Bucuresti | 102,8FM JASON DERULO - SPICY MARGARITA (NEW PW)

Cheryl a surprins cu noua înfățișare. A exagerat cu operațiile estetice la față

cheryl-instagram-operatii-estetice-cross

Artista a părut complet schimbată la față, lucru observat și de fanii săi. Mulți au întrebat-o pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat cu fața ei? 
"What’s up with Cheryl’s cheeks?
"I honestly did not recognise the woman in the red dress as Cheryl Cole - very sad that she has chosen to reconfigure what was a very pretty face." - au fost doar două dintre mesaje.

Artista a postat o fotografie pe Instagram în care își anunța prezența în cadrul show-ului de la ITV. După ce a văzut reacțiile de pe rețelele de socializare, Cheryl a încercat să le explice celor care au spus că a exagerat cu operațiile estetice că de vină ar fi lipsa somnului cu care se confruntă de când are copil.

"Tot corpul meu, chiar și fața mea, totul s-a schimbat de când s-a născut Bear. Acum priviți o persoană complet diferită față de cum eram". 

Totuși, mulți cred că afirmațiile lui Cheryl nu se susțin și că noua ei înfățișare este rezultatul unor operații estetice. Iată cum arăta Cheryl acum un an de zile.

#GAME4GRENFELL At Loftus Road

foto Guliver / Getty Images

Cheryl s-a despărțit în acest an de Liam Payne după o relație de doi ani. Ei au împreună un băiețel pe nume Bear, născut în martie 2017. Artista a fost căsătorită de două ori, cu fostul fotbalist Ashely Cole și cu restauratorul francez, Jean-Bernard Fernandez-Versini.

Liam Payne cu Cheryl la Brit Awards 2018

Cheryl & Liam Payne / foto Guliver / Getty Images

MAI CITEȘTE: Liam Payne şi Cheryl s-au despărţit! Fosta iubită dă vina pe Rita Ora că le-a stricat relaţia

Top citite
01 Mădălina Ghenea
Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”
02 Ruby/ Foto: Instagram
Ruby, adevărul despre operațiile estetice. Artista regretă că și-a făcut implanturi mamare: „Am ascuns asta de toată lumea”
03 PREMIUM EXCLUSIVE Jennifer Lopez Gives Wedding Day Vibes By Rocking Gorgeous White Dress To Visit Ben On Set [NO SIPA]
Ce părere au gemenii lui Jennifer Lopez despre muzica mamei lor: „M-a durut când mi-au spus”
04 mircea baniciu si ana baniciu
Cum a reacționat tatăl Anei Baniciu după ce a aflat că fiica lui îi va dărui un nepot: „Are o singură dorință”
05 andreea balan si iubitul
Reacția Andreei Bălan după ce a fost mustrată că îl distrage pe Victor Cornea de la carieră: „Habar n-aveți”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Andra/ Foto: Instagram
Andra, reacție după ce a fost acuzată că ar fi stâlcit imnul național, la meciul România - Elveția: "Am cântat varianta oficială”

Andra a cântat imnul național la meciul România - Elveția, iar prestația artistei de pe stadionul național a fost una emoționantă. Vocea Andrei a răsunat impresionat pe acordurile „Deșteaptă-te Române”, însă au existat și oameni care au criticat-o pe artistă, acuzând-o, în mod eronat, că ar fi greșit un vers.

Elena, fiica Loredanei Groza
Reacția Loredanei Groza, după ce fiica sa a fost acuzată că și-a făcut operații estetice. Artista a răbufnit: „Să nu vă pară rău”

Fiica Loredanei Groza, Elena Boncea, nu este atât de populară ca mama sa pe rețelele de socializare, însă se pare că aparițiile sale sunt la fel de controversate. Recent, tânăra în vârstă de 25 de ani a fost acuzată că și-a făcut operații estetice, după ce artista a publicat mai multe fotografii pe contul său de Instagram împreună cu aceasta. 

Harry Styles
Harry Styles, subiectul glumelor pe internat după ce și-a ras parul: „E la criza vârstei de mijloc”

Harry Styles a fost surprins recent cu un nou look, iar imaginile au devenit virale în mediul online. Cântărețul în vârstă de 29 de ani abia a fost recunoscut în timp ce participa la un concert cu iubita sa, Taylor Russell. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală