnat pentru posesie de heroină, iar fratele lui pentru crimă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
connect-r si misha
Connect-R își asumă vina pentru divorțul de Misha. A înșelat-o și nu i-a apreciat sacrificiile: La mine a fost mai greu să fiu familist

Au trecut cinci ani de când Connect-R și Misha au divorțat, dar încă se mai vorbește despre relația lor și despre cum au păstrat legătura, pentru fiica lor, după despărțire. Cei doi cântăreți încă locuiesc în aceeași casă și-și fac toate vacanțele împreună.

ana baniciu (2)
Ce nume vrea Ana Baniciu să-i pună bebelușului ei: „Mie îmi place foarte mult”. Artista este însărcinată în cinci luni

Ana Baniciu se află în cea mai fericită perioadă din viața ei după ce a anunțat că este însărcinată. Artista va aduce pe lume un băiețel, iar acum ea și soțul ei, Edy Kovacs, sunt în căutarea celui mai potrivit nume pentru bebelușul lor.

Theo Rose și Anghel Damian/ Foto: Instagram
Cum arată casă în care se vor muta Theo Rose și Anghel Damian. Artista a publicat primele imagini: „Aproape gata”

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Artista și regizorul au împreună un băiețel, pe Sasha Ioan, și în curând se vor muta în noua lor casă. Cântăreața a publicat deja primele imagini din locuința lor. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani
Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani

Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani

DIGI WORLD Un puști cu sindromul Down a intrat în Cartea Recordurilor. A finalizat maratonul din Londra și a avut-o tot timpul pe mama lui alături
Un puști cu sindromul Down a intrat în Cartea Recordurilor. A finalizat maratonul din Londra și a avut-o tot timpul pe mama lui alături

Un puști cu sindromul Down a intrat în Cartea Recordurilor. A finalizat maratonul din Londra și a avut-o tot timpul pe mama lui alături

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
DIGI SPORT Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală