Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER LEONY - SOMEWHERE IN BETWEEN

Care a fost reacția lui Chris Brown când a văzut fotografiile topless cu Rihanna. "Chris, las-o în pace!"

The 55th Annual GRAMMY Awards - Backstage And Audience
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 10: Singers Chris Brown (L) and Rihanna attend the 55th Annual GRAMMY Awards at STAPLES Center on February 10, 2013 in Los Angeles, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images for NARAS)

Chris Brown a surprins cu reacția la postările Rihannei în care face reclamă la noua colecție de lenjerie intimă Savage x Fenty. El a postat un emoji care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Urmăritorii Rihannei au reacționat imediat și i-au transmis s-o lase în pace și să stea cât mai departe de ea. Unii s-au gândit că o idee bună ar fi ca Rihanna să-l blocheze. Schimbul de amabilități a avut loc pe Twitter.

Chiar dacă s-au despărțit în termeni nu tocmai prietenoși, Rihanna a rămas în relații decente cu Chris Brown. Sunt încă prieteni pe Instagram și chiar dacă unii i-au sugerat să-i dea unfollow, Riri nu a făcut acest lucru. Rihanna și-a anulat apariția la premiile Grammy din 2009, unde trebuia să și cânte, după ce a fost bătută de Chris Brown. Acesta a declarat în documentarul "Welcome to my life" că regretă enorm ce a făcut. 

Rihanna și Chris Brown la a 55-a ediție a premiilor Grammy

foto Guliver / Getty Images

"Am ajuns din vârful lumii şi de la hituri number one la a fi inamicul public numărul unu. M-am simţit ca un monstru. M-am gândit chiar şi la sinucidere. Nu dormeam, nu mâncam, doar mă drogam", a declarat Chris Brown.

MAI CITEȘTE: Rihanna a pozat topless pentru a promova colecția de lenjerie intimă Fenty Savage

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Top citite
01 Rihanna
Rihanna, criticată pentru că a pozat senzual într-un veșmânt de călugăriță, cu decolteul la vedere: "Nu e asta blasfemie?"
02 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”
03 rihanna (6)
Rihanna, toată un zâmbet și un nou look. Artista, fotografiată cu părul blond și foarte scurt
04 rihanna (1)
Rihanna vinde penthouse-ul în care a locuit inclusiv Matthew Perry, cândva unul dintre cele mai scumpe apartamente din LA
05 Rihanna
Rihanna, plătită regește pentru a cânta la o petrecere în India. Suma amețitoare pe care o va încasa diva pentru un concert privat
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
PREMIUM EXCLUSIVE Jennifer Lopez Gives Wedding Day Vibes By Rocking Gorgeous White Dress To Visit Ben On Set [NO SIPA]
Ce părere au gemenii lui Jennifer Lopez despre muzica mamei lor: „M-a durut când mi-au spus”

Jennifer Lopez este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume. Vedeta și-a demonstrat talentul atât în industria muzicală, cât și în actorie, însă rolul de mamă rămâne cu siguranță cel mai important pentru ea. Cântăreața în vârstă de 54 de ani are doi copii, pe gemenii Max și Emme, în vârstă de 15 ani, din fosta căsnicie cu Marc Anthony. 

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea a sărbătorit cu o ședință foto în lenjerie reușita celui mai nou film al ei: "Numărul 1 în aproape toată lumea"

Mădălina Ghenea a găsit un mod inedit de a sărbători reușita celui mai nou film al ei, "Deep Fear", după ce pelicula a intrat pe o platformă de streaming și se bucură de succes, ajungând pe primul loc în mai multe țări.

mircea baniciu si ana baniciu
Cum a reacționat tatăl Anei Baniciu după ce a aflat că fiica lui îi va dărui un nepot: „Are o singură dorință”

Ana Baniciu a anunțat recent că este însărcinată printr-o serie de fotografii postate în mediul online. Atât fanii, cât și persoanele apropiate din viața artistei, au felicitat-o și s-au bucurat pentru ea, însă toți au fost curioși să afle cum a reacționat tatăl cântăreței, Mircea Baniciu, atunci când a aflat că va deveni bunic. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei
Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei

Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
DIGI SPORT Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
DIGI FM Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său
Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său